Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pogaduszki listopadowe

• Zamknięty Temat jest zamknięty
934 odpowiedzi w tym temacie

#281 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 07 listopada 2013 - 00:37

ciezarnej nikt nie przepusci, szans nie ma

A nieprawda, bo ja przepuszczam :P Jakiś czas temu wdałam się nawet w sprzeczkę z wredną babą, która na dworcu w kolejce do kasy nie chciała przepuścić kobiety w bardzo zaawansowanej ciąży.

ma dzwonic i tyle

Moj telefon powinien jeszcze wysyłać smsy :lol: Do tego jeszcze budzik i wibracje i jestem w pełni usatysfakcjonowana. A! I dzwonki polifoniczne :lol: Kompletnie nie potrzebuję tych wszystkich internetow i bajerów.

Zakupy zaliczone. I kurcze, mam mega niedosyt, bo ani butów sobie nie kupiłam, ani w tym Empiku nic ciekawego nie rzuciło mi się w oczy. Buty owszem, były, szczególnie jedne - przeudnej urody bardzo rzuciły mi się w oczy, ale miały jedną małą, acz znaczącą wadę - obcas. Obiecałam sobie, że w tym roku przynajmniej jedna para będzie płaska, tylko co ja mam poradzić na to, że żadne płaskie mi się nie podobają i w końcu do domu wróciłam z niczym? <bezradny>

Wieczór minął bardzo, bardzo, baaardzo miło :D Fajnego mam jednak tego Męża :mrgreen:

Jutro znowu wolne. Jak ja się cieszę :mrgreen: Wstaję wcześnie, coby dnia nie marnować, pędzę na zakupy, ogarniam szybko jakiś obiad, a wieczorem spotykam się z moją Adą, z którą kiedyś aż przez 3 lata dzieliłam pokój :mrgreen:

#282 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 07 listopada 2013 - 05:35

@Riia , ciemne pyzy czyli co??

@magdaaaaa, dzięki:)

Witam z rana,

O 3 uszata zafundowała mi pobudkę bo jej się siku chciało no i od 3 nie śpię. Więc ubrałam się, złapałam zimnego gofra i dawaj na dwór... a na dworze ona bardziej była zaineresowana gofrem niż sikaniem :/ dopiero jak zjadłyśmy to zrobiła swoje :) no kochane psisko :D

Jak już przysypiałam wczoraj to mąż coś wspominał, że chyba weźmie sobie dzisiaj wolne, aby ze mną połazić po sklepach :D:D No zobaczymy :D

No nic, póki mąż śpi to ja wracam popykać w gierki :)

Miłego dnia!!

#283 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 07 listopada 2013 - 07:10

A nieprawda, bo ja przepuszczam :-P Jakiś czas temu wdałam się nawet w sprzeczkę z wredną babą, która na dworcu w kolejce do kasy nie chciała przepuścić kobiety w bardzo zaawansowanej ciąży.
  Ooo jak ja raz w pracy powiedziałam, że najpierw obsłużę Panią w ciąży to ile rabanu było, że oni dłużej stoją w kolejce. Ale ja akurat z klientami się nie szczypię, potrafię krzyknąć :lol:

Bry :)

Dziś znów pobudka z samego rana, już mam budzik wewnętrzny tak nastawiony.

Wczoraj zmroziła mnie pewna sytuacja, wracałam autobusem od Połówka, była dopiero 19.30, na jednym przystanku wsiadl jakis facet po 5otce, normalnie ubrany itp, ale gdy wysiadal, zobaczylam co jest nie tak, chodził z pindolem na wierzchu :roll: :roll: Zboczeniec pie***  W dodatku przesiadł się do innego autobusu :evil: Takich to pozabijać tylko....

No, ale nie będę smęcić, zaparzę sobie zaraz meliskę. :P Koło 9 ma wpaść przyjaciółka i Połówek, może z nim pojadę do jakiegoś większego szmateksu.

Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#284 Blondynka88

Blondynka88
  • Użytkownik
  • 1 351 postów

Napisano 07 listopada 2013 - 08:13

Dzień dobry, choć deszczowy ;)

@Kala1702 ktoś się tu zakochał? :D

@Melodia19 to duża dzidzia z Twojego synka :)

O 3 uszata zafundowała mi pobudkę bo jej się siku chciało no i od 3 nie śpię. Więc ubrałam się, złapałam zimnego gofra i dawaj na dwór... a na dworze ona bardziej była zaineresowana gofrem niż sikaniem
Też była głodna i na czczo nie mogła się załatwić :P

zobaczylam co jest nie tak, chodził z pindolem na wierzchu
<olaboga> Takich ludzi to ja się boję.

Moja kotka chciała iść pobiegać, ale jak zobaczyła, że pada to stwierdziła, że spać idzie  <hoho2>

Ja za to muszę iść do sklepu, ale jakoś mi nie spieszno w taką pogodę  <deszcz>

Jeszcze jutro trzeba wstać wcześnie i długi weekend będzie mąż miał ;) 

Jutro mnie czeka sprzątanie-  <sprzatanko1><sprzatac> , a dzisiaj porządki w łazience i  <wiesza6>

nixqp2.png

#285 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 07 listopada 2013 - 09:08

Czesc  :-)

nocka ku mojemu zdziwieniu , całkiem przyjemna, wstawałam tylko 2 razy :-P  :-P

Tylko kość w miednicy tak mi strzeliła, jak się rozciągałam , to był taki huk w tej nocnej ciszy, ze się mega przestraszyłam, na szczęście nie bolało.. :lol:

Wczoraj u gina stanełam na wage i przytyłam więcej niż przypuszczałam  :roll:  nie wiem gdzie te wszystkie kg są,bo ogólnie to po mnie nie widac , no oczywiście  oprócz brzucha, który i tak nie jest taki duży. :roll:

no ale nic... :-P

Dzisiaj musze ogarnąć mieszkanie,, zrobić obiad  i tyle :-)

iv09i09kftvt0mdm.png

#286 smoczkowa

smoczkowa
  • Użytkownik
  • 645 postów
  • LokalizacjaMiasto :D
  • Wzrost:156
  • Włosy:ciemne
  • Stan:wydana za mąż :)
  • Partner:M...
  • Nastrój:Neutralna
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 07 listopada 2013 - 09:23

ma dzwonic i tyle

Moj telefon powinien jeszcze wysyłać smsy :lol: Do tego jeszcze budzik i wibracje i jestem w pełni usatysfakcjonowana. A! I dzwonki polifoniczne :lol: Kompletnie nie potrzebuję tych wszystkich internetow i bajerów.
To tak jak ja. No to chociaz jest chwila spokoju od internetu :D

@Riia , ciemne pyzy czyli co??

moze kartacze ? one mocno ciemnieja, a raczej szarzeją.

I kurcze, mam mega niedosyt, bo ani butów sobie nie kupiłam, ani w tym Empiku nic ciekawego nie rzuciło mi się w oczy.
inną razo coś zakupisz. Na szybcjaka jak śnieg dowali po pas :D Ja pewnie tez do tego sie wezmę dopiero wtedy :P

wieczorem spotykam się z moją Adą, z którą kiedyś aż przez 3 lata dzieliłam pokój :mrgreen:

Mielgo glądzenia :)

@89kasienka89  brrrrr i pewnie nikt nie zwracał uwagi. Ale dobrze ,że nie musiałąś iść w to samo stronę co on.

@AgnieszkaT Dobra suczka :D Pobutki z kosmos :)

Ceniona, kurde zamiast mu miski i kartonu do moze go do schorniska oddac ? Bo naprawde placek z niego bedzie :/

Melodia, no duzy synek bedzie, ale trzeba brac pod uwage błednik czyli moze byc mniejszy no bądź wiekszy. Mi w niedziele robili usg i bylo 3600 a w poniedzialek sie urodził 3850 :D ile prztyłaś?

Sajuri, tez tak odczytałam "kocham rodzic" heheh 

Halynka, u Was tez nie malutki brzdąc, dostałaś troche ciuszków juz od kogoś? Czy wszystko nowe? I do Ciebie tez pytanko ile na plusie juz jestes?

Majorka, taka narzeczenska wyprowadzka?

Kala, powodzenia i zdrowia :)

Palomka, powodzenia w szukaniu pracki oby szybko poszło.

Witam pieknie chodz pochmurno.

