Kominek - serce domu
Napisano 06 marca 2009 - 11:46
Napisano 07 marca 2009 - 17:35
no wlasnie takie otwarte sa super, ale z drugiej strony trzeba chyba bardziej na taki uwazaca ja w salonie mam otwarty taki
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 10 marca 2009 - 19:35
Fly like you do it
like you're high
like you do it
like you try
like you do it
lïke a women !
Napisano 11 marca 2009 - 13:47
moze nie jest tak piekny jak niektore tutaj w tym dziale na zdjeciach...
ale i tak uwazam ze jest najladniejszy na swiecie...
po pierwsze P. robil go z ojcem...
po drugie ojciec P. zrobil ten kominek dla jego mamy... jest na nim nawet taki jakby herb i inicjaly rodzicow P.
bardzo fajna rzecz
Napisano 11 marca 2009 - 16:02
Fly like you do it
like you're high
like you do it
like you try
like you do it
lïke a women !
Napisano 15 marca 2009 - 13:26
Napisano 09 kwietnia 2009 - 17:38
moj kominek jest prosty jak drut, bo taki nowoczesny. nie ma zadnych ozdob. (mieszkanie tez mam w tym stylu). mimo wszystko daje swietny efekt nie tylko grzewczy, co oswietleniowy. uwielbiam patrzec na plomienie odbijajace sie na scianach, a to ze mam zamiast okien drzwi ze szybami sprawia, ze widze wieczorem w odbiciu "dodatkowe kominki". swietny i niezaplanowany efekt
nie potrafie wkleic zdjecia do mojego postu, szkoda
Napisano 09 kwietnia 2009 - 17:48
przy pomocy załącznika:
- pisząc posta, poniżej pola do wpisania odpowiedzi możecie zobaczyć zakładkę "Załącz plik"
- w linijce, gdzie macie podać Nazwę załącznika musicie wcisnąć przycisk "Przeglądaj..." i wybrać zdjęcie, które chcecie wysłać
- w polu "Komentarz załącznika" możecie (ale nie musicie) wp
isać komentarz do Waszego zdjęcia, który pojawi się bezpośrednio nad wklejanym przez Was zdjęciem
- teraz już możecie wcisnąc przycisk "Dodaj załącznik"
- i już gotowe, załącznik zostanie automatycznie dodany do Waszego posta
Wysyłając zdjęcie tym sposobem musicie pamiętać o odpowiednim rozmiarze i formacie zdjęcia. Maksymalna wielkość wysyłanego zdjęcia nie może być większa niż 1024x1024, rozmiar zaś nie może przekraczać 512 kb.
przy pomocy przycisku imageshack
- pisząc posta, poniżej pola do wpisania odpowiedzi możecie zobaczyć przycisk
- gdy wciśniecie ten przycisk wyskoczy Wam nowe okienko
- w linijce, gdzie jest napisane "Wybierz plik" musicie wcisnąć przycisk "Przeglądaj..." i wybrać zdjęcie, które chcecie wysłać
-teraz wciśnijcie przycisk "Wyślij"
-w okienku powinien się pokazać napis "Plik został wgrany z powodzeniem." a pod nim będzie podany link, ktory należy w całości skopiować
-skopiowany link należy wkleić bezpośrednio do Waszego postu
sprobuj teraz :->
Napisano 10 kwietnia 2009 - 10:24
Napisano 10 kwietnia 2009 - 11:11
Też o tym pomyślałam. Współgra z całym otoczeniem.niby prosty ale bardzo ladny i idelanie pasuje do wnetrza
Jak dla mnie trochę "chłodno", ale pasuje do kominka
Napisano 10 kwietnia 2009 - 13:54
to co widac to salon, po drugiej stronie jest kuchnia i stol z fotelami. Poza tym nie wiecej. w sypialni mamy lozko, system szaf i tez nic wiecej, wyjatkiem jest pokoj dzieciecy, urzadzony w stylu bajkowym. Acha na gorze jest TV i 2 fotele. i tyle...
my poprostu nie uznajemy zadnych mebli, lubimy przestrzen. dlatego sprzety ograniczylismy do koniecznego minimum.
Napisano 10 kwietnia 2009 - 14:44
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 10 kwietnia 2009 - 14:44
ale kominek pierwsza klasa!
Napisano 10 kwietnia 2009 - 15:09
Niedoceniona, wiem, ze mi musisz oddac, za odmienne zdania itp
ze zimny... przyznam racje, ale dodam, ze to jeszcze wszystko nieskonczone, i zwroccie uwage na schody, sa prowizoryczne i bez barierek...
bibeloty dojda pozniej, ktore dodadza nastroj wnetrzu, moze jakis zegar na kominku (tak mi sie skojarzylo, ze na kominku powinien stac zegar) co Wy na to? co pasuje do kominka?
Napisano 10 kwietnia 2009 - 15:30
no tak...
Niedoceniona, wiem, ze mi musisz oddac, za odmienne zdania itpale uwierz mi ja nie mam nic do Ciebie