Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

TATUAŻE

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1471 odpowiedzi w tym temacie

#101 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1 980 postów

Napisano 07 grudnia 2007 - 13:28

Mój mąz ma super dziarke na plecach-urodził się w roku smoka i taki motyw sobie wybrał.
Fakt że długo zastanawiał się nad wzorem ale mu się nie dziwie.W koncu to ,,biżuteria" na całe życie. Trzy lata temu zapłacił w salonie 800zł. Też bym sobie zrobiła ale boje się bólu. :lol:

#102 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 07 grudnia 2007 - 14:40

Też bym sobie zrobiła ale boje się bólu.

wlasnie. ja mam bardzo niski próg bólu. ile mnie kosztowało pobranie krwi z palca lub wenflon...a co mówić o tatoo <olaboga></span> chciałabym na palcu ale boje sie
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#103 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 07 grudnia 2007 - 14:43

madzia pociesze cię :D boli troszkę przez pierwsze 10 minut...kolejne 20 tracisz czucie bo ci dretwieje wszystko ...a potem boli bardzo ale mozna zawsze zrobic odpoczynek :D

#104 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 07 grudnia 2007 - 14:45

Podziekowal za tatuaze <dziekujee></span> <dziekujee></span> <dziekujee></span> <baj></span>
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#105 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 07 grudnia 2007 - 14:51

hahahaha to naprawde da sie przezyc i nie boli tak strasznie :D wiekszosc to strach jak juz Cie zaczną tą igłą dziobac to stwierdzisz ze owszem boli, ale wytrzymasz bo wyobrazałas sobie ze bedzie gorzej :D

#106 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 09 grudnia 2007 - 09:12

Mój mąz ma super dziarke na plecach-urodził się w roku smoka i taki motyw sobie wybrał

Mój przyjaciel zrobił sobie niedawno smoczka :-) narazie kontury i część cieniowania a w marcu ma przylecieć (mieszka w Angli) na dokończnie ma go na ramię,część klaty i plecki super to wygląda :-)
Dołączona grafika

#107 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 10 grudnia 2007 - 08:18

boshe a kiedy ja se uzbieram na swój ......

#108 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 11 grudnia 2007 - 07:35

Znam ten ból ;-P
Dołączona grafika

#109 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 11 grudnia 2007 - 14:45

a mnie jakoś to nie kręci..szkoda mi skóry, pewnie by mi się znudziło za jakiś czas, pewnie niedługi... :P
tak kiedyś z Radkiem stwierdziliśmy, że może kiedyś sobie coś malutkiego w mało widocznym miejscu zrobimy, takie same dziarki :D
Wiecie, jakieś delfinki na tyłku i te sprawy :P :P
nie ma mnie tu i nie będzie.

#110 Martha

Martha
  • Użytkownik
  • 375 postów

Napisano 11 grudnia 2007 - 22:46

ja jestem jak najbardziej za...ale bez przesady - nie jakies wielkie i w miejscach ktore ewentualnie mozna zaslonic...:)
mam dwa ...pierwszy robiony na ledzwi jeszcze zanim stal sie taki boom na tatoo w tym miejscu...(7lat temu robiony)
drugi mniejszy na wglebieniu miednica/biodra..oba uwielbiam. (5 lat temu robiony)
Chcicalabym jeszcze jeden ...ale to tak jest..ciagnie dalej. Obiecalam witkowi ze wiecej nie zrobi wiec nici... i dobrze..bo jak zrobie to przed kolejnmi nikt mnie nie powstrzyma..

#111 monika s

monika s
  • Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 07 stycznia 2008 - 15:27

Mam tatuaz na udzie, skorpion, jest ladny, ale teraz chetnie bym sie go pozbyla.

[ Dodano: 2008-01-07, 15:30 ]

Koniecznie napisz, kiedy juz bedziesz go miala :-)
Pozdrawiam

#112 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 07 stycznia 2008 - 15:34

Mam tatuaz na udzie, skorpion, jest ladny, ale teraz chetnie bym sie go pozbyla.

a duzy jest ten tatuaz?kolorowy czy czarny? :-D

#113 Martha

Martha
  • Użytkownik
  • 375 postów

Napisano 08 stycznia 2008 - 13:27

monika: dlaczego chcesz sie go pozbyc?

#114 mOtOcYkLiStKa

mOtOcYkLiStKa
  • Użytkownik
  • 107 postów

Napisano 19 lutego 2008 - 11:09

tatuaż to świetna sprawa :) chce mieć w przyszłości kilka :P
wzorek u dołu pleców i pod brzuchem
jakiś na ramieniu może
na rękach pionowo napis hardstyle na jednej
na drugiej napis hardcore :) bo to są gatunki muzyki które kocham xD
aha i jeszcze na łopatce jakiś malutki
Droga do szczęścia jest ciemna i ciernista, ale rozświetla ją nadzieja

#115 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 19 lutego 2008 - 11:18

ja mam jeden- u dołu pleców, i to mi wysarczy. myślałam o drugim, chciałabym na brzuchu tak poniżej piersi, pionowo aż do hmm.. wgłębienia biodra napis chiński czy z jakichś takich fajnych znaczków imię mojego synka :mrgreen:
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#116 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 19 lutego 2008 - 14:00

mOtOcYkLiStKa, taaa... nie przesadzasz?
nie ma mnie tu i nie będzie.

#117 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 19 lutego 2008 - 19:34

chce mieć w przyszłości kilka

o matko... ale wiesz, że tatuaż to się nie zmyje po 5 latach?
Moim zdaniem, jeśli tatuaż dla kobiety to w niewielkich ilościach i taki, którego nie będzie się musiała w przyszłości wstydzić i nie chodzić w samych spodniach i golfach ubrana do pracy :D

#118 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 19 lutego 2008 - 19:38

a ja już niedługo będe miała kolejny,albo raczej 2.dowiedziałam sie że kolega sie tym zajmuje i mam specjalny rabat,w salonie za te 2 co chce bym zapłaciła ok500zł a u niego coś koło100zł,a chłopak ma talent,nawet coś ma dla mnie zaprojektowac :-D
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#119 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 19 lutego 2008 - 20:54

a ja już niedługo będe miała kolejny,albo raczej 2.dowiedziałam sie że kolega sie tym zajmuje i mam specjalny rabat,w salonie za te 2 co chce bym zapłaciła ok500zł a u niego coś koło100zł,a chłopak ma talent,nawet coś ma dla mnie zaprojektowac

zrobie dwa tatuaże, bo mam rabat i zapłace 1/5 ceny. gratuluje myślenia :-?
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#120 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 19 lutego 2008 - 21:09

tuptunio no ja przynajmniej myśle :-/ robie bo zrobic chciałam już dawno ale nie miałam kasy.nie wiem co w tym złego <bezradny></span>
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych