jesli chodzi o obsluge (sms np. ) to zupelnie inaczej dziala niz taka przykladowa nokia. Oslugi musialam sie uczuc na nowo-nie znam motek, nigdy nie miałam, podobno mają słabe baterie...
Bateria-fakt, moja trzyma slabo, czasem pokazuje mi 3 kreski a za moment juz mam jedna. po krotkiej rozmowie, jednak na tej jedne jeszcze moze troszku potrzymac...mam na zmiane 2 baterie ale jeszcze ich nie uzywalam (nowiutkie) bo wtedy mialabym porownanie czy ta moja obecna taka slaba czy co
Ach...no i jako minus od siebie dodam, ze cicho mi dzwoni. Jak lezy o tak na stole to slysze ale wystarczy, ze wloze do torebki i juz telefonu nie ma. Nie slysze dzwonka, bo wystarczy leciutko glosniczek zatkac i juz nie slychac a szkoda.
Ogolnie jestem bardzo zadowolona z tej motorolki, sliczne sa, cienkie, poreczne ale menu rozni sie troszke inna zasada dzialania. jednak idzie sie przyzwyczaic
a przepraszamvideorozmów
MotorolkaCo byście wybrały..?
jaka farba? ja tam nie widze zadnej farby bo t przeciez sama plytka taka jest. moze wczesniej komus juz sie starlo bo ja mam z salonu ale uzywanyminusem wszystkich motek jest to że farba z klawiszy dość wcześnie schodzi