Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Nasze zdjęcia w necie.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
141 odpowiedzi w tym temacie

#21 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 21 sierpnia 2007 - 13:06

własnie chociazby na poznawaniu nowych osob :D łatwiej jest nawiazac znajomosc z kims kto wie jak ty wygladasz i odwrotnie :) w takich przypadkach te fotki to tylko dodatek do opisu :D co 2 osoba na fotce w temacie wymarzony partner ma ze juz znalazła a co 4 nie ma innych fotek tylko jak sie tuli z ukochanym/ną to działa na tej samej zasadzie co czat :D masz kluby i jesli interesujesz sie czyms co np w twoim m-cu zamieszkania nie jest zbyt powszechne bo np mieszkaja tu same dresy a ty gotka jestes albo lubisz rysowac czy np kochasz pajaki (jak ja ) to zapisujesz sie do takiego klubu i poznajesz ludzi o podobnych zainteresowaniach z tym ze w przeciwienstwie do czatu mozesz foto zamiescic :D

#22 fortunata_fofa

fortunata_fofa
  • Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 21 sierpnia 2007 - 19:10

Wyczailiśmy ze znajomymi stronkę spiknijmysie.pl . Byliśmy wszyscy w zabawowych humorach więc powrzucaliśmy tam nasze zdjęcia. Nie po to żeby nawiązywać nowe znajomości bo wole to robić w realu. Nie jestem fanką znajomości przez internet. Potem zorientowaliśmy się, że na tej stronie jest konkurs. Skoro nasze zdjęcia już tam są to czemu nie powalczyć o nagrody, dlatego prosiłam o głosy. Wy dorobiliście do tego jakąś ideologię, że poluje na faceta, sponsora lub kogoś jeszcze innego. Przykro mi ,że wysuwacie tak szybkie i pochopne wnioski o ludziach, których nie znacie.

#23 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 21 sierpnia 2007 - 21:36

Wy dorobiliście do tego jakąś ideologię, że poluje na faceta, sponsora lub kogoś jeszcze innego. Przykro mi ,że wysuwacie tak szybkie i pochopne wnioski o ludziach, których nie znacie.

pokaż mi w którym miejscu ktoś coś takiego napisał :P bo ja nic tu takiego nie zauważyłam, żeby ktoś pisał, że na cokolwiek polujesz Ty czy ktokolwiek inny i żadnych wniosków o innych użytkowniczkach tutaj nie widzę :roll: a że spytałaś nas o zdanie no to chyba mamy prawo uważać inaczej niż Ty i je wyrazić? Więc się tak nie bulwersuj, bo nikt tu na Ciebie nie napada ;)

#24 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 22 sierpnia 2007 - 12:24

ideologia srogia :P jak w kazdym miejscu tak tez i na takich stronkach trafiaja sie rozni ludzie :D musze przyznac ze bardzo duzo osob zamieszcza tam swoje (lub nie ...czego nie kumam :P)fotki wlasnie po to zeby ktos im słodził, zeby sie dowartosciowac albo kogos poderwac :D ale w tym samym celu niektorzy chodzą na dyskoteki czy do baru :D tylko wtedy to juz na 100% ze swoja twarza :P no i jak we wszystkich z ww miejsc sa judzie ktorzy je odwiedzaja dla zabawy :D zeby potanczyc, poprawic sobie humor, pogadac z kims, z ciekawosci a pozniej juz z przyzwyczajenia :D i nie ma co tu dorabiac ideologii bo to normalne :Da to jakie zdanie mamy na ten temat zalezy głownie od tego ktorych z tych ludzi wiecej spotkalismy :D ajak wiadomo forum jest po to by te zdanie wyrazic i ewentualnie zmienic pod wplywem ilosci przeciwnych argumentow zasłyszanych/czytanych :P od innych :D

[ Dodano: 2007-08-22, 13:25 ]
wiec sie nie bulwersujemy tylko polemizujemy dziewczynki :D to sie nazywa siła perswazji hihihi :mrgreen:

#25 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 22 sierpnia 2007 - 12:36

a że spytałaś nas o zdanie no to chyba mamy prawo uważać inaczej niż Ty i je wyrazić?

