Nasze telefony komórkowe
Napisano 14 grudnia 2008 - 14:29
Napisano 14 grudnia 2008 - 14:37
hehe ja moj tez tak noszenosze go w skarpetce od niemowlaka hahahaha
naprawde bardzo mi sie podoba
a co jaki czas wam wymieniaja telefony?
bo mi co 2 lata i jeszcze rok musze czekac
Napisano 14 grudnia 2008 - 14:50
hehe ja moj tez tak nosze
to widze ze nie jestem sama.. ale ta skarpetka to sprawdzony pomysl
naprawde bardzo mi sie podoba
DZIEKUJE CI BARDZO
a co jaki czas wam wymieniaja telefony?
bo mi co 2 lata i jeszcze rok musze czekac
mnie rowniez co 2 lata... ale z racji tego ze wlasnie zacyzna mi sie 7 rok w tej samej sieci no i rachunki tez nie sa za niskie to dostalam taki wypas wart prawie 800 zl za 16 zl
Napisano 14 grudnia 2008 - 15:14
Napisano 14 grudnia 2008 - 15:14
Coraz bardziej poznaję menu - rewelka, fajny wyświetlacz, spory po rozłożeniu, ale podoba mi się to...dosyć ciężki, co dla mnie jest plusem, bo lubię czuć telefon...
Jestem zadowolona jak nie wiem i nawet nie wiecie jak się cieszę, że ten samsung był popsuty (pisałam o tym wczoraj, w sobocie
Napisano 14 grudnia 2008 - 15:15
Napisano 14 grudnia 2008 - 15:21
no barady cioci madzi pomogly?
Dzięki Tobie i fajnej babce zdecydowałam się na motorolkę...
I teraz się zastanawiam nad kupnem tej folii ochronnej na przedni wyświetlacz...
Ponoć jest niezła, ma któraś z Was?
Kupiłam wczoraj, ale bałam się efektu i nakleiłam ją na mój poprzedni (se K750i), który wczoraj dostała Karo...
Ponoć folia ta odświeża też stare ekrany, wypełnia rysy itp...
Zobaczymy, bo to może potrwać nawet 24 godziny zanim się "uleży"...
Napisano 14 grudnia 2008 - 15:33
sama o tym myslalam, tylko nie bardzo wiem czy bedzie dobrze tel. funkcjonowal bo u mnie tylko w ekran sie naciska ale powinno chyba byc ok. ale widze, ze ty tez masz na dotykI teraz się zastanawiam nad kupnem tej folii ochronnej na przedni wyświetlacz...
faktycznie masz duzy wyswietlacz z przodu i szkoda go.
Napisano 14 grudnia 2008 - 15:38
saja, gratuluję.
dziekuje
motorolkę - V8
tez moglam ja miec i to w tej samej cenie i wlasciwie ja chcialam ale niestety nie bylo na stanie... a mnie umowa wyhcodzi za pare dni a do miasta mam 15 km i nie wiem czy jeszce przed swietami bym tam byla iwec postanowilam wziasc ta E8 i tez jestem zadwolona
kahela noo i bardzo mi ise ta twoja podoba oczywiscie
Napisano 14 grudnia 2008 - 15:52
no mam...poczytam w necie jak to wygląda z dotykowymi, a jutro Wam napiszę jak ta folia wygląda na moim starym telefonie...podobno nie ma być jej w ogóle widać...ale widze, ze ty tez masz na dotyk
Napisano 14 grudnia 2008 - 15:53
to tym bardziej jestem zainteresowana, wiec daj znac jak sie zachowuje, dziekipodobno nie ma być jej w ogóle widać...
Napisano 14 grudnia 2008 - 16:37
Ja mamI teraz się zastanawiam nad kupnem tej folii ochronnej na przedni wyświetlacz...Ponoć jest niezła, ma któraś z Was?
Jest prawie niewidoczna (tzn nie jest tak cieniutka jak folie naklejane w sklepach od producenta).Ta jest troszkę grubsza,ale nieznacznie.Trzyma się dobrze.Czy są cudowne efekty wypełnienia zarysowań to nie wiem,bo nie miałam porysowanego ekranu.
Też jestem ciekawa czy na dotykowym ekranie można ją nakleić.
Napisano 14 grudnia 2008 - 19:16
Można. Moja Karo ma iFona i sprawdza się znakomicie.Też jestem ciekawa czy na dotykowym ekranie można ją nakleić.
Napisano 15 grudnia 2008 - 08:06
Napisano 15 grudnia 2008 - 10:18
no widzisz...ja czekam jak będzie wyglądać ten ericsson na którego nakleiłam wczoraj...jak narazie nie jest to rewelacja, ale ponoć około 24 godz trzeba czekać na efekty...sprawdza się znakomicie
Madziuś, niecałe 8 stów
Napisano 15 grudnia 2008 - 10:36
no widzisz...ja czekam jak będzie wyglądać ten ericsson na którego nakleiłam wczoraj...jak narazie nie jest to rewelacja, ale ponoć około 24 godz trzeba czekać na efekty...sprawdza się znakomicie
Madziuś, niecałe 8 stów
Ja niestety jak narazie nie mogę sobie pozwolic na taki telefonik
Napisano 23 grudnia 2008 - 17:33