Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Nasze telefony komórkowe

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1201 odpowiedzi w tym temacie

#201 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 25 stycznia 2008 - 21:04

Bardzo ładny ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#202 Ninka

Ninka
  • Użytkownik
  • 1 757 postów

Napisano 25 stycznia 2008 - 22:44

Fajny tez mam podobny tylko LG ;-) bardzo mi sie podobaja telefoniki z klapeczka :-P

#203 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1 980 postów

Napisano 26 stycznia 2008 - 16:53

Nymphadora, mimo że nie lubię Nokii to ta jest ładna , zwłaszcza jak jest zamknięta.

bardzo mi sie podobaja telefoniki z klapeczka

Ninka, fajne są bo ekran się w torebce od kluczy nie rysuje ;-)

#204 Ninka

Ninka
  • Użytkownik
  • 1 757 postów

Napisano 27 stycznia 2008 - 04:58

Nymphadora, mimo że nie lubię Nokii to ta jest ładna , zwłaszcza jak jest zamknięta.

bardzo mi sie podobaja telefoniki z klapeczka

Ninka, fajne są bo ekran się w torebce od kluczy nie rysuje ;-)

Heheheh fakt to jest argument :mrgreen:

#205 Shamatu

Shamatu
  • Użytkownik
  • 667 postów

Napisano 27 stycznia 2008 - 10:23

bardzo mi sie podobaja telefoniki z klapeczka :-P

Miałam przez pewien czas długi Motorolkę z klapeczką..czarną..mrrr..klasa. Uwielbiałam ją..i co? i padła bateria, potem druga..
Teraz mam Nokię 6300...jestem in love, nie lubiłam telefonów z bajerami a teraz doceniam radyjko i odtwarzacz mp3 8-)

Załączone miniatury

• 20061128-nokia6300.jpg

#206 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 27 stycznia 2008 - 13:30

bardzo fajna
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#207 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 27 stycznia 2008 - 20:41

Ładna :D Ja się w ogóle ostatnio jakoś do Nokii przekonuję, a ta moja mi się coraz bardziej podoba :D

#208 Moniika

Moniika
  • Użytkownik
  • 2 534 postów

Napisano 28 stycznia 2008 - 01:28

Nymphadora, fajny telefonik :-) ja tez mam nokie z klapka i jestem bardzo zadowolona :-)

Shamatu, fajny telefonik :-)

#209 martula

martula
  • Użytkownik
  • 650 postów

Napisano 30 stycznia 2008 - 10:56

Shamatu właśnie marzy mi się taki tel. I chyba kumpelka przywiezie mi go z Anglii, bo moja umowa kończy się dopiero w czerwcu. Ale widzę co drugą osobę z tym modelem nokii i tak się zastanawiam :-?

#210 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 06 marca 2008 - 14:24

ah ja wam się babki zapomniałam pochwalić, że już mam nowy telefon! :mrgreen:

Telefon J400 posiada dwa wyświetlacze: główny 2-calowy ekran TFT o 262 tys. kolorów oraz zewnętrzny, mniejszy wyświetlacz pokazujący godzinę oraz informacje o otrzymanych wiadomościach i nieodebranych rozmowach telefonicznych.

Samsung J400 dzięki technologii 3G umożliwia surfowanie po Internecie za pomocą przeglądarki internetowej NetFront v3.4 czy pobieranie poczty, ale również przeglądanie plików video i przeprowadzanie videokonferencji. Transfer danych z prędkością 384 Mb/s zapewnia standard WEDGE. Telefon umożliwia także komunikację za pomocą technologii Bluetooth 2.0. Pamięć telefonu wynoszącą 8MB można powiększyć dzięki czytnikowi kart microSD. Nowy Samsung posiada także odtwarzacz muzyczny obsługujący formaty MP3, AAC, AAC+, AMR.

