Nasze zdjęcia w necie.
Napisano 20 sierpnia 2007 - 15:23
Napisano 20 sierpnia 2007 - 15:28
Napisano 20 sierpnia 2007 - 15:37
Napisano 20 sierpnia 2007 - 15:43
Napisano 20 sierpnia 2007 - 16:44
Napisano 20 sierpnia 2007 - 17:01
Powód jest jeden i prosty. Mam faceta którego bardzo kocham wiec nie szukam już miłości ani żadnych zbędnych znajomości po necie
Napisano 20 sierpnia 2007 - 17:31
Napisano 20 sierpnia 2007 - 17:48
Napisano 20 sierpnia 2007 - 18:17
Magdaru, Ty i ja to inne swiaty i niech tak zostanie
ale co, uważasz, że jestem gorsza, puszczalska itp. dlatego, że mam zdjęcia gdzieś wystawione
Napisano 20 sierpnia 2007 - 19:38
Czy napisalam ze to do ciebie? Nie obrazaj mnie...
Powiedziałam swoje zdanie a ty swoje na tym koniec tematu
Jesli sama widzisz roznice umieszczania fotek w jednym celu...a w innym (w tym którym ty umieszczasz) to powinnaś sama zrozumieć sens mych slow...
To tyle i Pozdrawiam.
Napisano 20 sierpnia 2007 - 19:57
moja pomyłka
a wiesz ilu fajnych ludzi można przy okazji poznać, to nic strasznego zni złego
Napisano 20 sierpnia 2007 - 20:15
bo kiedy raz przegladajac chyba wlasnie fotke stwierdzilam, ze to nie portal dla mnie
laski wystawiaja swoje fotki, czesto pol nagie i czekaja na oklaski
No moze temat sie rozwinie
Napisano 21 sierpnia 2007 - 07:35
laski wystawiaja swoje fotki, czesto pol nagie i czekaja na oklaski
tu się zgadzam, te wszystkie małolaty przeginają
a mnie zawsze zastanawia fakt, gdzie są ich rodzice
Guest_Kociak_*
Napisano 21 sierpnia 2007 - 08:36
Magdaru, Mówisz, że znajdujesz tam chętnych do współpracy - to dobrze, ale ja nigdy bym nie pomyślała o tym, że portal taki jak fotka czy inny "randkowy" może być miejscem gdzie mogłabym poznać kogoś do współpracy, a to dlatego, że portal ten z zasady ma inną funkcję...
Tak jak pisała madzia, jak patrzę, jakie tam fotki dają te gówniary (ale nie tylko gówniary) to po prostu stwierdzam, że tam nie pasuję, a poza tym jak już wspomniałam do niczego mi to nie potrzebne.
Obecnie zdjęcia mam tutaj na forum i jeszcze na portalu typu "moja klasa" gdzie można się "spotkać" z osobami ze starych lat.
tu się jednak nie zgodzę z Tobą Madziu. Trochę za ostre te słowa.. To, że wystawiają półnagie zdjęcia to wynika tylko z ich głupoty i próżności - wiadomo, że faceci wyżej będą oceniać i komentować zdjęcia na których wywalony na wierzch jest kawałek cycka czy dupy i dlatego one takie fotki wystawiają - w celu dowartościowania się chyba i wyższej noty, a nie dlatego żeby je od razu ktoś gwałciłi się później człowiek dziwi, że są gwałty jak one same tego chcą
Co do konkursów... Jakoś się nie złożyło jeszcze, ani nie wysyłałam moich zdjęć.. no tylko kiedyś na forum labradorskim wysyłałam fotki Luni na takie forumowe konkursy
Na mnie się niestety zawiedziesz, nie głosuję na zdjęcia tylko dlatego, że to zdjęcia znajomych... Uważam, że jak ktoś już daje swoje zdjęcia do konkursu to muszą być naprawdę dobre, a Twoje, wg mnie są niedopracowaneJednak żeby coś wygrać potrzebuje waszych głosów. Mam nadzieję, że mogę na was liczyć?
Napisano 21 sierpnia 2007 - 08:43
Napisano 21 sierpnia 2007 - 10:21
Magdaru, Mówisz, że znajdujesz tam chętnych do współpracy - to dobrze, ale ja nigdy bym nie pomyślała o tym, że portal taki jak fotka czy inny "randkowy" może być miejscem gdzie mogłabym poznać kogoś do współpracy, a to dlatego, że portal ten z zasady ma inną funkcję...
a ja się z tym nie zgodze, bo takie portale są przecież dużą bazą danych i już mnóstwo dziewczyn się zdecydowało na współprace (chodzi mi o FM, już o tym gdzieś pisałam), co mi szkodzi zaproponować współprace, najwyżej się nie zgodzą
czasem jednak można sie posmiac niezle poznac bardzo fajnych ludzi ja np poznałam własnie na CF Madzieru POZDRAWIAM
a tu się z Monią zgodze, bo też sporo fajnych osób poznałam i dla mnie to nic wilekiego, że są poznane na necie, czasem łatwiej taką znajomość nawiązać, niż w realu
Napisano 21 sierpnia 2007 - 10:32
Guest_Kociak_*
Napisano 21 sierpnia 2007 - 12:59
tzn, na czym ta zabawa polega dokładnie, bo nie rozumiem o co chodziZrobiłam to dla zabawy