Nasze telefony komórkowe
Napisano 07 stycznia 2009 - 20:49
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 07 stycznia 2009 - 20:58
ja podziękuję za niegoslider
Ale jak zepsuł się wyświetlacz?co się stało?Moja siosrka miala tego Samsunga i po niewinnym upadku telefonu od razu zepsul się wywietlacz. Reklamacja tego nie uwzglednia więc musi teraz zaplacic sama za naprawe 200 zl
Napisano 07 stycznia 2009 - 21:15
Wiem tylko ze jej gdzies spadl. Nie wiem czy to byly jakies kafelki czy beton.Ale jak zepsuł się wyświetlacz?co się stało?
Ale mi moj SE juz wiele razy spadal gdzie tylko sie da... i wyświetlacz zyje
Napisano 07 stycznia 2009 - 21:17
Ja osobiście nie lubię Nokii...
Dlatego, że jej menu jest za proste i zawsze takie samo praktycznie...
Poza tym ich telefony są takie kanciaste i nie podobają mi się...
Miałam kilka Samsungów i nie narzekam.
Są tam opcje, które mi się podobają, ale też trafiłam na minusy - np we wcześniejszych modelach nie mozna było ustawić jednocześnie dzwonka i wibracji - albo jedno, albo drugie, ewentualnie dzwonek po wibracji...czyli przez chwilę wibruje bez dźwięku, potem zaczyna dzwonić bez wibracji...
Nie wiem jak jest teraz z tą opcją...
Wizualnie Samsung ładniejszy i zgrabniejszy - moja kuzynka go ma i nie narzeka...
Mój Samsung, który ma 4 lata działa bez zarzutu...
W Nokii 4-letniej padł głośnik, więc myślę, że z awaryjnością to jest tak, że zależy od danego konkretnego aparatu...
Wystarczy spojrzeć na Iwonkę i na mnie - obie mamy V8 i ona zadowolona i nic sie nie dzieje, a ja mam z moją same problemy...
Wybierasz między znanym a nowym...
Ja osobiście wzięłabym nieznany model, bo nie lubię w Nokii tego, że jakiego modelu nie dotknę, to zawsze wiem gdzie co jest...
Dla mnie to wada, dla innych zaleta, ale ja lubię poszperać w fonie
Napisano 07 stycznia 2009 - 22:00
a ja właśnie to w nich lubięnie lubię w Nokii tego, że jakiego modelu nie dotknę, to zawsze wiem gdzie co jest...
nie lubię poznawać i uczyć się nowych sprzętów, m.in telefonów
ehhh...gdybym wybierała w tej chwili, to jednak Nokię. ciekawe co zdecyduję jutro
Napisano 07 stycznia 2009 - 22:06
Może coś innego Ci wpadnie w oko...
Napisano 07 stycznia 2009 - 22:28
Napisano 07 stycznia 2009 - 22:35
Napisano 07 stycznia 2009 - 22:45
a jak wezmierz samsunga to bedzie żal że to nie nokiamalutki żal pozostanie za samsungiem
Napisano 08 stycznia 2009 - 15:35
Madzia81 mowiac szczerze to ten samsug podoba mi sie poprstu wizualnie... ja w swojej karierze mialam samsunga przez ponad 2 lata i nic mi sie z nim nie dzialo... mialam taki aparat z klapka... siostra natomiast miala takiego wlasnei samsunga rozsuwanego i jest nparawde fajny zgrabny tak pasuje do reki jej odpowiadal... ale mnie np ciezko pisalo sie na nim smsy... pozatym z czasem ro rozsuwanie klapki sie wyrabia... i nie jest to za bardzo praktyczne
jelsi chodzi o nokie.. to wiem ze jest to dobra firma.. aczkolwiek ja jej nie lubie... bo nie przepadam za tymi telofonami bo sa jakies takie kanciate... no ale akurat ten telefon trzymalam w rece... jest naprawde cieniutki... poreczny... ladny... ale sama nie iwem... wizualnie samsung mi bardziej pasuje
no ale jesli swoje serce oddalas Nokii to kup ta nokie...
Napisano 08 stycznia 2009 - 18:11
w nocy za każdym razem jak się budziłam, to myślałam o tych telefonach i rano decyzja była podjęta - mam Samsunga
stwierdziłam, że nie będę całe życie bała się innej firmy niż Nokia i zaryzykuję. albo będę zadowolona, albo nie
Samsung wizualnie wygrał.
póki co telefon dorwał mąż i przez jakieś 2,3 godzinki to nie mam szans, żeby się nim pobawić
ale wieczorkiem czy jutro będę go rozpracowywać
Napisano 08 stycznia 2009 - 18:15
Napisano 08 stycznia 2009 - 18:19
Widać było po postach, że Cię ciągnie troszkę, a i wizualnie jest zdecydowanie ładniejszy...
Myślę, że dobrze wybrałaś i życzą Ci z całego serca, żebyś nie żałowała swojej decyzji...a myślę, że nie będziesz żałować..
Co do moich problemów z telefonami....wczoraj dzwoniłam do Rzecznika Praw Konsumenta, żeby się dowiedzieć, co mogę zrobic z tą V8...
Dziś byłam w sklepie, w którym kupiłam telefon i złożyłam podanie o odstąpienie od umowy kupna - sprzedaży z powodu niezgodności towaru z umową.
Mają 2 tyg na odpowiedź i albo muszą mi zwrócić kasę, albo dać nowy telefon...
Super, mam nadzieję, że będzie ok...choć przyznam, że po tych wszystkich przygodach nie mam w ogóle ochoty na ten fon - wolałabym zwrot kasy, a jeśli się nie uda, to myślę, że go i tak sprzedam...Zobaczymy jak będzie...
Napisano 08 stycznia 2009 - 18:33
jestem ciekawa jaka bedzie opiniaza kilka dni dam znać jak się sprawuje
ja moge powiedzieć, ze po dwóch tygodnia uzywania samsunga jestem zadowolona...smski inaczej sie tylko pisze, bo trzeba zmieniać albo na cyfry albo na literki (czego nie miałam w noki) ale już się nauczyłam pisać... i wogole w samusungu mam więcej bajerków niż w nokii....
ale powiem, ze czasem zerkam na oprawe starej noki nie dałam nikomu (taki mały sentyment został)
mam takie pytanie:
może wiecie lub znacie jak nagrać do telefonu nagranie gotowej poczty głosowej?
czasem są takie gotowe muzyczne.... gdy przełozyłam karte ze starego do nowego tel. to nagranie mi znikło a miałam takie fajne
"to jest poczta ma głosowa zero słucham, moje słowa to nie jam jest to mój głos - nagraj sie bądź całuj w nos, nie odbieram ale ale nagraj sie mi po sygnale"
wiem, ze to sie dzwoniło pod jakiś numer tylko nie wiem jaki hmm..może wiecie?
..to czy jest mądry, po pytaniach...
...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...