Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

TATUAŻE

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1471 odpowiedzi w tym temacie

#121 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 19 lutego 2008 - 22:29

anusek azdroszcze :D ja nie mam gdzie zrobic <bezradny></span> w Wa-wie sa niby salony...ale kiepskie....100 zł to prawie darmoszka :D a %00 to tez jeszcze nie majątek :D ( zalezy od wielkosci wzoru :P)

co do tatuazu ...to ja nawet na szyi myslałam zeby sobie zrobic...ale to bedzie napewno cos czego nie bede sie wstydziła za kilka lat i nie bede miała zamiaru tego zakrywac :D pozatym.....za kilka lat moze mnie juz nie byc :P

#122 Ninka

Ninka
  • Użytkownik
  • 1 757 postów

Napisano 20 lutego 2008 - 03:19

Dzis w radio powiedzieli ze ponad 60% KOBIET I DZIEWCZYN W WIEKI OD 16 DO 29 LAT MA TATUAZ :shock: MAM JESZCZE ROK ALE TATUAZU TO NIE ZROBIE JAKS MNIE NIE CIAGNIE :-/

[ Dodano: 2008-02-20, 03:21 ]
MOZE U KOGOS JAKIS maly na szyji lub kostce ale u siebie eeeeeee nie dziekuje :oops:

#123 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 20 lutego 2008 - 08:25

Moim zdaniem, jeśli tatuaż dla kobiety to w niewielkich ilościach i taki, którego nie będzie się musiała w przyszłości wstydzić i nie chodzić w samych spodniach i golfach ubrana do pracy :D

to zdanie mi sie podoba. laska wywali wielki tatuaz a przyszlym pracodawcom moze sie to nie podobac juz na pierwszy rzut oka...no chyba, ze woli ozdobe zamiast pracy to co innego i zwracam honor ;-)
czasem trzeba przystopowac na chwile i obmyslec plusy i minusy...ja wiem, ze nigdy sobie nie zrobie czegos takiego, jedyne co to myslalam kiedys nad palcem ale Madaeasna mnie odwiodla od tego pomyslu :-D i zostaje bez 8-)
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#124 Shamatu

Shamatu
  • Użytkownik
  • 667 postów

Napisano 20 lutego 2008 - 08:57

Ja uważam, że tatuaż może być w każdym miejscu, jeśli tylko gra z właścicielką czy właścicielem. Jeśli ktoś, kto na prawdę przemyślał i chciał i to się łączy z nim i z jego naturą , to nawet na szyi jest ok. I założę się, że ambicją tej osoby nie jest praca tam, gdzie trzeba go zakrywać. A jeśli nawet to nie będzie tego robił :lol:
..mam znajomą, która poszła zrobić sobie jakiś tatuaż, wróciła z ogromniastym pająkiem na łopatce. Najlepsze jest to, że ona boi się pająków..koleś rysujący ją do tego przekonał. No i teraz chce już go usuwać.. Jak dla mnie beznadzieja <bezradny></span>

#125 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 20 lutego 2008 - 09:29

No i teraz chce już go usuwać..

<sciana></span> i gdzie tu zdrowy rozsadek :roll:
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#126 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 20 lutego 2008 - 09:54

Wczoraj wpadła do mnie koleżanka i oznajmiła, że robi sobie gwiazdkę na karku. Powiedziałam, co o tym sądzę a ona strzeliła focha. Teraz ja już nie będę ingerować ani wyrażać swojego zdania. Jeśli człowiek to chce i mu się podoba to proszę bardzo ale wątpię, że kobieta czy mężczyzna znajdą później pracę na przykład w banku z tatoo na szyi czy karku. :arrow:
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#127 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 20 lutego 2008 - 10:34

wątpię, że kobieta czy mężczyzna znajdą później pracę na przykład w banku z tatoo na szyi czy karku.

wiesz oczywiście nie można generalizować, może gdzieś znajdą ale na pewno są miejsca, gdzie z góry zostaną zdyskwalifikowani za rysunek na ciele. Nie mówiąc o tym, że dla mnie kobieta wytatuowana wszędzie gdzie możliwe jest taka niekobieca....

#128 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 20 lutego 2008 - 10:49

No niby tak ale nie chciałabym żeby mnie obsługiwała na jakimś poważnym stanowisku kobieta która ma ramiona albo w jakimś widocznym miejscu tatuaż. Niby mi to nie przeszkadza ale dla mnie taka osoba nie jest poważna jak ma w takich miejscach tatuaż w których rzuca się w oczy.
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#129 Shamatu

Shamatu
  • Użytkownik
  • 667 postów

Napisano 20 lutego 2008 - 10:54

Nie mówiąc o tym, że dla mnie kobieta wytatuowana wszędzie gdzie możliwe jest taka niekobieca....

Dokładnie...jak ze wszystkim, przesada jest niewskazana.