No wczoraj syn mnie zabibił zamiast plakac zeszczescia to myślałąm ,ze padne z nerwów.

Płakał , że chce do pani a jak poszedł to do mamy płakał , dzieci tanczyły i on tez chciał zrobic zdjecie to pzylatywał do mnie zeby mu pokazać i rozwalał cały układ NO <MASAKRA> Tak więc nie ma zadnej fotkii z pasowania. I zjadł swoja papierową opaskie co miał na głowie heheh a tak słodko w niej wyglądał hehehe

Za przedszkole zapłaciłam, wiec juz z głowy. Obiad mam ze wczoraj , wiec tez luz, o sprzataniu nie ma mowy <bo mi sie nie chce>

No i cały czas "ta sprawa sie mi na głowie" :/

Chce o tym zapomieć :/

Miłego dnia :)

Love Love Love

#287 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 07 listopada 2013 - 09:59

tzn?

piszemy tutaj wiecej niz jedno zdanie w poscie .

nie chce mi sie z łózka wychodzic ale mus to mus.

widze zesporo was ma dzien zakupowy ;-)

Użytkownik magdaaaaa edytował ten post 07 listopada 2013 - 10:06

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#288 smoczkowa

smoczkowa
  • Użytkownik
  • 645 postów
  • LokalizacjaMiasto :D
  • Wzrost:156
  • Włosy:ciemne
  • Stan:wydana za mąż :)
  • Partner:M...
  • Nastrój:Neutralna
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 07 listopada 2013 - 10:04

nie chce mi sie z łózka wychodzic ale mus to mus.
To co jdziesz ze mną na szmaty :P

LEpiej szarlotką poczenstuj kobiete w potrzebie :)

Zalegam na łóżku, zeby bylo to mozliwe to bym sie w dupkie kopneła :D I cos zaczeła działać :P

Love Love Love

#289 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 07 listopada 2013 - 10:05

u mnie sie szare robi kluski i to sa takiez z surowymi ziemniakami.

mykam sie ubierac , cos zjesc i lece po wyplate , nie chce mi siez domu ruszac jak diabli.

#290 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 07 listopada 2013 - 10:06

Dzień dobry Paniom  <hellooo1>

Praca znowu jak co rano, ale jeszcze dwa dni i weekend :)

Wczoraj zawiozłam laptopy do czyszczenia oraz pastę nałożyć, bo sie grzeją za bardzo :)

Mam nadzieję,że jutro będą do odbioru :)

Tak więc nie ma zadnej fotkii z pasowania. I zjadł swoja papierową opaskie co miał na głowie heheh a tak słodko w niej wyglądał hehehe

No tak dzieci :)

przytyłam więcej niż przypuszczałam 

Już niedługo ;)

Jeszcze jutro trzeba wstać wcześnie i długi weekend będzie

No w końcu :)

chodził z pindolem na wierzchu

Debile :/

Miłego dnia :)

#291 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 07 listopada 2013 - 10:07

To co jdziesz ze mną na szmaty :-P

LEpiej szarlotką poczenstuj kobiete w potrzebie :-)

chetnie bym poszla

lady z kurzu czyscisz laptopy ???

znow szaro i buro za oknem

moze po  drodze sobie cos kupie aby swiat kolorów nabrał  ;-)

Użytkownik magdaaaaa edytował ten post 07 listopada 2013 - 10:10

#292 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 07 listopada 2013 - 10:13

lady z kurzu czyscisz laptopy

Tak :)

Sama bym to zrobiła, ale za dużo rozkręcania jest i drobne elementy są, więc wolę dać doserwisu i wszystko zrobią , tym bardziej,że mam swój sprawdzony i uczciwy zakład :)

#293 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 07 listopada 2013 - 10:22

Cześć!

W sumie to niedawno wstałam, zjadłam sniadanie i się polenię.

Popołudniu może wyciągnę Połówka na zakupy, bo jak jedziemy na tą imprezę to muszę jakaś nową bluzkę chociaz kupić :P I może jakaś książkę kupie, bo nie mam co czytać już....

Za oknem szaro, pochmurno, ale nie pada...

@Lady Di, ale płacisz za takie czyszczenie?

Miłego dnia!

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#294 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 07 listopada 2013 - 10:41

Też była głodna i na czczo nie mogła się załatwić

No o tym nie pomyślałam:)

Wróciliśmy. Poszalałam - prosta spodniczka jeansowa (jak to stwierdził G. no po domu będziesz w niej śmigać), czerwona bluzka z krótkim rękawem i coś ala fioletowy sweterek taki, że zakrywa tyłek i ma paseczek do związania się :D Wydałam 6 zł :D

G. cos grzebie przy lapku a potem ma mi gary pomyć a potem ja się zabieram ja obiadek :)

#295 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 07 listopada 2013 - 12:13

Piszecie jak szalone, zanim wszystko przeczytam to już nie pamiętam co komu miałam odpisać więc od tego zacznę :P

@Sajuri czuje się dobrze, nawet bym powiedziała, że bardzo dobrze. Wręcz nie wiem co powiedzieć zawsze jak ktoś pyta. Bo przecież nie jestem chora :P

@palomka jak macie okazje to korzystajcie z niej, nie ma co się zastanawiać. Za granicą to zupełnie inne pieniądze a w wolnym czasie będziecie mogli też coś pozwiedzać, poznać inny kraj.

A co do gitary to ja też grywam. I też moja biedulka leży i czeka na odkopanie. Na razie szkoda mi paznokci, bo takie ładne zapuściłam i nie chce zniszczyć :P Ale mi ochoty narobiłaś

@Melodia19 spory ten Twój maluszek. Ale tylko patrzeć jak wyjdzie na świat. <dreams> A wagą się nie przejmuj, ani się obejrzysz a wszystko zrzucisz.
@Riia ciemne pyzy? cóż to takiego? zaciekawiłaś mnie, może w odpowiednim dziele dasz przepis?

@nie(d)oceniona od biedy to poradziłabym sobie z tym co mam jeśli chodzi o ubranka, pościele, kocyki, ręczniki itp., bo trochę dostałam od siostry, a trochę kupiłam w lumpeksach, ale brakuje mi przede wszystkim tych dużych rzeczy jak wózek, łóżeczko, przewijak... Nie mamy kiedy tego ogarnąć.

@Kala1702 nie kracz, nie kracz. Może być mały jak dla mnie ;)

Zakochana widzę, aż miło czytać  <lovam1>

@smoczkowa ja jestem jakieś 12kg na plusie. A jeśli chodzi o ciuszki patrz wyżej

Chętnie bym poszalała po szmatolkach, ale pogoda nie zachęca.

Przyznać się teraz kto ukradł słoneczko? <sun_> Chętnie przyjmę, w każdej ilości.

Ja wstawiłam pranko, i gotuję sok z pigwy. Większych planów na dziś brak, może trochę za porządki się zabiorę bo panowie mają remont skończyć, ale jak im wyjdzie tego nikt nie wie. Popołudniu zbiórka.  I dalszy ciąg rozmyślań nad planowaniem kącika dla dziecka. Sto razy mi się koncepcja zmienia.

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#296 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 07 listopada 2013 - 12:50

@Lady Di  tez jestem ciekawa ile taka usluga kosztuje ;-)

szybko odwiedzila stare miejsce pracy , oczywisce wszyscy jak ja moglam :P

po drodze kupilam sobie papcie , jakas wedlinke i rajstopki dla Oliwki .

objadek zjedzony i mykam .

<sun> zycze wam ;-)

#297 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 07 listopada 2013 - 13:45

A nieprawda, bo ja przepuszczam
no prosze. Fajnie. Ale ty to wogole jestes kobieta dusza.:* 

O 3 uszata zafundowała mi pobudkę bo jej się siku chciało no i od 3 nie śpię. Więc ubrałam się, złapałam zimnego gofra i dawaj na dwór... a na dworze ona bardziej była zaineresowana gofrem niż sikaniem
ta przewrotna natura kobiet:P

czoraj zmroziła mnie pewna sytuacja, wracałam autobusem od Połówka, była dopiero 19.30, na jednym przystanku wsiadl jakis facet po 5otce, normalnie ubrany itp, ale gdy wysiadal, zobaczylam co jest nie tak, chodził z pindolem na wierzchu Zboczeniec pie***  W dodatku przesiadł się do innego autobusu Takich to pozabijać tylko....
a to nie sa jakies zaburzenia ? zaczy, nie wiem czy to zwykle takie zboczenie czy cos wiecej. Sama mialam taka akcje 2 razy. Raz jak mialam 15 lat. Brrr.

widze zesporo was ma dzien zakupowy
ja jutro w planach mam Rosmanka i PiP. Wogole duzo zakupow w tym miesiacu . 

Bo przecież nie jestem chora
no nie, ale sa kobiety co maja rozne dolegliwosci wowczas. Np. ja mialam  rwe kulszowa ;)

rajstopki dla Oliwki .
fajna z Ciebie ciocia ;)

Mala jeszcze spi, poczytalam ksiazke, obiad zrobie raz dwa.

Rozplanowalam sobie jak to wszyskto pogodzic w ciazgu dnia, znaczy czas na angielski, ksiazke i serial :P

Niezapominajac o dziecku i domowych obowiazkach i mezu  :lol:

Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#298 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 07 listopada 2013 - 13:56

nocka ku mojemu zdziwieniu , całkiem przyjemna, wstawałam tylko 2 razy
Ja nawet nie licze ile razy :roll:  ale ja do choergo dziecka  :cry:

@smoczkowa udany Twoj synus  :lol:

Wydałam 6 zł
Tez bym chciala takie sklepy miec kolo nas  :-/

@magdaaaa lubisz kupowac "drobnostki" bratanicy?

znaczy czas na angielski, ksiazke i serial
Eeee przy moich hektarach, temperamencie i malej ilosci czasu to malo wykonywalne  :lol:

Witam

Dzisiejszy dzien jest na nie, nie, nie  :!:  

Nie pamietam kiedy ostatnio sie tak poryczalam jak dzisiaj  :roll:

Maly spi, po kiepskiej nocy. Malmy katar, kaszel, stan podgoraczkowy i te wymioty, kiedy proboje odksztusic. Znowu lekarz  :-/  Niestety musimy sie udac do tego debilnego, bo reszty albo nie ma, albo nie da sie dodzwonic. Rozumie sie, ze na prywatna wizyte. 

Lece obiad konczyc.

Milego 

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#299 Blondynka88

Blondynka88
  • Użytkownik
  • 1 351 postów

Napisano 07 listopada 2013 - 13:59

Wczoraj u gina stanełam na wage i przytyłam więcej niż przypuszczałam 
Szybko zgubisz ;)

No i cały czas "ta sprawa sie mi na głowie"
Chce o tym zapomieć
Nie wiem o co chodzi, ale przytulam  <pocieszacz>  <przytul>

widze zesporo was ma dzien zakupowy
Ja czekam na poniedziałkową wypłatę.

Popołudniu może wyciągnę Połówka na zakupy, bo jak jedziemy na tą imprezę to muszę jakaś nową bluzkę chociaz kupić
Każdy pretekst do zakupów jest dobry :D

prosta spodniczka jeansowa (jak to stwierdził G. no po domu będziesz w niej śmigać), czerwona bluzka z krótkim rękawem i coś ala fioletowy sweterek taki, że zakrywa tyłek i ma paseczek do związania się
Pokaż :)

Ja wstawiłam pranko
Ja też ;) Jutro jak wyschnie to mnie prasowanie czeka.

nixqp2.png

#300 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 07 listopada 2013 - 14:15

@Sajuri

Podziwiam rozplanowanie, bo ja jakoś nie umiem planować dnia. Spontanicznie idzie mi dobrze, a jak coś sobie założę to nigdy tego nie zrealizuję :)

@nikus

A czemu płakałaś? Przez chorobę? Życzę by szybko mały wrócił do formy. <przytul>

Ja zrobiłam pyzy :) Wyszły :) Właśnie zjadłam i jestem zadowolona. Ale do czasu bo dzisiaj czekają mnie 4 godziny koncertów jazzowych i jutro też. A nie znoszę, nienawidzę jazzu. <angryred> <angryred> <angryred> <angryred>

Wczoraj byłam na siłowni i znów był pan z klapkach :) I znów je zdejmował przed ławeczką. No i weź tu ćwicz solidnie jak ktoś taki przyjedzie i rozbawia.

Każdy z nas urodził się ateistą

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych