@palomka super, że jesteś zadowolona. Oby tak dalej! ![]()
@BrązoweOczy gratulacje! I żadnych czarnych myśli. Podołasz na pewno, zdobędziesz mnóstwo nowych umiejętności i doświadczenia!
Napisano 04 lutego 2014 - 11:53
@palomka super, że jesteś zadowolona. Oby tak dalej! ![]()
@BrązoweOczy gratulacje! I żadnych czarnych myśli. Podołasz na pewno, zdobędziesz mnóstwo nowych umiejętności i doświadczenia!
Napisano 06 lutego 2014 - 09:53
Dziekuję Dziewczęta. Nadal jestem pełna obaw. Ale postaram się z tego cieszyć. Może nie taki diabeł straszny jest jak go malują.
Zaczynam od poniedziałku.
Napisano 06 lutego 2014 - 15:10
Dziś byłam w moim miejscu pracy, poznałam kobietę którą mam za jakiś czas zastępować, wydała mi się bardzo sympatyczna. Ale wiadomo - dystansik lepiej trzymać do wszystkiego. ![]()
Mój pracodawca pewnie się zdziwi trochę, bo staż miał być na 6 miesięcy z możliwością na rok czasu, a tu mam tylko 3 miesięczny staż.
Napisano 06 lutego 2014 - 19:36
to znaczy z urzędu tyle dostałaś?
bo staż miał być na 6 miesięcy z możliwością na rok czasu, a tu mam tylko 3 miesięczny staż.
Gratuluję i powodzenia życzę!
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 06 lutego 2014 - 22:18
to znaczy z urzędu tyle dostałaś?
Tak, tylko tyle dostałam. Z jednej strony fajnie, bo może będzie umowa, ale z drugiej to niestety nie wiem. ![]()
Napisano 09 lutego 2014 - 21:59
Każdy z nas urodził się ateistą
Napisano 18 lutego 2014 - 22:06
No to i ja się pochwalę ![]()
Dostałam się do projektu, który obejmuje szkolenie, staż i prace ![]()
pani sklepowa wejście drugie
![]()
Od jutra kursy około 2 tygodnie. Kiedy otworzą sklep- nie wiem ![]()
ale na rok mam pewną pracę także ten no
![]()
Wczoraj byłam na rozmowie i udało się (na pewno!) dzięki koleżance, która jest od sierpnia na takim stażu- podtykała moje cv... skutecznie no i zadzwonili ![]()
Trzymać kciuki, żebym dała radę (wiem, wiem, niby taki banał, ale stresy są zawsze jak się chce dobrze wypaść) ![]()
Napisano 19 lutego 2014 - 07:30
@Majorka^^ ha i supcio, zawsze to rok pewnika będzie, a w międzyczasie przecież możesz rozglądać się za czymś innym
Powodzenia, dasz radę napewno, początki zawsze najgorsze, wprawisz się, to będzie gitarka. Koleżanka pracowała kiedyś w sklepie, tak na tej kasie wbijała szybko, że biła rekordy ![]()
Napisano 19 lutego 2014 - 20:30
A jest jakaś szansa za jak będzie fajnie i chciałabyś zostać to mogą Ci za rok przedłuzyc jeszcze??
no właśnie nie wiem
okaże się czy tej koleżance przedłużą,czy ktoś nowy,czy będą chcieli zostawić ![]()
Dzięki kochane
cieszę się, że mogę się dzielić dobrymi wieściami ![]()
Dziś pierwszy dzień szkoleń
grupa wydaje się normalna, babeczka profesjonalna, obiad dobry ![]()
chyba dopiero jak zacznę prace to uwierzę ![]()
Napisano 23 lutego 2014 - 20:40
@Majorka^^ dopiero doczytałam! Suuuuuuuper
trzymam bardzo mocno kciuki i chwal się co i jak ![]()
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Wygodne buty do pracy |
|
|