Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Rowery

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
42 odpowiedzi w tym temacie

#21 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 10 maja 2013 - 23:32

Majorka, jest przepiękny! :-)
I wcale Ci się nie dziwię, że tak się cieszysz- zdecydowanie jest czym. :-)

Też bym chciała taki miejski, ale na razie to nierealne. Po weselu może. ;-)
Może wtedy się zgłoszę po porady i opinie. :mrgreen:

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#22 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 11 maja 2013 - 03:53

Majorka, ładny!! Gratuluję zakupu :-> Niech Ci się dobrze jeździ :->

#23 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 11 maja 2013 - 10:35

Uwielbiam jeździć rowerem. Kiedyś jeździłam dużo, teraz już mniej. Mam najzwyklejszy pod słońcem rower, bo taki chciałam. Służy mi kilkanaście lat i jestem zadowolona. Śmigam nim wszędzie gdzie się da. :) Gdy pogoda dopisuje, to wraz z mężem wybieramy się na spacery rowerowe. Mój mąż ma duży, męski rower, a na nim fotelik rowerowy dla syna. :)

Poniżej foto. Mam identyczny, z tym że ja nie mam torebki z tyłu siedzenia. :)

Załączone miniatury

• 2012.03.13_1331674239.jpg

"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz

#24 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 11 maja 2013 - 10:39

Majorka świetny ten rower ;-) A kupiłaś nowy czy używany? Zupełnie nie znam się na cenach rowerów, stąd to pytanie :->
Też miałam zamiar kupić, no ale na razie brak kasy daje znać więc odpuszczam
.

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#25 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 11 maja 2013 - 11:26

Wstawiam zdjęcie rowera męża. Jest właśnie coś w ten deseń. Z tą różnicą, że kolor ma bordowy i dodatkowo na bagażniku zamontowany dziecięcy fotelik rowerowy. :)

Załączone miniatury

• rower_meski.jpg

"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz

#26 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 11 maja 2013 - 12:58

Majorka ladny rower. Nie rozumie tylko jak mozna do takiej rzeczy tak wzdychac :lol:

Jogobella, mialam kiedys taki :mrgreen: Niestety nie przetrwal czasu i obecnie mam inny.

Maz tez ma rower i przyszlosci pewnie i Okruszek bedzie mial :mrgreen: Teraz tylko zastanawialmy sie nad fotelikiem dla Malego.

Jogobella, jaki macie fotelik?

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#27 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 11 maja 2013 - 14:34

Mały też ma rowerek, ale jeszcze nie umie na nim jeździć. Myślę, że już niedługo nauczy się. Coś takiego, z tym że ciut mniejszy. :)

Dołączona grafika

Jeżeli chodzi o fotelik, to mamy podobny do tego, tylko że nasz nie ma tego pokrowca i podkładamy pod pupę koc. :)

[ Dodano: 2013-05-11, 16:01 ]
Kolor pasków też mam inne, ale w sumie są to szczegóły. :)

Załączone miniatury

• roemer_fotelik_rowerowy_jockey_comfort-1.jpg

#28 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 11 maja 2013 - 16:07

Może wtedy się zgłoszę po porady i opinie. :mrgreen:

ja to słabo się znam, estetyka tak, komfort jazdy oceniał Marcin :lol:

A kupiłaś nowy czy używany?

kupiłam nowy ;-) porządne używane są dużo droższe od mojego, ale mi nie zależało na bajerach, nie mam nawet amortyzatorów choć często spotykam w tego typu rowerach, chciałam zwykły, piękny z koszykiem :lol: :lol: :lol:

Nie rozumie tylko jak mozna do takiej rzeczy tak wzdychac :lol:

a no można, nie można tego wytłumaczyć :lol:

Wiatr we włosach, sapanie pod górkę, no co ja zimą zrobię <lol></span>

Dzięki babeczki, fajnie że się podoba :-D

Jogobella coś takiego jak ma twój mąż chciałby kupić mój połówek- mam nadzieję, że jak najszybciej ;-)
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#29 marcys

marcys
  • Użytkownik
  • 688 postów

Napisano 11 maja 2013 - 17:30

Majorka^^ rower śliczny! mnie tam nie dziwi, że do niego wzdychasz :P

ja też się pochwalę, a co mi tam :D
to prezent od mojej teściowej. Ze względu na miejsce w którym mieszkamy rower miejski nie zdałby egzaminu, więc zostaje mi tylko górski, ale ja lubię takie rowery, dlatego jestem bardzo zadowolona :D

Dołączona grafika

fMCSp1.png
"Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono."

#30 Janina

Janina

franca

• Użytkownik
  • 938 postów

Napisano 11 maja 2013 - 18:47

Fajne macie rowerki. :) Ja też kiedyś chciałam miejski i dobrze, że nie kupiłam. Choć prawda są prześliczne. :) Mi teściowa pożyczyła swój jak miała uszkodzone kolano i jeździłam nim do pracy, takiej męczarni to dawno nie miałam, z górki super, ale pod górkę to była jakaś masakra. :-/ A to nawet nie jest górka, po prostu przez jakiś kilometr teren delikatnie wznosił się do góry.