#130 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 20 lutego 2008 - 15:16

Jewel oj byś sie ździwiła co one tam mogą miec.co do babek nie wiem ale mam kilku kolegów którzy na codzień do pracy chodzą w garniturach więc i tak nic nie widac...a pod...oj czego oni tam nie mają :shock: prawda jest taka że na ważnym stanowisku nie pokazuje sie za dużo ciała.gwiazdka na karku?włosy chyba zakryją?ja postanowiłam że będe robic tylko w takich miejscach kórych nie będe pokazywac jak sie zestarzeje,póki co mam nad pupą,nastepny będzie na brzuchu i na żebrach
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#131 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 20 lutego 2008 - 20:04

prawda jest taka że na ważnym stanowisku nie pokazuje sie za dużo ciała

no nie koniecznie. Jesteś panią biznes women, możesz chodzić w spódniczkach do kolan i koszulce z dekoltem. A tu tatoo na łydce albo na kostce albo gdzieś na szyi czy piersiach i co?? widać :P

#132 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 20 lutego 2008 - 23:16

Kociak mam nadzieje że każdy chociaż chwile sie zastanawia nad tym gdzie zrobic tatuaż,że ewentualnie trzeba go będzie zakryc na te kilka godzin w pracy.ale jak ktoś chce to może sobie zrobic nawet na twarzy jak Mike Tyson,nie moja sprawa.wiem że nie chce byc bacią z dziarą na ramieniu albo kostce i robie tak żeby móc je łatwo chowac pod ubraniem,no chyba że będzie moda na gołe brzuchy u emerytek to leże :mrgreen: :-P
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#133 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 21 lutego 2008 - 00:08

jesli chodzi o tatuaz na karku to i tak go w wiekszosci przypadkow nie widac :D bo włosy zasłaniaja :D nawet te sredniej dł :P nooo chyba ze on se na karku zaczyna, owija wokoł szyi biegnie przez plecy zawija na biodrze i jeszcze ze 3 razy : wokół uda, łydki i konczy na kostce :P co do pracy...dzis wiekszosc ludzi juz nie zwraca na to uwagi :) wszystko zalezy jeszcze od rodzaju tatuazu i jego wielkosci, ale dzis wiekszosc pracodawców ma to w nosie :) zresztas dzisiejsi pracodawcy, a przynajmniej kadrowi którzy zajmuja sie zatrudnianiem sa w bardzo wielkim stopniu niewiele starsi od nas :D czasem nawet młodsi ( zdarzyło mi sie :P)

co do sprawy kolezanki ktora "rysownik" namówił na pająka ....no cóż ....moze nie powinnam ale sie wypowiem...cytująć: żal.pl.... to tak jakby poszła do szpitala na pobranie krwi i namowionoby ja na zaplodnienie invitro..... ja idac do salonu mam juz przygotowany w mysli lub na kartce wzór...a jesli nie to ide by cos mi doradzono...przejrrzec wzory ale na bank nie robic tatuaz od razu..... nad takimi rzeczami mysli sie tygodniami...ja juz ze 3 lata a i tak jeszcze pewnosci nie mam..... waham sie pomiedzy kilkoma pomysłami....

#134 Martha

Martha
  • Użytkownik
  • 375 postów

Napisano 21 lutego 2008 - 16:05

tez uwazam ze powino sie dobrze przmeyslec tatoo i zrobic w takim miejscu ktorego czlowiek nie bedzie sie w przyszlosci wstydzil pokazac..albo swobodnie moze zakryc (np w pracy).

Madae: a jaki chcesz, ze masz problem z uzbieranieM?

#135 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 22 lutego 2008 - 00:16

hehehehe taki sredni :P a problem mam bo mam za duzo wydatkow i priorytety wazniejsze...i moje tatooo idzie w odstawke :P

#136 unifine

unifine
  • Użytkownik
  • 127 postów

Napisano 31 marca 2008 - 08:08

chodzi za mna ostatni malutki tatuaż smoczka.....jak myślicie gdzie go zrobić - pośladki czy łopatka czy może na pośladkami ? <bezradny></span>
Kobieta zmienną bywa....

#137 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 31 marca 2008 - 12:22

nad posladkami juz sie przejadło...kazda prawie ma tam jakies motyle kwiaty czy inne bohomazy :P na łopatce niby tez oblatany ale ma te cos w sobie :P taki sexy jest :P, a na posladku to taki super sexy i zarezerwowany głównie na plaze do stringow lub dla połówka ;)

zawsze jeszcze mozesz zrobic takiego małego owinietego wokół kostki :)

#138 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 31 marca 2008 - 12:31

ja wybrałam miejsce-biodro,będe miała tam kilka małych gwiazdek,tylko z kumplem sie musze wreszcie jakoś umówic :-D

#139 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 31 marca 2008 - 12:33

a czy samo robienie tatuaża boli? :roll:

#140 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 31 marca 2008 - 12:37

Donn zależy od miejsca,tego jaką sie ma skóre...kiedyś słyszałam że tak ja mam nad pupą to boli,a mnie nie bolało tylko smyrało i spac mi sie aż zachciało,ale ja mam słabo ukrwioną skóre,depilacja też mnie nie boli :-D

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych