depilacja a sex
Napisano 12 września 2013 - 13:40
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 12 września 2013 - 13:58
Napisano 12 września 2013 - 13:59
Jakiś czas temu sobie prawie cały wzgórek pęsetą wyrwałam i teraz faktycznie jest mniej włosków i jest ok.
Napisano 12 września 2013 - 13:59
Ty to jesteś aparatkaJakiś czas temu sobie prawie cały wzgórek pęsetą wyrwałam i teraz faktycznie jest mniej włosków i jest ok.
Napisano 13 września 2013 - 11:28
też tak kiedyś zrobiłamJakiś czas temu sobie prawie cały wzgórek pęsetą wyrwałam i teraz faktycznie jest mniej włosków i jest ok.
golenie na sucho..
mi najlepiej goli się na mydło, nawet na żel tak dobrze nie idzie, ale mimo to sa podrażnienia
Napisano 13 września 2013 - 19:18
Nic nie boli. Poza tym jest szybciej i skuteczniej niż na piankę i inne wynalazki.
Robię tak od dawna i nie mam żadnych podrażnień.
Z pęsetą kiedyś próbowałam, ale boli niesamowicie
Napisano 13 września 2013 - 19:25
ja sie malo co gole bo zawsze mam chrostki
a chetnie bym sie pozbywala wlosow
Napisano 13 września 2013 - 19:48
Napisano 13 września 2013 - 19:51
i chodzisz taka cała zarośnięta ?ja sie malo co gole
ja na sucho - never
Zawsze z mydłem i wodą, mimo tego, że mam zabronione używanie mydła w tych okolicach
A jeżeli dochodzi do zbliżeń to większe włoski muszą zostać raz, dwa usunięte, nie ma innej opcji
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 13 września 2013 - 20:05
Są chyba za mocne. Wyleci tylko kilka.
Rzadko golę się na całkiem gładko. Najczęściej robię jakąś bardzo krótką fryzurkę. :->
Napisano 13 września 2013 - 20:14
i chodzisz taka cała zarośnięta ?
Nie rozumiem zdziwienia
Dla mnie to nie jest problem typu ze jak nie jestem tam gola to jestem jakas nieczysta
Higiena dla mnie to mycie sie, czysta bielizna itp. A golenie to akurat kwestia co kto lubi
probowalam tego co Ria polecala ale nic nie dalSajuri, to może jakiś krem?
Napisano 13 września 2013 - 20:29
To jest temat DEPILACJA A SEX, więc nie chodzi tu o czystość a o sytuacje intymneDla mnie to nie jest problem typu ze jak nie jestem tam gola to jestem jakas nieczysta
Higiena dla mnie to mycie sie, czysta bielizna itp. A golenie to akurat kwestia co kto lubi
Seks oralny z włoskami odpada całkowicie
A poza tym gdyby partner chciał tam podotykać ręką? A w życiu nie pakowałabym go tam w takim stanie
// Mission completed
Napisano 13 września 2013 - 20:39
Kwestia gustu.A poza tym gdyby partner chciał tam podotykać ręką? A w życiu nie pakowałabym go tam w takim stanie
Dla mnie włoski nie są jakąś tragedią, nie wstydzę się ich przed moim facetem, on też je tam ma...
Co do orala owszem im krócej tym lepiej
Napisano 13 września 2013 - 20:40
kiedyś kumpla pytałam to mówil ze uwielbia gladko , ale nie ma problemu jak jest 2-3 dni , jako facet wiedział czasem ogolic sie nie chce
no i 99 % facetow majac do wyboru sex wloskami albo brak sexu wybiere to pierwsze
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 13 września 2013 - 20:42
Natomiast ja juz jednak w tej sprawie odczuwam lekki dyskomfot...ale jak pisalam problemem sa krostki
ale sa wyjatki, bo Magda pisze ze jakis tam facet wymagal by sie jego kobieta golila
ja ez poznalam kieys takiego faceta ktory na 3 randce powiedzial mi ze jak sie nie golo to nie ma szans na zwiazek
Napisano 15 września 2013 - 08:55
no i co? dotknie włosa i co? ucieknie?A poza tym gdyby partner chciał tam podotykać ręką?
a ty zawsze jesteś wygolona do zera 24h/dobę?
mnie się to nie udaje a czasem po prostu nie chce...
a faceta dotyka mnie tam nawet w najmniej spodziewanym momencie
jemu nie przeszkadzają małe, odrastające włoski więc ok
Napisano 15 września 2013 - 09:00
Ja np jestem non stop, już depilacja weszła mi tak w krew, że nawet jak mi się nie chce golić, to i tak poświęcę tą chwilkę dla własnego komfortu psychicznegoa ty zawsze jesteś wygolona do zera 24h/dobę?
Napisano 15 września 2013 - 09:02
a mi by wyszła krew depilując minimalne włoskiJa np jestem non stop, już depilacja weszła mi tak w krew
zaraz porobiły by mi się krosty.. ma za delikatną skórę
jedynie depilacja laserowa ale tak jak mówię mi to nie wadzi, jemu to nie wadzi więc luz
89kasienka89, czyli co ile się golisz?
Napisano 15 września 2013 - 09:07
Napisano 15 września 2013 - 09:12
To nie chodzi o to czy on ucieknie, chodzi o moje samopoczucie.no i co? dotknie włosa i co? ucieknie?
a ty zawsze jesteś wygolona do zera 24h/dobę?
Nie chodzi też o to, żebym była wydepilowana tam 24 godziny na dobę. Tylko, żeby nie było tam ich za dużo.
Wiadomo, że jak są 2 mm to się nic nie stanie wielkiego, ale odpowiadając na twoje pytanie - TAK, staram się być wydepilowana cały czas .
3 mm już mi przeszkadzają.a mi by wyszła krew depilując minimalne włoski
// Mission completed