Właśnie tak :!: Dlaczego często ludzie reagują w ten sposób jak ktoś ma odmienne zdanie na dany temat :-/ Ja zawsze staram sie być szczera. Nie słodzę nikomu jak coś mi sie podoba to to napisze a jak nie to nie :roll: i tak było tutaj. portale typu fotki srotki czy co tam jeszcze nie sa dla mnie i ot napisalam :roll: jak już mówiłam kojarza mi sie z nastolatkami wyzywająco ubieranymi sie do sesji, ktore zazwyczaj robią sobie same i czekają na bisy :roll: to tez nie potepiam jesli ktos w ten sposob szuka i znajdzie milosc ;-)

#26 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 23 sierpnia 2007 - 13:22

ja wystawiłam kiedyś swoje zdjęcie na sympatii, tak poznałam kilku facetów, potem Misia i potem zlikwidowałam konto. na pewno mi to nie zaszkodziło, ale teraz na takich portalach królują moje uczennice, więc głupio by było mi się z nimi tam spotkać ;-) moje fotki są jeszcze na innym forum, ale muszę poporosić o ich usunięcie. i na kilku serwerach zewnętrznych, ale nie są dla nikogo widoczne, tylko dla mnie (konto zahasłowane). ale i tak muszę poczyścić te miejsca.

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#27 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 23 sierpnia 2007 - 13:40

hahaha nie przesadzaj moja nauczycielka z ogolniaka ma profil na e-pulsie i nawet pro sobie wykupiła :P mma tam z 5 fotek swojej kuchni podpisanych " moje krolestwo" nie liczac juz takich normalnych i nic nie przeszkadza ze gada sobie z uczniami oddziela spr zawodowe od zabawy :D chociaz z niektorymi sie zaprzyjazniła to nie miała skrupułów przed postawieniem nawet 2 pal na jednej lekcji :D

#28 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 24 sierpnia 2007 - 08:44

Monia, liceum to liceum. Uczniowie chodzą z nauczycielami na piwo, to i na fotce mogą się spotykać. Ale w podstawówce jest nieco inaczej...To są jeszcze dzieci, które bawią się w dorosłość. Nie ywszłoby z tego nic fajnego raczej.

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#29 Ko.

Ko.
  • Użytkownik
  • 81 postów

Napisano 25 sierpnia 2007 - 17:58

Moje zdjecia mozna spotkac w sieci na forach dyskusyjnych z ktorymi sie zzylam . Oprocz tego raz zalozylam konto na meeticu , w celu poznania kogos, ale szybko sie wycofalam. Jakis czas temu jednak usunelam swoje erotyczne fotografie - lamiac przy tym z reszta regulamin, ale jakos uszlo mi to plazem ;) Gdzies tam w koncu dotarlo do mnie, ze wystawiajac tylek w sieci, fotki moga trafic w niepowolane rece . A poza tym , moj mezczyzna , bardzo o mnie zazdrosny , poprosil bym tego nie robila - wiec przestalam. Fajna zabawa moze sie kiedys tragicznie skonczyc , do sieci ma dostep ogrom ludzi , a poniewaz zawodowo zajelam sie juz na powaznie opieka nad dziecmi , to niefajnie by bylo gdyby moje fotografie wpadly w rece potencjalnych pracodawcow. Niestety ten swiat rzadzi sie pewnymi prawami i normami - mamy nie tylko przywileje, ale i pewne obowiazki. Przychodzi w zyciu czlowieka taki moment, ze moze nie podolac konsekwencjom swoich mlodzienczych czynow, wiec trzeba mocno przemyslec takie sprawy, jak zamieszczanie mniej lub bardziej rozbieranych fotek w necie.
"Z życiem jest jak z sukienką : można mieć bogate i kolorowe, a jednak je zmarnować, można też mieć życie zwyczajne i nosić sie z klasą" .

#30 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 25 sierpnia 2007 - 19:42

A poza tym , moj mezczyzna , bardzo o mnie zazdrosny

skad ja to znam :roll: ;-) nie chce wiedzieć co by o mnie pomyślał bądź powiedział.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#31 Ko.

Ko.
  • Użytkownik
  • 81 postów

Napisano 25 sierpnia 2007 - 20:17

nie chce wiedzieć co by o mnie pomyślał bądź powiedział.

Moj stanal przed faktem dokonanym - zaczelam zamieszczac swoje erotyczne fotki w sieci, kiedy akurat nie bylismy razem (on ze mna zerwal) . Zeszlismy sie i sila rzeczy, trafil na forum, na ktorym one byly. Musial zaakceptowac taki stan rzeczy, bo ja nie zamierzalam rezygnowac. Niestety ten temat ciagle nas roznil - postanowilam zatem , ze zamkne swoj temat zdjeciowy. Pozniej przyszla glebsza refleksja nad konsekwencjami, kiedy przytrafila mi sie nieprzyjemna historia, w rezultacie przestalam zamieszczac fotki erotyczne. Od czasu do czasu zamieszczam takie tam sobie zwyczajne.
"Z życiem jest jak z sukienką : można mieć bogate i kolorowe, a jednak je zmarnować, można też mieć życie zwyczajne i nosić sie z klasą" .

#32 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 25 sierpnia 2007 - 21:13

erotyczne fotki w sieci,

z takimi to faktycznie trzeba uważać, jakie gdzie się wkleja i czy jest możliwość ich usunięcia... Ale i tak najgorsze co może się przytrafić to sytuacja, kiedy zdjęcia erotyczne do sieci wrzuca "były chłopak" któremu kiedyś się ufało a później okazuje się zwykłym chamem :/ Na szczęście, ja na takiego nie wpadłam a i myślę, że nawet gdybym rozstała się ze struskiem to on nie jest typem faceta, który zrobiłby takie świństwo więc czuję się spokojna :)

#33 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 25 sierpnia 2007 - 22:29

to ja w ogóle nie biorę takiej możliwości pod uwagę, żeby dobrowolnie zamieszczać swoje erotyczne fotki w sieci :roll: po co to robić? nagość jest tylko dla mnie i dla Miśka, ani ja ani On nie chcielibyśmy, żeby ktoś inny miał oglądać mój tyłek :roll: a nikt inny moich fotek nie załączy, bo robiłam je tylko i wyłącznie z małżem i tylko my mamy do nich dostęp :-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#34 Ko.

Ko.
  • Użytkownik
  • 81 postów

Napisano 26 sierpnia 2007 - 19:25

po co to robić?

To jest pytanie , na ktore jednoznacznie odpowiedziec sie nie da. Juz kilka razy tlumaczylam mechanizmy , jakimi rzadza sie podobne wybory . Ludzie robia to z wielu wzgledow a decyzje podejmowane w pewnym etapie zycia, nie musza wydawac sie juz takie dojrzale , kiedy jestesmy bogatsi o pewne doswiadczenia.

#35 Ananas

Ananas
  • Użytkownik
  • 660 postów

Napisano 26 sierpnia 2007 - 19:33

Sorry, nie obrazcie sie, ale dla mnie te wszystkie fotki.pl, i inne portale gdzie dziewczyny sie pokazuja , wdzięczą sie,pokazują nagie, polnagie ciała to po prostu zenada.Polowa z nich nie wiem na co czeka , myslą , ze jak pokaża cycki, brzuchy to co?Jakas srednia podbuduje ich ego? polechta je?Nie, to nie dla mnie.Nie lubie poza tym byc porownywana do Pań z paczek po prezerwatywach.
Nie podoba mi sie to i nigdy nie podobało.
To samo tyczy sie facetów.
Poza tym inteligencje ludzi na fotka.pl mozna zobaczyc tu:
edit by Kociak: tu był link
wiem, ze nie mozna wklejac linkow, ale same zobaczcie tą zenadę.

fortunata_fofa , widze, ze Ty tez cycki pokazujesz.. ;/

#36 Ko.

