Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pomadki ochronne

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
133 odpowiedzi w tym temacie

#121 meredith

meredith
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 23 stycznia 2013 - 15:02

Ostatnio moja ulubiona to wazelina kosmetyczna do ust CZEKOLADOWA z Flosleku.

#122 Jasminka

Jasminka
  • Użytkownik
  • 1 022 postów

Napisano 23 stycznia 2013 - 18:04

Od jakiegoś czasu bardzo zaczęłam sobie cenić kosmetyki naturalne. Praktycznie przerzucam się tylko na nie.
Moja ulubiona pomadka to Alterra rumiankowa :D

#123 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 23 stycznia 2013 - 20:19

Kupiłam sobie balsam do ust Ziaja Kokosowy ;)
Ładnie pachnie, nawilża, ale nie utrzymuje się długo i szybko ściera.
Ale zapach boski :lol:

#124 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 24 stycznia 2013 - 12:48

nie wiem dlaczego ale ten ziaji zapach kokosowy przyprawia mnie o ból głowy.... nie na widzę tego zapachu :/ straszny jest...
Ja sobie dzisiaj kupiłam pomadkę w aptece z filtrem UV i ładnie pachnie :)

#125 Jasminka

Jasminka
  • Użytkownik
  • 1 022 postów

Napisano 24 stycznia 2013 - 13:13

Dla mnie te zapachy ziaji są zbyt intensywne.
A co do kokosowego zapachu, do twarzy i ciała używam oleju kokosowego nieflitowanego.
Bardzo delikatnie, ale cudnie pachnie kokosem. Czasami smaruję nim usta. Również bardzo dobrze się sprawdza. :mrgreen:
No i można oblizywać usta bez zajadania chemii :mrgreen:

#126 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 22 lutego 2013 - 21:00

Ostatnio (a z miesiąc temu pewnie :lol: ) nabyłam floslekową. W sumie zjadłam już prawie całą i mogę oceniać :P . Na pewno szybko działa i bardzo szybko nawilża. Nie podoba mi się natomiast smak (którego de facto nie powinno być), ani zapach, (który też nie wiem skąd się wziął). Ogólnie pomadka na plus, ale na pewno nigdy nie będzie to mój pierwszy wybór.

Natomiast mam ochotę wypróbować Carmex. Któraś stosowała? Same zachwyty do tej pory słyszałam, a rzucił mi się ostatnio w oczy w rosmanie, ale był tylko w słoiczku :/
https://encrypted-tb...EL-wVO5irNiU7_A

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#127 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 22 lutego 2013 - 21:08

nie(d)oceniona, Ja stosuję carmex i jak dla mnie bomba. Likwiduje mi pęknięcia na ustach i nawet zajady, gdy się zaczynają tworzyć. Ja mam w sztyfcie :) w Super - Pharm kupiłam :)
"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#128 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 22 lutego 2013 - 21:13

Kala1702, a jak z wydajnością? I czy babrałaś się kiedykolwiek tymi słoiczkami? Bo z tego co wyczaiłam są słoiczki, sztyfty i w tubce, z czego to ostatnie u mnie od razu odpada, bo za ciemna do tego jestem i zawsze wyłazi mi z tej tubki więcej niż potrzeba <lol></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#129 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 22 lutego 2013 - 21:15

floslekową.

a jak cena ???

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#130 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 22 lutego 2013 - 21:19

floslekową.

a jak cena ???

coś koło 5 -6 zł chyba zapłaciłam, ale pewności nie mam, bo to już chwilę temu było. Aaaa! i jeszcze miałam dodać, że na opakowanie to by sie szarpnąć mogli, bo dziadoskie strasznie :lol:

#131 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 23 lutego 2013 - 08:33

nie(d)oceniona, do środy carmexy u nas w promo chyba <hmm></span>
po 8 i 9 zeta?
opinie też dobre słyszałam, są w sztyfcie, słoiku, i smakowe w tych tubkach ;-)

#132 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 23 lutego 2013 - 08:42

nie(d)oceniona
Ja mam jedną w tubce i jedną w sztyfcie. W sztyfcie kupiłam już dawno, jakoś w październik - listopad i ciągle mam. A smaruje się nią co chwile dosłownie. Z tej w tubce również jestem bardzo zadowolona. Ale skoro za tubkami nie przepadasz to polecam w sztyfcie jak najbardziej. Tych w słoiczku nie miałam. Średnio przepadam za tą formą pomadek.
"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#133 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 23 lutego 2013 - 10:15

cenionka ja używam carmex już z dwa lata i zawsze byłam z niego zadowolona. Ma dość charakterystyczny posmak i zapach - ja polecam wiśniowy :-) Zawsze dobrze mi nawilżał usta i jak miałam je bardzo popękane sprawiał, że szybko wracały do normy. Podczas stosowanie takie dziwne uczucie jest, gdy ma się popękane bądź bardzo suche usta. Ja go polecam :-)

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#134 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 23 lutego 2013 - 17:41

tubce

nie wiedzialam, ze takie sa <hmm></span>

cenionka jak poprawią opakowanie to i cena moze w gore isc.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych