Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Moda 2013

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
111 odpowiedzi w tym temacie

#81 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 21 maja 2013 - 20:57

Pierwszy raz widzę takie sukienki, podobają się wam?

Mnie akurat te sukienki nie zachwycają.Górna część jakos mnie nie urzeka.Dziwny a,la gorset. <bezradny></span>

#82 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 21 maja 2013 - 21:00

.Górna część jakos mnie nie urzeka.

Dziwne właśnie jest to połączenie tego niby jeansu z materiałowym dołem <hmm></span>

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#83 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 21 maja 2013 - 22:32

inqaa, pierwsza ma najfajniejsze kolory :) Jestem na tak generalnie.
Taka no prosta sukienka na lato. A dżins modny :mrgreen:

#84 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 22 maja 2013 - 06:29

inqaa, w sumie to mnie się nawet podobają, teraz dużo łączy się jeansu z materiałem. Ale do tych kiecuszek trzeba mieć moim zdaniem ładną figurkę
"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#85 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 22 maja 2013 - 07:31

Mi się nie podobają, bo jakoś nie przemawia do mnie to połączenia ani ten suwak. No i krój też nie.

Każdy z nas urodził się ateistą

#86 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 22 maja 2013 - 07:39

Rok temu przed wakacjami pełno ich było na allegroszu, nawet chciałam zamówić :P Jak dla mnie są spoko, fajne te połączenia i suwak- mam pierdol** na punkcie suwaków :lol:
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#87 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 23 maja 2013 - 17:28

nic w tej sukience fajnegonie widze ,za duzo sie dzieje i dobro tkanin tez nie moj gust :-P

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#88 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 25 maja 2013 - 10:01

inqaa, mam 2 takie sukienki i tylko pieknie wygladaja na zdjeciach ... ale w rzeczywistości to hmmm... takie dziwne są nie kupilabym juz wiecej

#89 marcissa

marcissa
  • Użytkownik
  • 133 postów

Napisano 23 października 2013 - 17:20

źródło damaztorebka.pl

Kolory. Poza modną zawsze czernią, kolory jesieni 2013 to przede wszystkim ciemne czerwienie. Wszystko to, co określamy jako bordo czy burgund, a nawet śliwkę. W kolorach wina zakochali się w tym sezonie Elie Saab, Guy Laroche, Jean Paul Gaultier, Roberto Cavalli i Stella McCartney. Ciepłe barwy dominują i chociaż na wybiegach nadal pojawia się lubiany kobaltowy i szmaragdowy, znacznie więcej modelek nosi pomarańcze, żółcienie i beże.

Wzory. Ta jesień według projektantów ma być wyjątkowo wzorzysta. Szalenie popularna ma być kratka. W każdym możliwym wydaniu. Od delikatnej, wtopionej w teksturę materiału i cieniowanej jak u Phillipa Lima,Tommiego Hilfigera i Tory Burch, dynamicznej, kolorowej jak u Issey Miyake, po nawiązanie do kraty szkockiej, jak u Céline, JC de Castelbajac, Saint Laurent i Stelli McCartney. Poza kratą, te odważniejsze z nas projektanci namawiają na wzory zwierzęce - wszelkiego rodzaju łaty i ciapki zawładneły pokazami Burberry i Toma Forda.

Fasony. Przede wszystkim styl męski. Nie tak przerysowany jak poprzedniej jesieni, bo zapominamy o latach osiemdziesiątych i kanciastych ramionach, ale nadal najmodniejsze będą płaszcze i garnitury surowe w formie. Pewnym urozmaiceniem może być propozycja ubierania się “na cebulkę”, co nie tylko bywa jesienią praktyczne, ale może świetnie wyglądać, jak na przykład u modelek na wybiegu u Phillipa Lima.

Materiały. Nadal bardzo modne będą futro (oczywiście sztuczne) i skóra. Chyba nie było w tym roku projektanta, który by nie uwzględnił tych dwóch materiałów w swoich projektach. Poza tym - wełna i plusz, proponowane przede wszystkim w modnych kolorowych i obszernych swetrach oraz golfach.

Dodatki. Akcesoria w tym sezonie są olbrzymie. W rozmiarze XXL. Czapki futrzane lub wełniane jak u Victorii Bekham. Rękawiczki z futra wyglądające, jakby mogły pomieścić dłonie yeti, a nie modnej kobietki, jak te zaprojektowane przez Josepha Altuzarrę. Wielkie, skórzane, łamane pod pachą torby Stelli McCartney. A także biżuteria, jak na przykład ogromne, bajkowe naszyjniki Tory Burch.

