Zapraszam do zapoznania się z nowym regulaminem forum babskiswiat.net
Regulamin dostępny jest tutaj: http://babskiswiat.n...babskiswiatnet/
Przestrzeganie regulaminu jest obligatoryjnym warunkiem uczestnictwa w życiu forum.
Pozdrawiamy
Administracja
Napisano 18 listopada 2013 - 18:51
Zapraszam do zapoznania się z nowym regulaminem forum babskiswiat.net
Regulamin dostępny jest tutaj: http://babskiswiat.n...babskiswiatnet/
Przestrzeganie regulaminu jest obligatoryjnym warunkiem uczestnictwa w życiu forum.
Pozdrawiamy
Administracja
Napisano 18 listopada 2013 - 18:52
przeczytane ![]()
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 18 listopada 2013 - 19:23
w regulaminie pisze :
Po upływie 6 miesięcy Użytkowniczka może prosić o usunięcie zdjęć zamieszczonych w Galerii. Jest to równoznaczne z bezpowrotną utrata dostępu do Galerii. W wyjątkowych sytuacjach, Administracja Forum ma prawo usunąć Użytkownika wraz z jego zdjęciami, przed upływem podanego czasu.
o co chodzi z tym 6miesiecy. 6 miesiecy od kiedy jest w galerii, czy jak minie 6 miesiecy od ostatnio wrzucanego zdjecia ??
Napisano 18 listopada 2013 - 19:38
Ja się trochę przyczepię, ale..
Administratorzy i Moderatorzy są autorytetem na Forum.
Są
Czy może: powinni być? Bo chyba nie znam w takim razie znaczenia słowa autorytet... ale wydaje mi się, że słowo (dla mnie) bardzo nietrafione.
Każdy z nas urodził się ateistą
Napisano 18 listopada 2013 - 22:01
od czasu wejścia do galerii. Ładnie, regulaminu działu z fotkami sie nie zna?
o co chodzi z tym 6miesiecy. 6 miesiecy od kiedy jest w galerii, czy jak minie 6 miesiecy od ostatnio wrzucanego zdjecia ??
"Może się dostosuję do uwagi, bo w mod może być w tej kwestii autorytetem, ale przecież nie musi". Chodzi o kwestie związane z funkcjonowaniem forum i regulaminem. Stety czy niestety, ale na forach tak to już funkcjonuje że w tych kwestiach Admini i Modzi autorytetami być muszą. Inaczej nie byliby potrzebni.
Są Czy może: powinni być?
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 19 listopada 2013 - 21:24
Napisano 19 listopada 2013 - 21:28
@Jogobella chodzi o to, że o wiele czytelniejsze są posty, które nie są cytowane w całości. Odnosimy się do konkretnych fragmentów, nie do każdego zdania. Więc lepiej używać cytowania selektywnego. Tak samo jak ktoś Ci coś opowiada - nie komentujesz całej opowieści, tylko to, co Cię interesuje.
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 19 listopada 2013 - 21:33
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Moda 2013 |
|
|
|
Cześć Dziewczyny... co z tym regulaminem? |
|
|
|
czy ślub cywilny na prawdę do niczego nie zobowiązuje? |