Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Kurs fryzjerstwa - pomóżcie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 milenka01

milenka01
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 28 grudnia 2012 - 14:13

Od nowego roku mam postanowienie, chcę zostać fryzjerką ale nie wiem jak się do tego mam zabrać. Jaki kurs? Ile kosztuje? Czy podołam?

#2 wiki32

wiki32
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 02 stycznia 2013 - 18:56

Wg mnie spokojnie podołasz tylko więcej odwagi :) Jak trafisz do dobrej szkoły to spokojnie się wszystkiego nauczysz. Ważne abyś była zdeterminowana. Znam kilka dobrych kursów fryzjerskich

#3 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 02 stycznia 2013 - 19:58

milenka01, a może zamiast kursu jakaś dobra szkoła policealna?
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#4 Avesti

Avesti
  • Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 23 kwietnia 2013 - 13:47

Ja mam podobne zdanie na ten temat, o wiele lepiej jest wybrać dobrą szkołę policealną,gdzie też nic nie płacisz,a całość kończy się egzaminem i otrzymaniem dyplomu.W każdym większym mieście nie powinno być z tym żadnego problemu,skąd dokładnie jesteś?

#5 szaqas

szaqas
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 15 maja 2013 - 17:49

Ja teraz zarabiam jako fryzjerka, ale specjalizuję się głównie w przedłużaniu włosów. Szkolenia zrobiłam w reklama. Trwało szybko, wszystko dobrze wytłumaczone i na brak klientek teraz nie narzekam :) Właściwie zwróciło mi się już po 2gim zabiegu! Jako jedyna firma prowadzą szkolenia z 17 metod przedłużania, zagęszczania i nie chirurgicznego uzupełniania włosów. Osobom, które odbyły kurs przedłużania włosów przysługuje wysoki rabat na włosy reklama , a co za tym idzie można później w atrakcyjny sposób oferować swoje usługi w kosztach naprawdę interesujących, stąd mam właśnie dużo klientek. .Może spróbujesz tego? Po ukończeniu szkolenia otrzymujesz dyplom w języku polskim i angielskim oraz zestaw startowy (50 pasemek włosów słowiańskich, cążki do zaciskania ringów, szydełko z zapadką). Można u nich dostać potem rabat na włosy i to aż 40%, wtedy mam spory zysk dla mnie! No i na początku byłam po kursie zdezorientowana, nie wiedziałam co dalej, ale dobre jest to że oni pomagają Ci, służą radą, uczą też jak zdobyć klientów! Teraz zastanawiam się nad odbyciem kursu na instruktorkę, oczywiście również w reklama Na pewno dostanę rabat:) Zajrzyj sobie na ich stronkę reklama Pozdr !

[ Dodano: 2013-05-16, 14:58 ]
REKLAMA
Przedłużanie włosów
Profil stworzony dla wszystkich, którzy chcieliby podzielić się doświadczeniem z zabiegiem przedłużania włosów.
Opinie, sugestie i porady.
Czekamy na wasze opinie :)
REKLAMA
Sprawdź koniecznie!
Informacje i konkursy! – Bądź na bieżąco :)

#6 Beauty

Beauty
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 16 września 2015 - 16:39

.

Szukam informacji od fryzjerów i specjalistów, albo od kogoś profesjonalnego w tej dziedzinie.
,
Sama skończyłam szkołę fryzjerstwa i obecnie jestem zatrudniona w salonie.

Teraz chcę zaproponować mojej pracodawczyni, żeby wysłała mnie na kurs z przedłużania włosów.

Poszukałam już nawet miejsca, padło na...

Czy może mi ktoś z profesjonalistów powiedzieć,czy warto brać się za przedłużanie włosow?

Opinie jak widziałam są różne, ale dużo jest pozytywnych.

Z ciekawości zadzwoniłam i właściwie siedemset zł za kurs to jeszcze nie takie straszne.

Macie może jakieś doświadczenie, a może powiedzcie mi czy same skorzystałybyście z takiego zabiegu?

.

Macie może jakieś doświadczenie w przedłużaniu włosów, a może powiedzcie mi czy same skorzystałybyście z takiego zabiegu?

Znalazłam kursy w ... i zastanawiam się, czy warto zainwestować w siebie i zacząć własny biznes.
Podpowiecie?

#7 tinabik

tinabik
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 16 stycznia 2016 - 11:32

.

Szukam informacji od fryzjerów i specjalistów, albo od kogoś profesjonalnego w tej dziedzinie.
Sama skończyłam szkołę fryzjerstwa i obecnie jestem zatrudniona w salonie.

Teraz chcę zaproponować mojej pracodawczyni, żeby wysłała mnie na kurs z przedłużania włosów. Poszukałam już nawet miejsca, padło na ....

Czy może mi ktoś z profesjonalistów powiedzieć,czy warto brać się za przedłużanie włosow? Opinie jak widziałam są różne, ale dużo jest pozytywnych.

Z ciekawości zadzwoniłam i właściwie siedemset zł za kurs to jeszcze nie takie straszne.

Macie może jakieś doświadczenie, a może powiedzcie mi czy same skorzystałybyście z takiego zabiegu?