Dlatego jak kiedyś będzie mi dane kupić rower miejski to będzie to taki miejsko-górski, może nie tak atrakcyjny z wyglądu, ale ma amortyzator, przerzutki, koszyczek, bagażnik, błotniki i oświetlenie. Niestety póki co są inne ważniejsze wydatki. Zadowalam się zwykłym górskim. :)

Lubię czytać!    <lovam1>  Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"

#31 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 12 maja 2013 - 10:44

Jogobella, taki jak Twoj maz mam ja. Znaczy to jest rower bardziej taty teraz, choc kiedys byl moj. Chyba musze go pozyczyc. Bo bym pojezdziła. :)))

Majorka piekny jest. Gratuluje zakupu.
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#32 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 14 maja 2013 - 18:36

Majorka typowy mieszczuch - ale jest śliczny, świetny zakup <ookk></span>
jak pierwszy raz jechałam na takim to nie mogłam się przestawić do kształtu kierownicy- majtało mnie na wszystkie strony <lol></span>

#33 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 16 maja 2013 - 15:51

moja siostra kupiła sobie przed wczoraj śliczny biały rower z koszykiem za 1400 zł
jeździ się na nim rewelacyjnie - zazdroszczę jej :-P

ale ona ma do pracy blisko i nie ma samochodu.
mój by pewnie leżał zakurzony w piwnicy <bezradny></span>

#34 mała_mi

mała_mi
  • Użytkownik
  • 40 postów

Napisano 20 maja 2013 - 09:52

uwielbiam damki ;-) teraz jest tego duzo i chyba sie skusze na zakup swojego wlasnego, bo do tej pory wszystkie swoje wiosenne przejazdzki rowerowe ograniczalam do rowerow miejskich (najlepszy pomysl swiata swoja droga) :-P znalazłam dzis [artykuł nie zwiazany z tematem] i jako warszawianka z krwi i kosci troche sie zawstydzilam, ze dawno mnie nie bylo po tamtej stronie wisly. chyba na razie zorganizuje sobie taka wycieczke z vertuilo, ale odkladam juz pieniadze na swoje własne dwa kolka :lol:

#35 kombi

kombi
  • Użytkownik
  • 41 postów

Napisano 20 czerwca 2013 - 12:28

Ja się zastanawiam nad takim typowo miejskim rowerkiem, ale z drugiej strony czasami przydałby się też terenowy na jakieś większe wypady. Ciężko się zdecydować :(

#36 Aneczka

Aneczka
  • Użytkownik
  • 1 325 postów

Napisano 21 czerwca 2013 - 07:26

Jestem szczęśliwą posiadaczką roweru miejskiego Maxim 1.6.3 i nie zamieniłabym go na żaden inny rower. świetnie się na nim jeździ, porządnie wykonany. Nic nie odpada po dwóch czy trzech przejazdach jak to bywało w moim poprzednim rowerze. Sprzęt dość drogi ale warty swojej ceny.

Oto on najlepszy, najwspanialszy i najcudowniejszy

Dołączona grafika
Dołączona grafika

#37 kamilek

kamilek
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 26 lipca 2013 - 11:29

Rower jest świetny, sama jeżdzę na rowerze górskim, bo te miejskie to nie dla mnie, ani się na tym nie rozpędzisz, ani nie wjedziesz na krawężnik, bo cienki, słabe opony, to rower do jazdy z predkościa marszu i do lansu, a nie do jazdy, która wycisnie z Ciebie siódme poty...

#38 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 30 lipca 2013 - 21:50

Sajuri, mloda dzięki babeczki :-D

ani się na tym nie rozpędzisz, ani nie wjedziesz na krawężnik, bo cienki, słabe opony, to rower do jazdy z predkościa marszu i do lansu, a nie do jazdy, która wycisnie z Ciebie siódme poty...

:lol:
no ja jakoś wjeżdżam na krawężnik i nic się nie dzieje :lol: ba, raz siedząc na bagażniku jeździliśmy po dziurach i jakoś wszystko bez zmian :-P
Do lansu jest nowa torebka, rower ma głównie jeździć, a jeżeli do tego jest estetyczny to chyba na plus. Każdy to powie, że im prostszy rower tym wygodniejsza jazda, mi do śmigania po asfalcie- w mieście i za- góral jest nie potrzebny. Każdy lubi coś innego.
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#39 Bogna

Bogna
  • Użytkownik
  • 15 postów

Napisano 01 września 2013 - 12:32

Na górskich nie lubię jeździć, za to ostatnio choruję na rower typu miejskiego. Tylko musi mi się spodobać model+kolor ;) Nawet biorę udział w konkursach gdzie można wygrać rower ale jak na razie bez skutku

#40 Cunnilingus

Cunnilingus
  • Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 12 września 2013 - 23:13

A co sądzicie o rowerach mtb 29 cali? Po ma być kropka- nie mogę wklejać linków jeszcze.

[ Komentarz dodany przez: nie(d)oceniona: 2013-09-13, 06:46 ]
wklejaj zdjecia, nie linki

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych