Mnie akurat te sukienki nie zachwycają.Górna część jakos mnie nie urzeka.Dziwny a,la gorset.Pierwszy raz widzę takie sukienki, podobają się wam?
Moda 2013
Napisano 21 maja 2013 - 20:57
Napisano 21 maja 2013 - 21:00
Dziwne właśnie jest to połączenie tego niby jeansu z materiałowym dołem.Górna część jakos mnie nie urzeka.
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 21 maja 2013 - 22:32
Taka no prosta sukienka na lato. A dżins modny
Napisano 22 maja 2013 - 06:29
Napisano 22 maja 2013 - 07:31
Każdy z nas urodził się ateistą
Napisano 22 maja 2013 - 07:39
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 23 maja 2013 - 17:28
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 25 maja 2013 - 10:01
Napisano 23 października 2013 - 17:20
źródło damaztorebka.pl
Kolory. Poza modną zawsze czernią, kolory jesieni 2013 to przede wszystkim ciemne czerwienie. Wszystko to, co określamy jako bordo czy burgund, a nawet śliwkę. W kolorach wina zakochali się w tym sezonie Elie Saab, Guy Laroche, Jean Paul Gaultier, Roberto Cavalli i Stella McCartney. Ciepłe barwy dominują i chociaż na wybiegach nadal pojawia się lubiany kobaltowy i szmaragdowy, znacznie więcej modelek nosi pomarańcze, żółcienie i beże.Wzory. Ta jesień według projektantów ma być wyjątkowo wzorzysta. Szalenie popularna ma być kratka. W każdym możliwym wydaniu. Od delikatnej, wtopionej w teksturę materiału i cieniowanej jak u Phillipa Lima,Tommiego Hilfigera i Tory Burch, dynamicznej, kolorowej jak u Issey Miyake, po nawiązanie do kraty szkockiej, jak u Céline, JC de Castelbajac, Saint Laurent i Stelli McCartney. Poza kratą, te odważniejsze z nas projektanci namawiają na wzory zwierzęce - wszelkiego rodzaju łaty i ciapki zawładneły pokazami Burberry i Toma Forda.Fasony. Przede wszystkim styl męski. Nie tak przerysowany jak poprzedniej jesieni, bo zapominamy o latach osiemdziesiątych i kanciastych ramionach, ale nadal najmodniejsze będą płaszcze i garnitury surowe w formie. Pewnym urozmaiceniem może być propozycja ubierania się “na cebulkę”, co nie tylko bywa jesienią praktyczne, ale może świetnie wyglądać, jak na przykład u modelek na wybiegu u Phillipa Lima.Materiały. Nadal bardzo modne będą futro (oczywiście sztuczne) i skóra. Chyba nie było w tym roku projektanta, który by nie uwzględnił tych dwóch materiałów w swoich projektach. Poza tym - wełna i plusz, proponowane przede wszystkim w modnych kolorowych i obszernych swetrach oraz golfach.Dodatki. Akcesoria w tym sezonie są olbrzymie. W rozmiarze XXL. Czapki futrzane lub wełniane jak u Victorii Bekham. Rękawiczki z futra wyglądające, jakby mogły pomieścić dłonie yeti, a nie modnej kobietki, jak te zaprojektowane przez Josepha Altuzarrę. Wielkie, skórzane, łamane pod pachą torby Stelli McCartney. A także biżuteria, jak na przykład ogromne, bajkowe naszyjniki Tory Burch.
Napisano 30 listopada 2013 - 10:39
Przeglądam allegro w poszukiwaniu sukienki na święta ale z myślą też o późniejszym noszeniu bo przecież nie kupię na jedną okazję
wpadła mi w oko od razu taka i chyba już z niej nie zrezygnuję...
Tylko teraz dylemat bo nie wiem jaki kolor wybrać , nie chcę ani czarnego ani białego bo to oklepane kolory
raczej bym chciała jakąś "kolorową" może mi pomożecie ![]()
Napisano 30 listopada 2013 - 10:45
Fajna fajna sukienka, ja bym postawiła na jasny beż, żółtego nie lubię, różowa za cukierkowata, ta miętowa też jakoś mi się nie widzi ![]()
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 30 listopada 2013 - 10:52
kurcze chociaż jak bym czarną miała to są takie fajne rajstopy jak by z zakolanówkami i też by to fajnie wyglądało..już sama nie wiem ..
głównie to mam taki zestaw przed oczami ...
bo rajstop wyglądających jak pończochy to nie wypada zakładać do rodziny
ale też mnie kusi żeby tak zrobić ![]()
Napisano 30 listopada 2013 - 11:42
69zł plus przesyłka
nie mogę się jej wręcz oprzeć .... tylko nie wiem jaki kolor...ale dylemat... bo patrze na święta ale bardziej że na lato będzie idealna
Napisano 30 listopada 2013 - 11:59
@krowka17 fajna kiecuszka, tylko te kolorki takie blade, jakby piżamowe ![]()
Wzięłabym czarną mimo wszystko, walnęłabym do tego jakiś kolorowy, oczoj...ny dodatek i byłoby super ![]()
Użytkownik nie(d)oceniona edytował ten post 30 listopada 2013 - 12:08
Napisano 30 listopada 2013 - 14:25
Ta tez. I poszalala z dodatkami
Wzięłabym czarną mimo wszystko,
Tylko jakie one cholernie krotkie
Brzuszek urosnie i pupa wyjdzie ![]()
Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,
zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -
byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
Napisano 30 listopada 2013 - 14:52
zdecydowanie, ale na lato juz po ciazy ok. Kolor z 1 zdjecia ładny. A rajstopki są superrrrrr.
Tylko jakie one cholernie krotkieBrzuszek urosnie i pupa wyjdzie
Love Love Love