Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Rowery

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
42 odpowiedzi w tym temacie

#1 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 14 marca 2013 - 10:13

Nie ma chyba takiego tematu, ja nie znalazłam :P

Lubicie śmigać na dwóch kółkach? Ja to uwielbiam, czasem za miasto się wybieram.

Teraz moim marzeniem jest rower ze zdjęcia poniżej, typowo do jeżdżenia rekreacyjnego. Szkoda, że kosztuje aż 1,5 tysia, narazie w zasięgu marzeń :P

Załączone miniatury

• 1.jpg

Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#2 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 14 marca 2013 - 10:18

89kasienka89, kiedyś się tylko na rowerach jeździło :->
a odkąd mam samochód to słabo :-P
byliśmy z miśkiem w wakacje parę razy na rowerach <ookk></span>
aktualnie nie mam swojego a ten co pokazałaś jest piękny !

#3 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 14 marca 2013 - 10:19

Już od jakiegoś czasu marzę o takim rowerze, są piękne. Ten koszyczek z przodu dodaje mu takiego uroku, że szok. Póki co nie mogę sobie na niego pozwolić, ale jak tylko zdołam odłożyć jakąś gotówkę to kupuję go bez zastanowienia :-)

er3mjw4zst9mivdb.png

#4 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 14 marca 2013 - 10:20

Wygląda słodko i bardzo dziewczęco :mrgreen: szkoda że nie różowy hehe :mrgreen: no ale cena to mnie troszkę zszokowała chociaż może teraz są takie ceny? My jak kupowaliśmy rowery kilka lat temu to za 1 z dodatkami zapłaciliśmy ok 1tys. Tyle, że to był typowe górskie bo my dużo po wąwozach i laskach jeździmy :mrgreen:
Ale ogólnie fajny no i ten koszyczek rozbraja. A i pierwszy raz widzę koła białe, chociaż czarne by nie pasowały. :-/

#5 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 14 marca 2013 - 10:24

Eeee... Ja bym na takim nie jeździła :P . Bo to nie na moje drogi, rozpadłby sięw drobny mak albo utonął przy pierwszej okazji :lol: . Ale jeśli ktoś śmiga tylko po mieście, to czemu nie.

Ja od jakiegoś czasu odstawiłam niestety rower. Ale dawniej (jeszcze na studiach :) ) śmigało się po kilkadziesiąt kilometrów dziennie. A mistrzostwem był maraton do Jasła. Jak tyłek po nim bolał chyba do końca życia nie zapomnę :lol: . A poza tym dzięki rowerom poznałam dwóch najbardziej zakręconych facetów jakich mogłam (historia z gatunku - i coś ty głupia wtedy myślała, a gdybyś trafiła na jakiś idiotów, to by ci teraz do śmiechu nie było :lol: ). Oj, przejeździliśmy kawał podkarpacia :mrgreen:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#6 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 14 marca 2013 - 10:25

Chodakowska ma podobny typ. Tylko, że kosztuje pod 3000 tys
1500 to nie tak dużo za ten rower bo jest śliczny

Załączone miniatury

• 89040457ade0b235c7d82e3eac71d60c_big.jpg

#7 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 14 marca 2013 - 10:27

Też tak uważam, że to w miarę rozsądna cena. W każdym razie mnie nie odstrasza :lol:

er3mjw4zst9mivdb.png

#8 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 14 marca 2013 - 10:50

Bo to nie na moje drogi, rozpadłby sięw drobny mak albo utonął przy pierwszej okazji . Ale jeśli ktoś śmiga tylko po mieście, to czemu nie.

Ja przeważnie po mieście śmigam, a jak za miasto to ścieżką rowerową, na takie długie dystanse, jak Ty kiedyś to się nie wybieram :P

A co do tego roweru, to akurat dodatki wszystkie są w cenie, i można zmienić i pokrowce wszystkie, i sam koszyczek, czyli full opcja :)

Może i tak, tym bardziej, że za jakiś porządny rower trzeba nieźle wybulić, no ale narazie nie stać mnie

kiedyś się tylko na rowerach jeździło

Za malolata to całe wakacje się jeździło non stop praktycznie :-D
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#9 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 14 marca 2013 - 11:03

A co do tego roweru, to akurat dodatki wszystkie są w cenie, i można zmienić i pokrowce wszystkie, i sam koszyczek, czyli full opcja

A no to super.

Za malolata to całe wakacje się jeździło non stop praktycznie

Oj za małolata. My z mężem czekamy na prawdziwą wiosnę i zaczynam ruszać tyłki na rowerki :mrgreen: I tak aż do jesieni.

#10 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 14 marca 2013 - 11:53

Ja lubiłam kiedyś jeździć jak mieszkałam z rodzicami oraz jak częściej do nich przyjeżdżałam. Obecnie już stoi on u rodziców w piwnicy. Lubiłam tez po górach jeździć.

Ja lubię rowery górskie, sportowe, te ze zdjęć mi się nie podobają, bo są za słodkie dla mnie.

Każdy z nas urodził się ateistą

#11 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 14 marca 2013 - 11:55

Ja lubię rowery górskie, sportowe, te ze zdjęć mi się nie podobają, bo są za słodkie dla mnie.

