Nasze telefony komórkowe
Napisano 02 stycznia 2009 - 15:13
Napisano 02 stycznia 2009 - 15:45
Natomiast teraz jestem zła jak nie wiem...
Tak bardzo chciałam tą motorolę V8 i tyle czekałam na nią, a mam z nia problemy...
Wszystko ok i jestem zachwycona jej funkcjami, menu, wszystkim w sumie, ale....
Coś jest nie tak
Nie odbiera mmsów z sieci Era!
Ja mogę wysyłać wszędzie, do każdej sieci (jestem w Orange), do mnie mogą wysyłać wszyscy, oprócz numerów z Ery....
Szlag mnie trafia, bo kupiłam ją przed świętami, oddałam do serwisu, dziś odebrałam i piszą, że zmienili oprogramowanie i że wszystko sprawdzone i powinno działać, a to czarna dupa
Dalej to samo...
Co mam robić?
Oddać znowu do serwisu? Nie wierzę, że to coś zmieni...
Olać to i taką zostawić?
Po prostu bez mmsów z Ery i finito?
Napisano 02 stycznia 2009 - 18:36
Napisano 03 stycznia 2009 - 13:15
Niby nic takiego - nie wchodzą mmsy z Ery, wszystkie inne tak i ja mogę wysyłać do wszystkich...
Ale nie o to chodzi do choinki...
Korzystam z mmsów i są dla mnie ważne...
Zastanawiam się co zrobić...
Mogę w Orange przedłużyć umowę i wymienić, a ten telefon albo oddawać do reklamacji licząc na cud, albo sprzedać...
I tak będę stratna
Co myślicie o dołączonych?
Wszystkie za 1 zł, oprócz tego dotykowego, przeczytajcie moje opisy zdjęć i doradźcie, bo doła mam wielkiego przez tą całą sytuację z moją wymarzoną motorolką...
Napisano 03 stycznia 2009 - 14:23
Fajny. duży ekran i ciekawie rozzuwany. Najbardziej mi się podoba.LG ks360.
Też fajny, no i ma lampę.LG Shine
Jakoś mi się nie podoba. Mam złe doświadczenie z telefonami dotykowymi, ale ponoć można się przyzwyczaićLG KU990 Viewty
Brzydki. Jakiś taki okrągły. Nie przemawia do mnie.Motorola U9
Napisano 03 stycznia 2009 - 21:27
ano nie ma, bo te Nokie, które mogę wziąć za złotówkę - nie podobają mi się, poza tym ja nie przepadam za Nokiami...ale wśród zaproponowanych nie ma widzę żadnej.
dokładnie...Myślę, że po prostu masz pecha i trafiłaś na feralny egzemplarz.
Tylko mój pech ostatnio nie dotyczy tylko tego 1 telefonu, tylko kilku innych sprzętów elektronicznych....w ciągu najbliższych kilku lat nie kupię nic z rzeczy RTV AGD - przysięgam
hmmm, ciekawy jest faktycznie...ja mam ten pierwszy LG i dla mnie jak narazie rewelacja
Powiem tak, raczej nie wezmę tego LG KU990 Viewty, bo za bardzo "wypasiony"...
Już mam dosyć - chciałam super motorolkę i mam... V8-kę z problemami...
Z pozostałych trzech...
-mot. U9 - najładniejsza jak dla mnie i bardzo lubię telefony z klapką...tylko strach, czy znowu nie będzie jakichś ansów...
-LG Shine - podoba mi się i ma fajny aparat z lampą, jest na 2 miejscu, ale czytałam, że jego minusem jest to, że w słoneczny dzień nic nie widać na wyświetlaczu...hmmm
-LG 360 - bardzo ciekawi mnie ta klawiaturka...piszę dosyć dużo, więc mogłoby być "miło", tylko poza tym taki...nie za ładny..?
Napisano 04 stycznia 2009 - 21:05
Napisano 04 stycznia 2009 - 21:25
dokładnie tak...od 5 różnych osób z ery...od kilku z ery.
Też myślałam, że może z 1 być nie halo, ale z pięcioma..?
I szlag mnie trafia, że w serwisie mi mówią, że wgrali nowe oprogramowanie i że działa, a jest dokładnie to samo...
Myślę, że nawet nie zajrzeli...
Sprzedam ten telefon, nie będę się z nim użerać, bo ja jednak głównie piszę i jest to dla mnie ważne...
Kupię któryś z tych trzech, a tego się pozbędę...
Strasznie załuję, ale cóż - muru głową nie przebiję, a widzę, że nic nie załatwię w tym serwisie...
Napisano 04 stycznia 2009 - 21:43
mnóstwo ludzi mówi , ze jak sie pierwszy raz oddaje do serwisu to nic nie robią. Mysle ze powinnas zanieśc do serwisu i próbowac moze naprawia te usterke. jak sprzedaż to bedziesz stratna a zanoszenie do serwisu nic nie kosztuje. albo zrób im numer i przy nich wysli jakis MMS z ery i pokaż , ze nie docieraI szlag mnie trafia, że w serwisie mi mówią, że wgrali nowe oprogramowanie i że działa, a jest dokładnie to samo...
Myślę, że nawet nie zajrzeli...
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 04 stycznia 2009 - 21:48
Potem mogę ją odczytac na stronie orange, ale nie o to chodzi w końcu...
Napisano 06 stycznia 2009 - 14:58
Ten z pierwszego zdjęcia (na poprzedniej stronie) czyli LG KS360
Po kolei...oglądałam trzy, tego dotykowego odpuściłam...
1. LG Shine - bardzo ładny, ale nie przypadł mi do gustu,ze względu na to, że przyciski klawiatury dosyć blisko siebie i kiepsko pisało się smsy, poza tym ta rolka nie przemówiła do mnie, bardzo czuła i wchodziłam w inne rzeczy niż chciałam...
2. Motorola U9 - wizualnie najładniejsza, duży plus dla mnie to klapka...jak jest złożona, to wygląda ślicznie, trochę traci po rozłożeniu, bo takie dziwne łączenie jest...
3. LG KS360 - na żywo wygląda lepiej, na tej klawiaturce świetnie się pisze...
Dodatkowo ma niezłe możliwości zmiana i rozmiaru i wyglądu czcionki (super), no i skrzynka odbiorcza wiadomości ma układ jakby czatu - niezle...
Generalnie wolałabym motkę, ale wzięłam LG ze względu na to, że bałam się, że jakby coś było nie halo, to znowu walczyłabym z serwisem Motoroli, a nie mam na to chęci...
Myślę, że jeszcze kiedyś ją kupię, bo mi super pasuje, ale narazie mam nerwa i tyle.
Za LG przemawiała też moja Karo
Ona zdaje sobie sprawę, że prędzej, czy później dostanie ten telefon i bardzo jej się podobał...
Co do V8-ki...nie wiem, albo serwis, albo komis, albo rzeka...