Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Kominek - serce domu

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
91 odpowiedzi w tym temacie

#41 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 06 marca 2009 - 11:46

Melodia19, oo super, zazdroszczę:)

<ookk>

#42 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 07 marca 2009 - 09:43

<zakochany></span> kominek to moje marzenie... Chciałabym kiedyś w naszym domku na wsi miec kominek :-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#43 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 07 marca 2009 - 17:35

a ja w salonie mam otwarty taki

no wlasnie takie otwarte sa super, ale z drugiej strony trzeba chyba bardziej na taki uwazac <hmm></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#44 Rafaella

Rafaella
  • Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 10 marca 2009 - 19:35

Mi tez marzy się niewielki kominek. ...Spędzać przy nim wieczorki w cieple :)

Fly like you do it
like you're high
like you do it
like you try
like you do it
lïke a women !

Dołączona grafika

#45 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 11 marca 2009 - 13:47

w domu rodzinnym mojego meza jest kominek... a skoro sie tam mamy zamiar przeprowadzic to sila rzeczy bedziemy go miec :P
moze nie jest tak piekny jak niektore tutaj w tym dziale na zdjeciach...
ale i tak uwazam ze jest najladniejszy na swiecie...
po pierwsze P. robil go z ojcem... :) milo bedzie nam wspominac go przy tym kominku
po drugie ojciec P. zrobil ten kominek dla jego mamy... jest na nim nawet taki jakby herb i inicjaly rodzicow P.
bardzo fajna rzecz :) :) :)
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#46 Rafaella

Rafaella
  • Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 11 marca 2009 - 16:02

saja tylko pozazdrościć :)

Fly like you do it
like you're high
like you do it
like you try
like you do it
lïke a women !

Dołączona grafika

#47 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 11 marca 2009 - 21:14

Mój Misiak ma w domu kominek. Bardzo mi się podobają kominki w salonie,ale pod warunkiem,że jest to typowy salon,a nie sypialnia dodatkowo ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#48 BliźniaczaMama

BliźniaczaMama
  • Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 15 marca 2009 - 13:26

Kocham kominki, niestety, nie w każdym mieszkaniu można je zbudować...

#49 tina

tina
  • Użytkownik
  • 53 postów

Napisano 09 kwietnia 2009 - 17:38

ja tez mam kominek, ale pewnie Wam sie nie spodoba. jest totalnie nowoczesny, za szklem (z trzech stron), jest mozliwosc grilowania tam, ale ja tego nie robie, bo obawiam sie, ze sie wszystko spaprze, wiec griluje elektrycznie na tarasie :)

moj kominek jest prosty jak drut, bo taki nowoczesny. nie ma zadnych ozdob. (mieszkanie tez mam w tym stylu). mimo wszystko daje swietny efekt nie tylko grzewczy, co oswietleniowy. uwielbiam patrzec na plomienie odbijajace sie na scianach, a to ze mam zamiast okien drzwi ze szybami sprawia, ze widze wieczorem w odbiciu "dodatkowe kominki". swietny i niezaplanowany efekt :)

nie potrafie wkleic zdjecia do mojego postu, szkoda :(

#50 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 09 kwietnia 2009 - 17:48

Szczegółowe zasady wklejania zdjęć:

przy pomocy załącznika:
- pisząc posta, poniżej pola do wpisania odpowiedzi możecie zobaczyć zakładkę "Załącz plik"
- w linijce, gdzie macie podać Nazwę załącznika musicie wcisnąć przycisk "Przeglądaj..." i wybrać zdjęcie, które chcecie wysłać
- w polu "Komentarz załącznika" możecie (ale nie musicie) wp
isać komentarz do Waszego zdjęcia, który pojawi się bezpośrednio nad wklejanym przez Was zdjęciem
- teraz już możecie wcisnąc przycisk "Dodaj załącznik"
- i już gotowe, załącznik zostanie automatycznie dodany do Waszego posta :)

Wysyłając zdjęcie tym sposobem musicie pamiętać o odpowiednim rozmiarze i formacie zdjęcia. Maksymalna wielkość wysyłanego zdjęcia nie może być większa niż 1024x1024, rozmiar zaś nie może przekraczać 512 kb.

przy pomocy przycisku imageshack
- pisząc posta, poniżej pola do wpisania odpowiedzi możecie zobaczyć przycisk
- gdy wciśniecie ten przycisk wyskoczy Wam nowe okienko
- w linijce, gdzie jest napisane "Wybierz plik" musicie wcisnąć przycisk "Przeglądaj..." i wybrać zdjęcie, które chcecie wysłać
-teraz wciśnijcie przycisk "Wyślij"
-w okienku powinien się pokazać napis "Plik został wgrany z powodzeniem." a pod nim będzie podany link, ktory należy w całości skopiować
-skopiowany link należy wkleić bezpośrednio do Waszego postu

sprobuj teraz :->
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#51 tina

tina
  • Użytkownik
  • 53 postów

Napisano 10 kwietnia 2009 - 10:11

dzieki za wyjasnienie :)
uwaga probuje

Załączone miniatury

• Foto242.jpg

#52 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 10 kwietnia 2009 - 10:24

tina, fakt nowoczesny, lecz bardzo ładny. W ogóle widać że masz świetnie dom urządzony, dużo pieniędzy włożone w niego ;-)

<ookk>

#53 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 10 kwietnia 2009 - 10:52

tina, niby prosty ale bardzo ladny i idelanie pasuje do wnetrza,a domek swietnie urzadzany,lubie taki styl :->
moze pokazesz nam wiecej fotek w odpowiednim dziale :-D
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#54 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 10 kwietnia 2009 - 11:11

niby prosty ale bardzo ladny i idelanie pasuje do wnetrza

Też o tym pomyślałam. Współgra z całym otoczeniem.
Jak dla mnie trochę "chłodno", ale pasuje do kominka :mrgreen:
Jestem w Peru...

#55 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 10 kwietnia 2009 - 11:37

Kominek pasuje bardzo do wnętrz, ale mnie osobiście nie podoba się taki styl... Wydaje mi się byc chłodny i 'ikeowski', wolę tradycyjne meble ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#56 tina

tina
  • Użytkownik
  • 53 postów

Napisano 10 kwietnia 2009 - 13:54

nie wiem czy jest sens wklejac zdjecia z mojego mieszkania, bo my wlasciwie nie mamy prawie zadnych mebli. nie podoba nam sie tak... rozwiazaniem sa dla nas systemy szaf, ktore sa na cala sciane i dlatego nie sa widoczne.
to co widac to salon, po drugiej stronie jest kuchnia i stol z fotelami. Poza tym nie wiecej. w sypialni mamy lozko, system szaf i tez nic wiecej, wyjatkiem jest pokoj dzieciecy, urzadzony w stylu bajkowym. Acha na gorze jest TV i 2 fotele. i tyle...
my poprostu nie uznajemy zadnych mebli, lubimy przestrzen. dlatego sprzety ograniczylismy do koniecznego minimum.
:)

#57 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 10 kwietnia 2009 - 14:44

tina, nie zaczynaj ot ;-) a co do kominka - nie podobają mi się takie <bezradny></span> ale bardzo ładnie wkomponowany w pomieszczenie ... no i jakoś innego chyba bym tam nie widziała ;-)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#58 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 10 kwietnia 2009 - 14:44

podoba mi sie taki styl ale nie chcialabym mieszkac w takim domku bo jest taki "zimny" "bez duszy" <bezradny></span>
ale kominek pierwsza klasa!

#59 tina

tina
  • Użytkownik
  • 53 postów

Napisano 10 kwietnia 2009 - 15:09

no tak...
Niedoceniona, wiem, ze mi musisz oddac, za odmienne zdania itp :) ale uwierz mi ja nie mam nic do Ciebie :)

ze zimny... przyznam racje, ale dodam, ze to jeszcze wszystko nieskonczone, i zwroccie uwage na schody, sa prowizoryczne i bez barierek...

bibeloty dojda pozniej, ktore dodadza nastroj wnetrzu, moze jakis zegar na kominku (tak mi sie skojarzylo, ze na kominku powinien stac zegar) co Wy na to? co pasuje do kominka?

#60 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 10 kwietnia 2009 - 15:30

no tak...
Niedoceniona, wiem, ze mi musisz oddac, za odmienne zdania itp :) ale uwierz mi ja nie mam nic do Ciebie :)

<co></span> wybacz ... to nie jest temat o wystroju domu tylko o kominkach ... no i wyraziłam swoje zdanie na temat twojego ... więc o co tym razem ci chodzi ... ewentualną odp prosze na pw