Nasze zdjęcia w necie.
Napisano 21 sierpnia 2007 - 13:06
Napisano 21 sierpnia 2007 - 19:10
Guest_Kociak_*
Napisano 21 sierpnia 2007 - 21:36
pokaż mi w którym miejscu ktoś coś takiego napisałWy dorobiliście do tego jakąś ideologię, że poluje na faceta, sponsora lub kogoś jeszcze innego. Przykro mi ,że wysuwacie tak szybkie i pochopne wnioski o ludziach, których nie znacie.
Napisano 22 sierpnia 2007 - 12:24
[ Dodano: 2007-08-22, 13:25 ]
wiec sie nie bulwersujemy tylko polemizujemy dziewczynki
Napisano 22 sierpnia 2007 - 12:36
Właśnie taka że spytałaś nas o zdanie no to chyba mamy prawo uważać inaczej niż Ty i je wyrazić?
Napisano 23 sierpnia 2007 - 13:22
Napisano 23 sierpnia 2007 - 13:40
Napisano 25 sierpnia 2007 - 17:58
Napisano 25 sierpnia 2007 - 19:42
skad ja to znamA poza tym , moj mezczyzna , bardzo o mnie zazdrosny
Napisano 25 sierpnia 2007 - 20:17
Moj stanal przed faktem dokonanym - zaczelam zamieszczac swoje erotyczne fotki w sieci, kiedy akurat nie bylismy razem (on ze mna zerwal) . Zeszlismy sie i sila rzeczy, trafil na forum, na ktorym one byly. Musial zaakceptowac taki stan rzeczy, bo ja nie zamierzalam rezygnowac. Niestety ten temat ciagle nas roznil - postanowilam zatem , ze zamkne swoj temat zdjeciowy. Pozniej przyszla glebsza refleksja nad konsekwencjami, kiedy przytrafila mi sie nieprzyjemna historia, w rezultacie przestalam zamieszczac fotki erotyczne. Od czasu do czasu zamieszczam takie tam sobie zwyczajne.nie chce wiedzieć co by o mnie pomyślał bądź powiedział.
Guest_Kociak_*
Napisano 25 sierpnia 2007 - 21:13
z takimi to faktycznie trzeba uważać, jakie gdzie się wkleja i czy jest możliwość ich usunięcia... Ale i tak najgorsze co może się przytrafić to sytuacja, kiedy zdjęcia erotyczne do sieci wrzuca "były chłopak" któremu kiedyś się ufało a później okazuje się zwykłym chamemerotyczne fotki w sieci,
Napisano 25 sierpnia 2007 - 22:29
Napisano 26 sierpnia 2007 - 19:25
To jest pytanie , na ktore jednoznacznie odpowiedziec sie nie da. Juz kilka razy tlumaczylam mechanizmy , jakimi rzadza sie podobne wybory . Ludzie robia to z wielu wzgledow a decyzje podejmowane w pewnym etapie zycia, nie musza wydawac sie juz takie dojrzale , kiedy jestesmy bogatsi o pewne doswiadczenia.po co to robić?
Napisano 26 sierpnia 2007 - 19:33
Nie podoba mi sie to i nigdy nie podobało.
To samo tyczy sie facetów.
Poza tym inteligencje ludzi na fotka.pl mozna zobaczyc tu:
edit by Kociak: tu był link
wiem, ze nie mozna wklejac linkow, ale same zobaczcie tą zenadę.
fortunata_fofa , widze, ze Ty tez cycki pokazujesz..
Napisano 26 sierpnia 2007 - 19:49
Napisano 26 sierpnia 2007 - 19:55
Owszem, miałam do czynienia z artystami i aktami, bo avatar w profilu to moje zdjecie, i nie raz miałam sesje .
Uwielbiam kobiece akty, ale kobiece akty , ktore są robione przez profesjonalistów, a na takich potralach jakie wymieniałam takowych nie ma.
A linka usunełam, na szczescie nie Ty decydujesz o warningu.
Napisano 26 sierpnia 2007 - 20:12
Nie wiem, nie przegladam ich, ale mysle ze jest wiele takich portali , na ktorych swoich sil probuja amatorki , ktore chcialyby cos fajnego stworzyc, ale jeszcze nie wiedza za bardzo jaka na takich potralach jakie wymieniałam takowych nie ma.
Na poczatku chyba dla przekonania sie o tym, jak jestem odbierana przez ludzi jako kobieta , a pozniej doszlam do wniosku , ze nie musze tego robic , bo efekt sam w sobie zadowolil mnie na krotko. Byla to tez swojego rodzaju przygoda i eksperyment - bo nigdy nie robilam sobie takich fotografii. Do momentu kiedy mialam i osobe , ktora takie zdjecia moglaby wykonac, i sprzet mialam odpowiedni - minela chec na takiego rodzaju "zabawy". Teraz zdecydowalabym sie na takie zdjecia chyba juz tylko do prywatnej kolekcji , ale po pewnych doswiadczeniach i pewnej ilosci obejrzanych zdjec w sieci, podchodze do siebie z jeszcze wieksza krytyka i suma sumarum uznalam, ze sie nie nadajeKo., to tak z ciekawości - dla jakich powódek TY zamieściłaś swoje erotyczne fotki w necie?
Napisano 26 sierpnia 2007 - 20:35
Ps- nie moge usunac linka z mojej poprzedniej wypowiedzi,to lamanie rwegulaminu