Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

depilacja a sex

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
186 odpowiedzi w tym temacie

#141 moniavip

moniavip
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 12 lipca 2011 - 17:01

ja stosuję trymer do podcinania włosków, a później zabieram się za golenie maszynką z pięcioma ostrzami, dzięki której nie mam już podrażnień. venus embrace proponuje zastosować kobitkom, które narzekają na podrażnienia.

#142 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 12 lipca 2011 - 18:07

Co do tematu depilacja a sex...gusta sa rozne. Miałam kolege co mi na 3 randce powiedział ze jesli nie jestem wygolona lub nie chce byc to nie ma szans o byciu razem :lol:
Tak wiec jeden wymaga, a drugiemu to obojetne. Mnie irytuje osobiscie jesli facet stawia mi warunki i wymaga abym sie goliła jesli nie chce . :roll: Dla mnie to jednak nie posznaowanie osoby.
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#143 specyficzny_fac

specyficzny_fac
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 14 lipca 2011 - 18:09

Kręci mnie jak ma widoczny ślad zgolonych włosków pod pachami, lubię jak ma nogi ogolone tylko do kolan a na udach małe włoski albo jak nogi są niedogolone, niedokładnie ogolone i czasem się trafi pojedyńczy niezgolony włosek. Jestem dewiantem?

#144 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 14 lipca 2011 - 19:12

Miałam kolege co mi na 3 randce powiedział ze jesli nie jestem wygolona lub nie chce byc to nie ma szans o byciu razem

<umieraam></span> :)

Jestem dewiantem

masz swoje przyzwyczajenia i tyle. kiedys kobiety nie depilowały nawet pach i było to normalne. Takie teraz mamy czasy , ze wiekoszosc lubi na gładko.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#145 specyficzny_fac

specyficzny_fac
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 17 lipca 2011 - 16:38

A facet co wymaga od kobiety żeby była non stop idealnie gładka i wydepilowana musi być totalnym egoistą

#146 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 01 sierpnia 2011 - 12:10

Mnie krępuję kiedy jestem zarośnięta, myślałam, że facetów też, a K. powiedział mi ostatnio, że on czasem lubi tak. Warto rozmawiać o takich rzeczach, bo można mieć błędne założenia.

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#147 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 01 sierpnia 2011 - 12:13

Słyszałam,że kobiety robią błąd depilując sie całkowicie,gdyż pozostawiając odrobinkę owłosienia zatrzymują na włosach swój intymny zapach.A to podobno kręci facetów.Ale ile w tym prawdy,nie wiem. <bezradny></span>

#148 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 01 sierpnia 2011 - 12:38

Warto rozmawiać o takich rzeczach, bo można mieć błędne założenia.

To zdecydowanie. P. też mi wspominał, że jeśli o niego chodzi, to nie muszę tam nic robić, bo w zasadzie na tym etapie już, to mu to zupełnie nie przeszkadza.

Mnie krępuję kiedy jestem zarośnięta

A mnie chyba nie to, że krępuje. Po prostu jakoś tak niewygodnie i nieświeżo się czuję. :-)

pozostawiając odrobinkę owłosienia zatrzymują na włosach swój intymny zapach.

To się wydaje nawet logiczne. :-> Tylko czy rzeczywiście ten zapach jest fajny...

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#149 fanka

fanka
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 01 sierpnia 2011 - 17:55

no raczej nie jest on za przyjemny ale jak już kto woli
Kala

#150 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 02 sierpnia 2011 - 13:31

dlaczego twierdzicie,że nie przyjemny?Jeśli miejsca intymne są wymyte,świeżutkie,prosto z kapieli.Po za tym jakby to był nieprzyjemny zapach,to panowie tak chętnie nie uprawialiby z nami tzw.miłości francuskiej.

#151 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 02 sierpnia 2011 - 13:50

Jeśli miejsca intymne są wymyte,świeżutkie,prosto z kapieli.

To jedna rzecz. Ale tu raczej chodzi o ten "natulany" zapach kobiecy ;-)

Po za tym jakby to był nieprzyjemny zapach,to panowie tak chętnie nie uprawialiby z nami tzw.miłości francuskiej.

Z tym zgadzam sie calkowicie. Mi maz wiele razy powtarza, ze moje miejsca intymne pachna i smakuja przepieknie :mrgreen:

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#152 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 02 sierpnia 2011 - 17:37

dlaczego twierdzicie,że nie przyjemny?Jeśli miejsca intymne są wymyte,świeżutkie,prosto z kapieli.Po za tym jakby to był nieprzyjemny zapach,to panowie tak chętnie nie uprawialiby z nami tzw.miłości francuskiej.

Ale jak są prosto z kąpieli to nie pachną, kobietą, tylko płynem/mydłem.
Tak mnie się wydaje ;-)

#153 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 02 sierpnia 2011 - 20:26

dlaczego twierdzicie,że nie przyjemny?

Ale ja tak nie twierdzę. Poddałam to tylko do dyskusji, bo jak pisałam wyżej sama czułabym się raczej nieświeżo będąc tam całkowicie niewydepilowana. ;-) I stąd też moje rozważania na temat tego zapachu. Przy czym zauważyłam też, że to takie moje rozterki, bo P. jest to zupełnie obojętne.
:-)

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#154 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 10 czerwca 2013 - 09:02

Jeśli chodzi o seks to moim zdaniem są lepsze doznania oralne. Bo przy normalnym nie czułam różnicy.

Ale fakt jest taki, że kobiety nie powinny się golić bo właśnie pozbywają się ochrony przez bakteriami i wirusami, które czasem zatrzymałby się na włosach. Czasem jest to też powód większej suchości. Czasem jak szłam bo coś mnie swędziało to mi ginekolog mówiła, że to pewnie przez to, ale uczucie komfortu wygrywa.

Każdy z nas urodził się ateistą

#155 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 11 czerwca 2013 - 16:04

Ja mam o tyle komfort, że wiem mniej więcej kiedy coś będzie się działo, więc wtedy staram się zadbać o wygląd i depilować.

Tak na co dzień to różnie z tym bywa, bo od razu czerwone kropeczki, swędzi, wrasta, przy chodzeniu boli nawet... A raz to aż spuchło i podejrzewam, że od od golenia :(

#156 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 12 czerwca 2013 - 07:47

Ja nie wiem, jak to jest bez depilacji, bo depiluję się non stop regularnie, jakoś sobie nie wyobrażam mieć dłuższe włoski itp. A już moja skóra się chyba tak przyzwyczaiła, że żadnych kropeczek nie mam.
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#157 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 14 czerwca 2013 - 19:43

A już moja skóra się chyba tak przyzwyczaiła, że żadnych kropeczek nie mam.

A co robisz, żeby nie mieć 'papieru ściernego'? :-> Bo to chyba w seksie przeszkadza najbardziej :P

#158 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 14 czerwca 2013 - 20:14

Ja po depilacji przemywam naparem z mięty i pokrzywy i jak mam to z bratka. To sprawia, że nie mam podrażnionej skóry i nie ma kropeczek.
Ale jak nie chce mi się robić naparu to się smaruję maścią Clotrimazolum, pomaga.

Każdy z nas urodził się ateistą

#159 Arora

Arora
  • Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 11 września 2013 - 16:44

Ja po depilacji przemywam naparem z mięty i pokrzywy i jak mam to z bratka. To sprawia, że nie mam podrażnionej skóry i nie ma kropeczek.
Ale jak nie chce mi się robić naparu to się smaruję maścią Clotrimazolum, pomaga.

Przydatna rada! ;)

A wracając do tematu też zdażyło mi się usłyszeć coś podobnego od swojej ginekolog i powiedziałam jej że to moje prywatne upodobania i że wezmę jej rady pod uwagę.. Na następnej wizycie również byłam "golutka" to już tylko skwitowała mnie spojrzeniem :P

#160 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 12 września 2013 - 13:38

Ja depiluje okolice intymne na sucho, zwykłą maszynką do golenia. To spory komfort bo nic mi się nie przykleja, a zgolone włoski zlatują. Oczywiście robię to po kąpieli, a po depilacji znowu mały prysznic bikini. Mężydeł się śmieje zawsze ze mnie, że nigdy się nie zacięłam przy tym i dziwi się bo uważa, że to boli. O dziwo tak nie jest :-D Robię tak od x czasu 2 razy w tygodniu, nie mam żadnych podrażnień.

I sex w takim stanie jest o wiele przyjemniejszy :mrgreen: Nie fajnie by było, gdyby mężydeł wyciągał moje włosy z zębów <umieraam></span> Zauważyłam, że mając chociażby minimalną ilość włosków 'tam' wydzielamy przez skórę inny zapach.