@Olenka właśnie nie mam tam miejsca na gg, jest miejsce na moją stronę i na skypa, ale na gg nie ma...
Nowy skrypt forum Babskiswiat.net - informacje dla użytkowników
Napisano 18 października 2013 - 19:26
Napisano 18 października 2013 - 19:28
Kahela, tez mam właśnie tylko skypa i stronę a gg nie ma.
Napisano 18 października 2013 - 19:30
@AgnieszkaT uff, bo już myślałam, że tylko ja jestem taka dziwna, że ciągle coś ![]()
Napisano 18 października 2013 - 20:28
Pisze, ze "Nie możemy tego znaleźć!" i ze nie mam uprawnien do ogladania tego dzialu czy cos w ten desen
i mam pytanie odnosnie ignorowania uzytkownikow: docelowo mam nie widziec postow tej osoby czy na jakiej zasadzie to dziala/bedzie dzialac? bo poki co zablokowalam jedna i nadaj widze wszystkie jej posty
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 18 października 2013 - 20:34
Czy te tabelki po prawej z nowymi postami/tematami mogą być na odwrót?
wydaje mi się, że wtedy będzie to wygodniejsze ponieważ posty częściej się aktualizują ![]()
Napisano 18 października 2013 - 20:46
A ja jednak mam dalej problem z odznaczaniem jako przeczytane. Część się odznacza a w części wchodzi na ostatni nieprzeczytany. Czy któraś ma jeszcze tak czy tylko ja.
Każdy z nas urodził się ateistą
Napisano 18 października 2013 - 20:48
tez jestem za tym co pisze Tilia
opcja ze sa tabelki sama w sobie super, ale moze lepiej aby zaczynalo sie od nowych postow .
Co do ignorowanych osob. Jesli kiedykolwiek bede musiala z tej opcji korzystac to czy ten ktos kogo dam do ignorowanych bedzie wiedzial o tym ??
i czemu nie moge dodac zalacznika ? bo chcialam w temacie metamorfozy dodac foto..
Napisano 18 października 2013 - 21:14
i czemu nie moge dodac zalacznika ? bo chcialam w temacie metamorfozy dodac foto..
tez miałam taki pomysł
ale jeszcze nie odkryłam gdzie może to być; mam czas ![]()
jak napisy wchodza na avatarki to niefajnie to wyglada , ale ogolnie nie mam zastrzeżen
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 19 października 2013 - 09:53
załaczniki juz działaja Magda
tylko teraz masz miniaturki foto i musisz na nie kliknac aby byly wieksze.
mam pytanko , czemu ja pod avkiem mam : "0 punktow ostrzezen" ? a inni nie ? dlatego ze jak pojawiłam sie na pierwszy raz na forum mialam ostrzezenie ?
Napisano 19 października 2013 - 10:22
Kahela jak to zrobiłaś, że mi wyskoczyło, że o mnie wspomniałaś? Bo to fajna opcja ![]()
I ja też tylko u siebie widzę 0 punktów ostrzeżeń i też szukałam w ustawieniach, ale chyba faktycznie tylko my u siebie to widzimy.
I chyba nie działa podkreślanie błędów w edytorze? Bo widzę u siebie dużo literówek (przepraszam ale piszę jedną ręką w sumie).
Użytkownik Riia edytował ten post 19 października 2013 - 10:24
Każdy z nas urodził się ateistą
Napisano 19 października 2013 - 10:47
Aby okimś wspomnieć należy w treści tematu/postaw wpisać @nazwa_użytkownika albo kliknąć na tego ludzika co jest po prawej obok nazwy użytkownika
Napisano 19 października 2013 - 11:10
U mnie jak na razie wszystko ok i podoba mi sie ![]()
Napisano 19 października 2013 - 12:38
Magda co do napisu wchodzacego na avka.
chodzi Ci o to ze jak wchodzisz na profil i masz avek to wchodzi Ci na niego ten napis : zmien ?
Napisano 19 października 2013 - 12:38
A jeszcze chciałabym zapytać, czy to tylko u mnie tak jest, że jak otwieram temat z tych nieprzeczytanych jeszcze to przekierowuje na 1 stronę zamiast na ostatnią?
Łatwioej by było, gdyby otwierała się strona ostatnia , czyli tam gdzie nieprzeczytany post jest ![]()
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 19 października 2013 - 12:50
u mnie kropka działa bez problemu i zawsze odsyła mnie do ostatniego, nieczytanego
Napisano 19 października 2013 - 12:55