Kliknij aby powiększyć
Kliknij aby powiększyć
Samsung J400
J400 został wyposażony w 1,3 megapikselowym aparat fotograficzny do robienia zdjęć czy też nagrywania filmików video w formatach MPEG4 i H.263. Technologia Bluetooth umożliwia mobilne połączenie się z drukarką i wydrukowanie fotek. Dodatkowo telefon posiada funkcję wiadomości alarmowych - po naciśnięciu cztery razy na boczny przycisk na obudowie, telefon wysyła na wprowadzony wcześniej numer wiadomość sms powiadamiającą, że użytkownik znajduje się w niebezpieczeństwie. Jeśli powiadomiona osoba oddzwoni telefon automatycznie przyjmie połączenie.

Ponadto Samsung J400 wyposażono w funkcję „Mobile Tracker”, która umożliwia odnalezienie telefonu w przypadku jego zgubienia/kradzieży. Przy zmianie karty SIM telefon automatycznie wysyła wiadomość sms z informacją o numerze karty na wprowadzony wcześniej przez użytkownika numer. Telefon dostępny jest dwóch wersjach kolorystycznych: granatowej i czarnej.

źródło : eGospodarka.pl

skopiowałam bo mi się gadać nie chce :P :P :P

Załączone miniatury

• samsung_sgh-j400.jpg

nie ma mnie tu i nie będzie.

#211 Shamatu

Shamatu
  • Użytkownik
  • 667 postów

Napisano 06 marca 2008 - 14:50

Ale widzę co drugą osobę z tym modelem nokii i tak się zastanawiam :-?

Tą Nokię polecam 8-)
A że kilka osób ją posiada..wkurzało mnie jak był bum na tele z klapką..ale moja motka była tylko moja :lol: Nokia też jest tylko moja i jest mi z nią dobrze mimo wszystko 8-)

Jak chcesz być oryginalna to może czarna albo czerwona obudowa..jakiś Sagem..rzadko spotykane..

#212 Anija

Anija
  • Użytkownik
  • 2 822 postów

Napisano 06 marca 2008 - 16:56

nooo cerratko jednym słowem full wypas :mrgreen:
Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..

#213 Moniika

Moniika
  • Użytkownik
  • 2 534 postów

Napisano 06 marca 2008 - 17:46

łooo no fajny telefonik :) podobi mi sie :)

#214 martula

martula
  • Użytkownik
  • 650 postów

Napisano 06 marca 2008 - 19:52

Ooo cerrata a jak się tel. sprawuje?
Shamatu, ja już zmieniłam upodobanie z Nokii 6300 na nokię 6500, mam nadzieję, że do czerwca cena trochę spadnie.

Załączone miniatury

• Nokia-6500-Classic-phone.jpg

#215 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 06 marca 2008 - 22:52

sprawuje się dobrze ;-)
tylko oczywiście przez to, że w niej kombinowałam od samego początku, bateria trzyma 2 dni (jak się bawię ) :P :P :P

kiedyś i się znudzi i będzie inaczej :P
nie ma mnie tu i nie będzie.

#216 Shamatu

Shamatu
  • Użytkownik
  • 667 postów

Napisano 07 marca 2008 - 01:03

Shamatu, ja już zmieniłam upodobanie z Nokii 6300 na nokię 6500, mam nadzieję, że do czerwca cena trochę spadnie.

Ładniutki 8-)
Cena do czerwca na pewno spadnie i to sporo, tylko, że przez to ten model stanie się bardziej popularny i znów go będzie posiadała znaczna część Polaków ;-) <bezradny></span>

#217 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 07 marca 2008 - 14:13

martula fajna Nokia,ja bym chciała samsunga U700 albo SPV M650 i HTC TyTN II nie znalazłam fotek ale wszystkie są na stronce orange
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#218 Anija

Anija
  • Użytkownik
  • 2 822 postów

Napisano 07 marca 2008 - 14:47

ja bym chciała samsunga U700

bardzo mi się podoba :D
Ja tak zmieniam telefon od jakiegoś czasu i... ciągle zmienić nie mogę 8-)
Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..

#219 earlybright7224

earlybright7224
  • Użytkownik
  • 92 postów

Napisano 07 marca 2008 - 18:56

ja posiadam nokie e65 ;) super ;]

#220 stynka__

stynka__
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 10 marca 2008 - 17:09

a mój telefonik to LG chocolate.... jak narazie nie narzekam, choć ostrzegali mnie przed nim znajomi 8-)