Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Nasze telefony komórkowe

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1201 odpowiedzi w tym temacie

#141 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 08 grudnia 2007 - 13:09

k1 nie jest taka fajna (no przynajmniej dla mnie ;-) ) ogladam telefony za kazdym razem jak jestem w sklepach...jest taka nieporęczna <bezradny></span> jesli juz to V3 polecam :-D cudenko :mrgreen:
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#142 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 08 grudnia 2007 - 13:15

esli juz to V3 polecam

różową <zakochany></span>
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#143 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 08 grudnia 2007 - 13:27

Mis chcial, żebym wzięła różową ale wybrałam czarna ;-) ...różowa podoba mi sie na zdjęciach w necie ale w realu taki blady ten roz <bezradny></span> czarna jak dla mnie ma charakter :-D
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#144 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 09 grudnia 2007 - 13:40

lg ku800 Chocolate

Nie polecam.

czemuż?
bo ja się zakochałam w nim... ;( ;( :(
:P
nie ma mnie tu i nie będzie.

#145 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1 980 postów

Napisano 09 grudnia 2007 - 16:23

Ja słyszałam że te lg chocolate troche wadliwe są i dużo reklamacji na nie jest-tak mi pani w salonie play powiedziała. Mój mąż też zakochany w motoroli.A mi się już przejadła bo v3 mam i mi się znudziała.Ale fajna jest,bezawaryjna. A o tym sony eriksonie w 300i słyszałyście?

#146 LeeLoo

LeeLoo
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 09 grudnia 2007 - 19:25

A ja teraz swoją nokie 1600 zamieniłam na trochę lepszego sony ericssona k320i
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#147 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 09 grudnia 2007 - 21:36

Ja słyszałam że te lg chocolate troche wadliwe są i dużo reklamacji na nie jest-tak mi pani w salonie play powiedziała.

rozpacz.... ;( ;-(
a on taki śliczny... :(
poszukam innych :P

#148 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 09 grudnia 2007 - 21:42

podoba mi sie ten prady...ale cena :shock:
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#149 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 10 grudnia 2007 - 09:03

LeeLoo uważaj na Joystick ..bo w tych telefonach zaczynając od sony ericssona k310,k310i i k320i one strasznie wadliwe są ...czesto sie psuja... Ashramek miał i ciągle problemy były :P

#150 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 10 grudnia 2007 - 09:45

Cerratko to prawda. Moja koleżanka pracuję w playu i zawsze odradzała mi ten telefon ale ja mimo to wzięłam i żałuję.
Po pierwsze bateria trzyma około 3 dni, nie możesz dotykać nawet spoconą dłonią sensorów, zacina się cały czas panel dotykowy. Jest bardzo cichy i nigdy go nie słyszę :evil:
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#151 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1 980 postów

Napisano 10 grudnia 2007 - 10:41

Dokładnie to usłyszałam w Play! Najwięcej reklamacji jest podobno na ten panel.

#152 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 10 grudnia 2007 - 16:29

oj to szkoda...
ah ta miłość.. ślepe to..
Ale ok :) wybiorę inny :)
Skoro macie koleżanki w Play'u to może doradzicie których z tych po złotówce (do 50zł) przy najniższym abonamencie? :)

#153 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1 980 postów

Napisano 10 grudnia 2007 - 17:15

Tydzień temu tam byłam i szczerze to nie było w play fajnych telefonów. a poza tym tam drogie telefony są.Najtańsze i duży wybór w Erze jest. Też szukam bo w orange umowa mi się kończy :-P Ale Era słaby zasięg ma podobno?

#154 Aneczka

Aneczka
  • Użytkownik
  • 1 325 postów

Napisano 10 grudnia 2007 - 17:28

Też słyszałam że era ma słaby zasięg!! Ja osobiście jestem o samego początku wierna plusowi i jestem zadowolona!!! Jeszcze sie nie zawiodłami mam nadziejje że tak będzie dalej!!! :lol:
Dołączona grafika

#155 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 10 grudnia 2007 - 17:30

Też słyszałam że era ma słaby zasięg!! Ja osobiście jestem o samego początku wierna plusowi i jestem zadowolona!!! Jeszcze sie nie zawiodłami mam nadziejje że tak będzie dalej!!!

mnie osobiście plus wkurza :evil: tzn.ściąganie pakietu tych 1000esków ja wierna jestem orange :mrgreen:

#156 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 11 grudnia 2007 - 15:19

w plusie nie mogę mieć, w Erze nie jest tak tanio jak w Erze a w Orange mają kiepskie telefony (przy tym najniższym abonamencie) pozostał mi Play :D

#157 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1 980 postów

Napisano 18 grudnia 2007 - 09:13

Dziewczyny a czy któraś z Was ma Sony Ericssona k550i ? Bo mam dylemat przy przedłużaniu umowy jaki telefon wybrać.(rozważam też Motorole k1)

POMOCY!!! :mrgreen:

#158 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 18 grudnia 2007 - 09:27

Roszpunka, jak nie pomoge bo nie wiem

A moj Misiek zastanawia sie nad nokia n95 :roll: mowie mu, tlumacze ze bedzie plakal przez baterie bo wiem ze trzyma 2 dni :roll: ...tym bardziej, ze on ma firmowy ktorego uzywa a ten bedzie tylko w domu lezal i uzywal go raz do roku praktycznie jak bedziemy na wakacjach w pl :roll: wiec nie wiem...zastanawia sie wlasnie nad ta nokia lub SE k800i

#159 Anija

Anija
  • Użytkownik
  • 2 822 postów

Napisano 23 grudnia 2007 - 17:44

Roszpunka, ja na Twoim miejscu wziełabym motorole :D
Bardzo mi się ona podoba i ma dużo funkcji :)
Ale jak na razie... nie na moją kieszeń, bo jakbym miała ją sobie kupić to na pewno nie na abonament :roll:
Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..

#160 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1 980 postów

Napisano 23 grudnia 2007 - 21:01

Roszpunka, ja na Twoim miejscu wziełabym motorole :D
Bardzo mi się ona podoba i ma dużo funkcji :)
Ale jak na razie... nie na moją kieszeń, bo jakbym miała ją sobie kupić to na pewno nie na abonament :roll:

Mam już SE 550i i jestem barrrrrrrrrdzo zadowolona!!!Jest super! I śliczny! Ma dużo funkcji ale wciąż go rozpracowuje.Zdjęcia robi świetne i w ogóle jest extra! <jupi></span>