#90 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 30 listopada 2013 - 10:39

Przeglądam allegro w poszukiwaniu sukienki na święta ale z myślą też o późniejszym noszeniu bo przecież nie kupię na jedną okazję :-) wpadła mi w oko od razu taka i chyba już z niej nie zrezygnuję...

Tylko teraz dylemat bo nie wiem jaki kolor wybrać , nie chcę ani czarnego ani białego bo to oklepane kolory :-) raczej bym chciała jakąś "kolorową" może mi pomożecie :-)

Załączone miniatury

• 4.jpg
  • 6.jpg
  • 8.jpg
  • 9.jpg

#91 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 30 listopada 2013 - 10:45

Fajna fajna sukienka, ja bym postawiła na jasny beż, żółtego nie lubię, różowa za cukierkowata, ta miętowa też jakoś mi się nie widzi :P

Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#92 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 30 listopada 2013 - 10:52

kurcze chociaż jak bym czarną miała to są takie fajne rajstopy jak by z zakolanówkami i też by to fajnie wyglądało..już sama nie wiem .. 

głównie to mam taki zestaw przed oczami ... 

bo rajstop wyglądających jak pończochy to nie wypada zakładać do rodziny :D ale też mnie kusi żeby tak zrobić :P

Załączone miniatury

• 2.jpg
  • 5.jpg

#93 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 30 listopada 2013 - 11:36

@krowka17 fajna <ookk> ja bym wybrała kolor 2 lub 3, czyli miętowy lub jasny beż. A w jakiej cenie taka sukienka? ;-)

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#94 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 30 listopada 2013 - 11:42

69zł plus przesyłka :) nie mogę się jej wręcz oprzeć .... tylko nie wiem jaki kolor...ale dylemat... bo patrze na święta ale bardziej że na lato będzie idealna

#95 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 30 listopada 2013 - 11:59

@krowka17 fajna kiecuszka, tylko te kolorki takie blade, jakby piżamowe :-P

Wzięłabym czarną mimo wszystko, walnęłabym do tego jakiś kolorowy, oczoj...ny dodatek i byłoby super ;-)

Użytkownik nie(d)oceniona edytował ten post 30 listopada 2013 - 12:08

Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#96 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 30 listopada 2013 - 14:25

Wzięłabym czarną mimo wszystko,
Ta tez. I poszalala z dodatkami  ;-)

Tylko jakie one cholernie krotkie :shock:  Brzuszek urosnie i pupa wyjdzie  :lol:

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#97 smoczkowa

smoczkowa
  • Użytkownik
  • 645 postów
  • LokalizacjaMiasto :D
  • Wzrost:156
  • Włosy:ciemne
  • Stan:wydana za mąż :)
  • Partner:M...
  • Nastrój:Neutralna
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 30 listopada 2013 - 14:52

Tylko jakie one cholernie krotkie :shock: Brzuszek urosnie i pupa wyjdzie :lol:

zdecydowanie, ale na lato juz po ciazy ok. Kolor z 1 zdjecia ładny. A rajstopki są superrrrrr.

Love Love Love

#98 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 30 listopada 2013 - 17:10

@krowka17, czarna mi się nie podoba, za to te jasne, miętowa szczególnie - bardzo ;-) Tylko nie wiem, czy nie jest trochę za krótka jak na święta.

Użytkownik karatetyka edytował ten post 30 listopada 2013 - 17:10

#99 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 01 grudnia 2013 - 12:03

@krowka17 generalnie fajnie wygląda, tyle, że ja bym się na nią pokusiła na jakąś dyskotekę a nie na święta :-P

Użytkownik palomka edytował ten post 01 grudnia 2013 - 12:03

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#100 Blondynka88

Blondynka88
  • Użytkownik
  • 1 351 postów

Napisano 01 grudnia 2013 - 14:24

Ja bym wybrała miętową :-) Jak dla mnie do rajstop jest ona za krótka- źle bym się czuła. Ubrałabym czarne legginsy.

Jeśli chodzi o rajstopy a`la zakolanówki to mam takie z kokardkami:

Załączone miniatury

• 100_2405.JPG

nixqp2.png