Pomadki ochronne
Rozpoczęty przez Nimfetka, 18 sie 2007 23:09
133 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 19 listopada 2008 - 20:12
Bardzo lubie nivea, bebe, oczywiscie te najbardziej tluste
Napisano 24 listopada 2008 - 11:06
ja tak jak maartekkk - nivea i avon
z avonu to ananasową kiedyś dorwałam - mniam
a ta neutrogena to tak bardziej leczniczo prawda? bo mi właśnie strasznie usta pękają i pierzchną i w ogóle... tarka jest milsza w dotyku
macie jakieś sprawdzone sposoby na doprowadzenie ust do stanu "uzywalności"
a ta neutrogena to tak bardziej leczniczo prawda? bo mi właśnie strasznie usta pękają i pierzchną i w ogóle... tarka jest milsza w dotyku
„And all I know is I don't regret, that life has brought me here, where I am…”
Proszę o głos dla tego Zdolniachy
Napisano 24 listopada 2008 - 16:22
Duuuuuzo kremu nivea i czesto tego bialego jak siedzisz w domku, a jezeli lubisz miod to miodkiem smaruj - nawilza, odzywia, mnie pomoglo
A pomadka neutrogena jest dla mnie rewelacyjna:) co prawda nie posiada opcji owocowych, ale nie o to chodzi, jezeli chcemy dobrej ochrony w mrozne dni:)
A pomadka neutrogena jest dla mnie rewelacyjna:) co prawda nie posiada opcji owocowych, ale nie o to chodzi, jezeli chcemy dobrej ochrony w mrozne dni:)
Napisano 24 listopada 2008 - 19:01
Wlasnie musze sobie cos zakupic bo tak mi podraznilo usta nawet nie wiem kiedy ze az mi napuchla warga gorna i tak sie luszczyla... na szczescie miod pomogl. To co radzicie na bardzo suche usta? i sklonne do pekania?
Napisano 24 listopada 2008 - 19:41
Ja jak mam problemy z moimi ustami to jak jestem w domku i nie przewiduje wyjsc to co chwila sie miodkiem smaruje, bo szybko sie go zlizuje:P a jak nie libisz miodku badz nie chcesz sie kleic - warto nosic przy sobie pudeleczko kremu nivea i nakladac dosyc duza warstwe i nie przejmowac sie bialymi ustami:P ja tak robie i nie mam zadnych problemow:)
No i profilaktycznie jakis dobry sztyft/pomadke/szminke/blyszczyk nawilzajaca czy cos w ten desen;))
No i profilaktycznie jakis dobry sztyft/pomadke/szminke/blyszczyk nawilzajaca czy cos w ten desen;))
Napisano 24 listopada 2008 - 19:52
No lubie miod:) i stosuje ciagle w domku a krem to tak na noc wale duzo hihi w dzien jak nie wychodze tez a jak wychodze to w sumie tez sie nim nie przejmuje co mnie obchodzi no chyba ze do kosciola czy cos
Ale zakupie jakas dobra [pomadke w aptece:) mialam kiedys z jakims maslem:) fajna byla. Mamuska mi kupila jak prosilam.
Napisano 01 grudnia 2008 - 14:36
Ja używam obecnie pomadek ochronnnych Aknenormin, bądź ivostin, ale nie są one dostępne w sprzedaży detaczniej tylko dostaje się je wraz z lekami o tej samej nazwie. Jeśli zaś chodzi o niwea to niestety nie odpowiadają mi i nigdy chyba nie bedą odpowiadać, tworzą na moich ustach taką warstwę ktora się nie chce wchłonąć.
Napisano 01 grudnia 2008 - 15:02
Ja ostatnio musiałam zainwestować w cos innego niz kremik Nivea bo przestał mi juz pomagać na moje suche usteczka. Kupilam sobie pomadke z Neutrogena (Norweska formuła czy coś takiego
) i po kilku dniach zauważyłam różnice.
Polecam bardzo !
Polecam bardzo !
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”
Napisano 02 grudnia 2008 - 19:11
Ja właśnie mam ten pearl and shine chyba w każdym razie tą różową i świetna nie jest ..- jak to Nivea. Ale jeśli ta for men jest bardziej skuteczna to chętnie wypróbuję. Ale bardziej jednak czaję się na tą Neutrogenę, z tym, że TU są takie kosmetyki, że mi się ryczeć chce. Mniejsza z tym, wypróbował już ktoś tą pomadkę Dove ?
Napisano 02 grudnia 2008 - 20:33
jak najbardziej popieram jest jej wierna juz parę lat :- )ja jak kupuję ochronna pomadkę Nivea to zawsze tę niebieską, zwykła ale najlepszą
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych