depilacja a sex
Napisano 12 lipca 2011 - 17:01
Napisano 12 lipca 2011 - 18:07
Tak wiec jeden wymaga, a drugiemu to obojetne. Mnie irytuje osobiscie jesli facet stawia mi warunki i wymaga abym sie goliła jesli nie chce .
Napisano 14 lipca 2011 - 18:09
Napisano 14 lipca 2011 - 19:12
Miałam kolege co mi na 3 randce powiedział ze jesli nie jestem wygolona lub nie chce byc to nie ma szans o byciu razem
masz swoje przyzwyczajenia i tyle. kiedys kobiety nie depilowały nawet pach i było to normalne. Takie teraz mamy czasy , ze wiekoszosc lubi na gładko.Jestem dewiantem
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 17 lipca 2011 - 16:38
Napisano 01 sierpnia 2011 - 12:13
Napisano 01 sierpnia 2011 - 12:38
To zdecydowanie. P. też mi wspominał, że jeśli o niego chodzi, to nie muszę tam nic robić, bo w zasadzie na tym etapie już, to mu to zupełnie nie przeszkadza.Warto rozmawiać o takich rzeczach, bo można mieć błędne założenia.
A mnie chyba nie to, że krępuje. Po prostu jakoś tak niewygodnie i nieświeżo się czuję.Mnie krępuję kiedy jestem zarośnięta
To się wydaje nawet logiczne. :-> Tylko czy rzeczywiście ten zapach jest fajny...pozostawiając odrobinkę owłosienia zatrzymują na włosach swój intymny zapach.
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 01 sierpnia 2011 - 17:55
Napisano 02 sierpnia 2011 - 13:31
dlaczego twierdzicie,że nie przyjemny?Jeśli miejsca intymne są wymyte,świeżutkie,prosto z kapieli.Po za tym jakby to był nieprzyjemny zapach,to panowie tak chętnie nie uprawialiby z nami tzw.miłości francuskiej.no raczej nie jest on za przyjemny ale jak już kto woli
Napisano 02 sierpnia 2011 - 13:50
To jedna rzecz. Ale tu raczej chodzi o ten "natulany" zapach kobiecyJeśli miejsca intymne są wymyte,świeżutkie,prosto z kapieli.
Z tym zgadzam sie calkowicie. Mi maz wiele razy powtarza, ze moje miejsca intymne pachna i smakuja przepiekniePo za tym jakby to był nieprzyjemny zapach,to panowie tak chętnie nie uprawialiby z nami tzw.miłości francuskiej.
Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,
zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -
byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
Napisano 02 sierpnia 2011 - 17:37
dlaczego twierdzicie,że nie przyjemny?Jeśli miejsca intymne są wymyte,świeżutkie,prosto z kapieli.Po za tym jakby to był nieprzyjemny zapach,to panowie tak chętnie nie uprawialiby z nami tzw.miłości francuskiej.no raczej nie jest on za przyjemny ale jak już kto woli
Ale jak są prosto z kąpieli to nie pachną, kobietą, tylko płynem/mydłem.
Tak mnie się wydaje
Napisano 02 sierpnia 2011 - 20:26
Ale ja tak nie twierdzę. Poddałam to tylko do dyskusji, bo jak pisałam wyżej sama czułabym się raczej nieświeżo będąc tam całkowicie niewydepilowana.dlaczego twierdzicie,że nie przyjemny?
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 10 czerwca 2013 - 09:02
Ale fakt jest taki, że kobiety nie powinny się golić bo właśnie pozbywają się ochrony przez bakteriami i wirusami, które czasem zatrzymałby się na włosach. Czasem jest to też powód większej suchości. Czasem jak szłam bo coś mnie swędziało to mi ginekolog mówiła, że to pewnie przez to, ale uczucie komfortu wygrywa.
Każdy z nas urodził się ateistą
Napisano 11 czerwca 2013 - 16:04
Tak na co dzień to różnie z tym bywa, bo od razu czerwone kropeczki, swędzi, wrasta, przy chodzeniu boli nawet... A raz to aż spuchło i podejrzewam, że od od golenia
Napisano 12 czerwca 2013 - 07:47
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 14 czerwca 2013 - 19:43
A co robisz, żeby nie mieć 'papieru ściernego'? :-> Bo to chyba w seksie przeszkadza najbardziejA już moja skóra się chyba tak przyzwyczaiła, że żadnych kropeczek nie mam.
Napisano 14 czerwca 2013 - 20:14
Ale jak nie chce mi się robić naparu to się smaruję maścią Clotrimazolum, pomaga.
Każdy z nas urodził się ateistą
Napisano 11 września 2013 - 16:44
Ja po depilacji przemywam naparem z mięty i pokrzywy i jak mam to z bratka. To sprawia, że nie mam podrażnionej skóry i nie ma kropeczek.
Ale jak nie chce mi się robić naparu to się smaruję maścią Clotrimazolum, pomaga.
Przydatna rada!
A wracając do tematu też zdażyło mi się usłyszeć coś podobnego od swojej ginekolog i powiedziałam jej że to moje prywatne upodobania i że wezmę jej rady pod uwagę.. Na następnej wizycie również byłam "golutka" to już tylko skwitowała mnie spojrzeniem
Napisano 12 września 2013 - 13:38
I sex w takim stanie jest o wiele przyjemniejszy