Ko.
  • Użytkownik
  • 81 postów

Napisano 26 sierpnia 2007 - 19:49

Ananas, ja mysle, ze jestes slaba znawczynia tematu . Nie mialas chyba nigdy do czynienia z dobra fotografia , czy tez artystami . To ciekawe co mowisz, patrzac na Twoj avatar dalabym glowe, ze potrafisz docenic ladny akt , tymczasem reagujesz tak, jakby kobiety pokazujace sie nago w necie, to byly z reguly polglowki ;-) Nie wykluczam checi podbudowania swojego ego , czy tez walki z kompleksami, poprzez pokazywanie swoich nagich zdjec w sieci, ale nie uwazam to za zenujace . Jedne kobiety robia to z powodu braku pewnosci o swojej atakcyjnosci i chca sie podbudowac, inne robia to dlatego, ze uwazaja sie za bardzo sexy i chca sie poprostu pochwalic, jeszcze inne staraja sie cos fajnego i ladnego stworzyc a tym samym licza na cenne uwagi wystawiajac sie na sroga ocene ogladajacych, jeszcze inne chca poprostu zaimponowac cialem bo nie moga tego zrobic zawartoscia tego co maja w glowie. Ty sprowadzasz temat do swoich subiektywnych odczuc kojarzacych takie kobiety ze zwyczajnymi szmirami , a za podlinkowanie innego forum powinnas dostac warna :lol:

#37 Ananas

Ananas
  • Użytkownik
  • 660 postów

Napisano 26 sierpnia 2007 - 19:55

Mówiłam o zdjeciach amatorskich, a nie o aktach.
Owszem, miałam do czynienia z artystami i aktami, bo avatar w profilu to moje zdjecie, i nie raz miałam sesje .
Uwielbiam kobiece akty, ale kobiece akty , ktore są robione przez profesjonalistów, a na takich potralach jakie wymieniałam takowych nie ma.
A linka usunełam, na szczescie nie Ty decydujesz o warningu.

#38 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 26 sierpnia 2007 - 20:01

Ko., to tak z ciekawości - dla jakich powódek TY zamieściłaś swoje erotyczne fotki w necie?

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#39 Ko.

Ko.
  • Użytkownik
  • 81 postów

Napisano 26 sierpnia 2007 - 20:12

a na takich potralach jakie wymieniałam takowych nie ma.

Nie wiem, nie przegladam ich, ale mysle ze jest wiele takich portali , na ktorych swoich sil probuja amatorki , ktore chcialyby cos fajnego stworzyc, ale jeszcze nie wiedza za bardzo jak ;-) Z powodu jednak Twoich powyzszych doswiadczen, dziwie sie Twojemu brakowi wyrozumialosci ;-)

Ko., to tak z ciekawości - dla jakich powódek TY zamieściłaś swoje erotyczne fotki w necie?

Na poczatku chyba dla przekonania sie o tym, jak jestem odbierana przez ludzi jako kobieta , a pozniej doszlam do wniosku , ze nie musze tego robic , bo efekt sam w sobie zadowolil mnie na krotko. Byla to tez swojego rodzaju przygoda i eksperyment - bo nigdy nie robilam sobie takich fotografii. Do momentu kiedy mialam i osobe , ktora takie zdjecia moglaby wykonac, i sprzet mialam odpowiedni - minela chec na takiego rodzaju "zabawy". Teraz zdecydowalabym sie na takie zdjecia chyba juz tylko do prywatnej kolekcji , ale po pewnych doswiadczeniach i pewnej ilosci obejrzanych zdjec w sieci, podchodze do siebie z jeszcze wieksza krytyka i suma sumarum uznalam, ze sie nie nadaje :lol:

#40 Ananas

Ananas
  • Użytkownik
  • 660 postów

Napisano 26 sierpnia 2007 - 20:35

Ko., nie mam wyrozumiałosc dla tych amatorek, ktore pokazują sie na tych własnie komercyjnych portalach, a nie na portalach takich jak np.Onetphoto , gdzie mozna zobaczyc cudowne akty kobiet.

Ps- nie moge usunac linka z mojej poprzedniej wypowiedzi,to lamanie rwegulaminu ;) niech zrobi to któras z moderatotrek, proszę. ;)