Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Nasze telefony komórkowe

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1201 odpowiedzi w tym temacie

#561 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 06 stycznia 2009 - 20:51

Co do V8-ki...nie wiem, albo serwis, albo komis, albo rzeka... ;-)

zamiast do rzeki to wyślij mi <umieraam></span> mi mms do ery niepotrzebne <umieraam></span>

Kahela zdaj relację za jakiś czas jak telefonik się sprawuje :-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#562 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 06 stycznia 2009 - 21:46

Oj widze, ze jakas wade mialas w tej motoroli?
I juz nowy posiadasz, jaki wypasiony jak to sie mowi teraz :P ale do mnie nie przemawia z wygladu :)
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#563 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 06 stycznia 2009 - 21:55

Tilia, :lol: :-P

madzia, do mnie też nie przemawia...ale jeśli uda mi się sprzedać V8 do komisu, to kupię sobie motkę U9...bardziej do mnie przemawia, tym bardziej, że spodobało mi się menu motorolkowe ;-)
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#564 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 06 stycznia 2009 - 22:00

kahela a ty masz z tymi telefonami , który to twój telefon jest?

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#565 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 06 stycznia 2009 - 22:11

Kahela, tylko uwazaj na te komisy i nie oddawaj w pierwszym lepszym. Z nas zdarli 3 telefony w zamian za Motorole v3 - otwieranego samsunga i 2 nokie...
i zawsze to zaniza troche bo pozniej sami beda chceili zarobic, moze wystaw na aukcje na poczatek? lepiej sie zorientowac wczesniej ;-)
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#566 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 06 stycznia 2009 - 22:13

magdaaaaa, ja Cię błagam......to co ostatnio przeżyłam z telefonami, to masakra po prostu....
Nie zmieniałam telefonu 2 lata i w końcu przyszedł czas na zmianę i najpierw felerny Sam, na szczęście od razu wymienili mi go na Motkę...po paru dniach okazało się, że też ZONK, wiec serwis...teraz jest po serwisie i wada jest nadal, więc ten jest trzeci w ciągu miesiąca....masakra!
Na szczęście okazało się, że umowa z Orange kończy mi się za pół roku, ale że mam numer na firmę, to telefon mogłam wymienić pół roku szybciej...

Pewnie wzięłabym wczoraj tą U9, ale nie było czarnej,, tylko czerwona... :-/
Nie cierpię czerwonego...
Jest ten telefon...do czasu jak nie rozwiążę problemów z V8, potem albo zostanie V8 (jeśli będzie sprawna w końcu), albo zamiast niej będzie U9...
Ten będzie dla Karo, tym bardziej, że obiecaliśmy jej w końcu "normalny" telefon, bo ma taki mój stary samsung, bez niczego, a niestety moja młoda nastolatka zaczyna marudzić, że chce w końcu "normalny" telefon... ;-)
Na kilka lat jej starczy...

[ Dodano: 2009-01-06, 22:15 ]
madzia, niby tak...ale jak mam sprzedać komuś telefon nie do końca sprawny?
Tak dziwnie...dlatego nie wiem co robić do końca...
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#567 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 07 stycznia 2009 - 00:10

madzia, niby tak...ale jak mam sprzedać komuś telefon nie do końca sprawny?

Popieram Madzie.Kahela napisz w aukcji o jedynej wadzie jaką ma telefon.Ktoś kto nie korzysta z mms pewnie się skusi ;-) co Ci zależy spróbować :-P
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#568 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 07 stycznia 2009 - 12:04

napisz w aukcji o jedynej wadzie jaką ma telefon.Ktoś kto nie korzysta z mms pewnie się skusi ;-) co Ci zależy spróbować :-P

myślę, że możesz tak spróbować.
ale ja chyba jednak walczyłabym i spróbowała jeszcze z serwisem. nie mogą wymienić Ci jej na ten sam model, tylko inny egzemplarz?

ja mam też dylemat. rodzice przedłużają umowę i mogą wziąć telefon na firmę i chcą go sprezentować mi :) więc decyzja w zasadzie należy do mnie który wybrać :)
po konsultacji z mężulkiem zastanawiam się nad dwoma modelami:

i teraz tak.
:arrow: Nokia - to "mój" telefon. już ponad 4 lata jestem z tą firmą i jestem super zadowolona. nigdy nie wycięła mi żadnego numeru, prosta w obsłudze. ale nie ma teraz w swojej ofercie żadnego fajnego telefonu z klapką albo slidera, a w sumie takie mi się bardziej podobają.

:arrow: Samsung - wizualnie - ładniutki (jak dla mnie), opinie ma dobre. ale.....to nie Nokia. nigdy nie miałam samsunga i nie wiem jak będzie się sprawował i czy będę do końca zadowolona.

dodam, że dla mnie telefon ma spełniać swoje podstawowe funkcje, czyli dzwonienie, smsy, fajny aparat i trochę miejsca na gierki ;-) obydwa pod tym względem wydają się być podobne.
który radzicie?

Załączone miniatury

• sams.jpg
  • nokia.jpg

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#569 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 07 stycznia 2009 - 12:07

Madzia81, to ja mam własnie odwrotnie prawie dwa lata mam samsunga tez rozsuwany ale bez bajerow żadnych i teraz znowu marzy mi sie nokia więc ja bym wzięła te nokie 5310 ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#570 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 07 stycznia 2009 - 12:08

Madzia81, polecam Ci tą nokie bazując na opinii kumpeli i mojej po obejrzeniu jej telefonu ;-) ma właśnie ten model :-)

JkIEp1.png

#571 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 07 stycznia 2009 - 12:09

Madzia81, mja kolezanka, Przemek i jego siostra maja tego samsunga i powiem Ci, ze co chwile cos im sie dzieje z tym telefonem, juz kilka razy byl w naprawie, a moja inna kolezanka ma te nokie i jest super, cieniutka, fajniutka, malutka i fajne funkcje ma, wiec ja polecam jednak nokie
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#572 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 07 stycznia 2009 - 12:17

Madzia81 mi też było ciężko rozstać sie z nokią ale od 2tyg. mam samsunga (J700 pokazywałam kilka stronek wczesniej) i jest naprawde dobry - już sie przyzwyczaiłam, ze to samsung i jestem zadowolona naprawde :-)
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#573 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 07 stycznia 2009 - 12:17

czyli 3-0 dla Nokii :)
chyb się cieszę z tych opinii, bo jednak Nokia bliższa memu sercu jest ;-)
zobaczymy jakie wrażenie zrobi na mnie w salonie, bo póki co tylko w necie ją oglądałam.

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#574 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 07 stycznia 2009 - 13:01

Madzia81, telefon jest bardzo cieniutki. Moja 6300 przy niej wydaje się gruba ;-) menu typowe dla nokii ale jest trochę fajnych opcji,których mi w telefonie moim brakuje :-P

JkIEp1.png

#575 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 07 stycznia 2009 - 17:59

ja tez uważam , ze lepsza byłaby nokia tym bardziej ze cenisz te firme :-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#576 dajmira

dajmira
  • Użytkownik
  • 621 postów

Napisano 07 stycznia 2009 - 18:16

Madzia81 jestem za Nokią, to sprawdzona i niezawodna marka,wszyscy oprócz mnie w mojej rodzinie maja jakis telefonik Nokii i nikt nie narzeka tylko ja na swojego LG :-/ , wizualnie tez śliczniutki :mrgreen: tez chciałabym wymienic telefonik...
Dołączona grafika

#577 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 07 stycznia 2009 - 20:28

byliśmy w salonie Ery, oglądałam obydwa telefony, obydwa mi się podobają. do jutra muszę zdecydować. mam nadzieję, ze noc przyniesie decyzję.

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#578 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 07 stycznia 2009 - 20:35

Madzia81, zastanów się jakie mają minusy wg Ciebie :-) a mogłaś poszperać w menu i pobawić się troszkę?

JkIEp1.png

#579 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 07 stycznia 2009 - 20:37

Madzia81, Moja siosrka miala tego Samsunga i po niewinnym upadku telefonu od razu zepsul się wywietlacz. Reklamacja tego nie uwzglednia więc musi teraz zaplacic sama za naprawe 200 zl <bezradny></span>
Polecam Nokie, chociaż na temat tego modelu nie potrafie nic powiedziec. Ładnie sie prezentuje. :mrgreen:
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#580 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 07 stycznia 2009 - 20:42

a mogłaś poszperać w menu i pobawić się troszkę?

tak :)
więc tak:
:arrow: Nokia:
największy jej minus to taki, że nie ma klapki ani slidera, a takie lubię najbardziej. aczkolwiek wizualnie b. mi się podoba, wszystko w niej znam, ma świetną muzyczkę, trochę gorszy aparat niż Samsung (ale też dobry). najbardziej przemawia za nią firma: uwielbiam Nokię, moje serce jest całe za Nokią i ufam tym telefonom w 100%.
:arrow: Samsung:
tu największy minus to taki, że nigdy nie miałam do czynienia z samsungiem, ani nikt w mojej rodzinie nie miał i nie wiem czego się spodziewać. aczkolwiek jak się nim pobawiłam, to widać, że te funkcje są jasne i proste, nie miałam żadnych problemów z wejściem w poszczególne funkcje. wyglądowo jest fajny, slider, wzięłabym sobie go w kolorze bordowym, taki babski telefonik ;-) aparat lepszy niż w Nokii.

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png