Jestem tego samego zdania.Moj rower stoi w piwnicy taki szaro-pomarańczowy.Jeśli w ogole go przeproszę to latem chyba będe jeżdzić w czapce,by mi zatok nie zawiało. :mrgreen: :-P
Bo ze mną jak z malym dzieckiem :mrgreen:

#12 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 14 marca 2013 - 12:16

No ja rower to od komunii jeszcze mam :lol: ale rzadko jeżdżę na nim :-P

er3mjw4zst9mivdb.png

#13 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 14 marca 2013 - 14:20

A ja mam rower typowy górski, sportowy. I go uwielbiam a jeżdżę bardzoo dużo :) Kocham rower. :mrgreen: I kocham jeździć po okolicach mojego miasta bo jest gdzie ! :) Czekam tylko jak się troszeczkę ociepli i poranne pedały pójdą w ruch. W Stolicy też się zaopatrzyłam w rower, od cioci sobie użyczyłam bo ona nie lubi :P
"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#14 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 14 marca 2013 - 17:40

kasienka piękny :-D kolorek i oczywiście koszyczek wiklinowy dodaje uroku <ookk></span>

ja planuje się zmieścić w kwocie 600-700zł :->
Jak ktoś śmiga wiosną i latem do pracy rowerem lub ogólnie bardzo dużo jeździ to pewnie warto zainwestować. No i oczywiście jak kogoś stać. Ja kupuję z myślą o popołudniowo-wieczornych przejażdżkach :-D

Mam nadzieję w kwietniu być posiadaczką beżowego lub białego roweru miejskiego typu łabędź :mrgreen:
Oglądałam ostatnio całkiem ładne za około 700 zł polskiego producenta. Oczywiście rozejrzę się jeszcze na allegro czy będzie coś taniej ;-) ale jestem nastawiona :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#15 marcys

marcys
  • Użytkownik
  • 688 postów

Napisano 14 marca 2013 - 19:29

kasienka rower bardzo fajny, taki kobiecy. Idealny do miasta :)
U mnie nie zdałby jednak egzaminu, bo leśnych dróg raczej by nie przetrzymał :P
Na nasze tereny mamy rowery górskie, co prawda stare jak świat, ale jeszcze dają radę. Jak tylko pogoda dopisze to z pewnością je odświeżymy :)

fMCSp1.png
"Tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono."

#16 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 16 marca 2013 - 14:09

O kurczę, nie pamiętam już, kiedy ostatnio jeździłam na rowerze, a lubiłam kiedyś bardzo. Aktualnie rowera nie posiadam, bo kiedy ostatni się zepsuł jakoś brakło ochoty i do naprawiania i do kupna nowego, choć jakiś czas temu nad zakupem poważnie się zastanawiałam. Moi rodzice śmigają za to bardzo dużo. Mama chyba z rok temu zaczęła jeździć do pracy po 15 km w jedną stronę w celu złąpania kondycji na wiosnę i tak się wkręciła, że jeździ nawet zimą, pod warunkiem, że nie ma dużo śniegu. Tata jeździ od zawsze, a wolne weekendy robi sobie wycieczki - rower, lornetka, aparat, bagna, lasy, jeziora ;-)

#17 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 16 marca 2013 - 14:25

Rower to wspaniala sprawa;) łapiesz wiatr we włosy ;) a jeszcze jak zjezdzasz z gorki - to cudowne uczucie.No i chudniesz, ladnie modelujesz łydki. Zanim nam ukradli 2 rowery jzedzilam codziennie po 20 km. A i czasem wiecej. troche sie zwiedziło ;) Mialam goral i szczerze wole taki bo ja na rowerze jezdze jak szatan :lol: :-P
Ale ten co pokazała kasienka PIEKNY jest, po miescie, na zakupy super. Na miejski park. Ale jak ja nie raz szurałam po kamieniach po wąwozie to raczej odpada. W sumie z 10 lat tak jezdziłam, glownie z eks, tata, mama, i przyjaciolka :)
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#18 KatarzynaL

KatarzynaL
  • Użytkownik
  • 221 postów

Napisano 24 marca 2013 - 09:50

no to podbijam !!! :-)

GRUPA NASZYCH zapaleńców rowerowych wybrała się niedawno by utąkać Marzannę w falach bałtyku. Poświęcenie mimo padającego miejscami wręcz poziomo śniegu ....z resztą jak spojrzycie na słupki termometrów same się domyślicie. Kilkaset kilometrów w ...trąbce

relacja z wyprawy

chcieli dobrze , wyszło średnio ! wybaczcie im :-)
miłego podziwiania :-)
,,dzień w którym idziemy do sauny, to dzień w którym się nie starzejemy,, ,,a najfajniej na tym świecie- na fryzyjskim siedzieć grzbiecie,,

#19 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 22 kwietnia 2013 - 10:22

Ja także jestem miłośnikiem tego typu rekreacji. Z moją siostrą jak tylko zrobiło się ciepło, śmigamy codziennie po ok 15 km. Ale ja wolę rower górski, te z poprzedniej strony sprawiają że człowiek nie zmęczy się na nich, tak mi się przynajmniej wydaje - kilka razy jeździłam na takich.

<ookk>

#20 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 10 maja 2013 - 23:09

ja planuje się zmieścić w kwocie 600-700zł :->

Mały poślizg, ale tragedii nie było :-)

Mam nadzieję w kwietniu być posiadaczką beżowego lub białego roweru miejskiego

No i jestem od kwietnia posiadaczką białego roweru miejskiego :mrgreen:

Oto moja perełka :mrgreen: Zdjęcie nie oddaje 'klimatu' na żywo- kolorek jest własnie taki biało-perłowy, koszyk odpinany-był w cenie, hamulec w nogach- świetna sprawa- taki prosty nieskomplikowany rowerek :-D

Mój najlepszy życiowy zakup, spełnienie marzeń i westchnień <dreams></span> <dreams></span> <dreams></span>

Załączone miniatury

• DSCN0492.JPG

Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych