Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

TATUAŻE

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1471 odpowiedzi w tym temacie

#1341 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 12 grudnia 2012 - 21:46

busia0608, mnie się znak nieskończoności jako tatuaż podoba bardzo, mimo że faktycznie ostatnio jest często spotykany. A jeśli dla Ciebie znaczy, to coś więcej, to super!
Nie podoba mi się tylko miejsce, jakoś nie widzę tego tam. ;-)

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#1342 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 13 grudnia 2012 - 08:23

busia0608 wizualnie ładny, ale ogólnie nie mój styl- nigdy myśląc o tatuażu nie rozmyślałam o znaku nieskończoności ;-)
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#1343 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 13 grudnia 2012 - 15:47

busia, nie jestem miłośniczką i zwolenniczką tatuaży, ale ten wydaje mi się taki banalny. Osobiście wolałabym już 'forever young' jakąś fajną czcionką walnąć, bez tego znaku nieskończoności.

Madź też ma ten znak, ale u niej nie jest to takie na siłę. Przynajmniej ja mam takie odczucie.

#1344 mloda90

mloda90
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 06 stycznia 2013 - 22:22

planuję jakiś tatuaż we wakacje, ale nie mogę się jeszcze zdecydować jaki

#1345 karina88

karina88
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 12 stycznia 2013 - 18:37

Ja noszę się ze zrobieniem tatuażu już 3 lata. Wychodzę z założenia że jeśli przez ten czas pomysł mi się nie znudził, to czas wprowadzic go w życie;)

#1346 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 12 stycznia 2013 - 20:47

Ja mam na plecach, napis po chińsku od pewnie 10 lat.

Tatuaże bardzo lubię, chociaż jak ktoś ma umiar. Sama czasem mam ochotę coś dorobić, ale tylko czasem.
Uwielbiam tatuaże u facetów :) Tylko oby to nie były portrety lub potwory :)

Każdy z nas urodził się ateistą

#1347 kobietka1234

kobietka1234
  • Użytkownik
  • 49 postów

Napisano 28 marca 2013 - 19:44

ja mam tatuaz na karku :) napis, nie powiem wam jaki ale bardzo fajne miejsce i 'seksowne' zmyslowe teraz zastanawiam sie nad tatuazem przy dloni ale boje sie ze bardzo szybko sie zmywa

#1348 kombi

kombi
  • Użytkownik
  • 41 postów

Napisano 06 czerwca 2013 - 12:56

Czy to prawda, że kolorowe tatuaże bardziej bolą od tych robionych czarnym tuszem?

#1349 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 07 czerwca 2013 - 09:06

Czy to prawda, że kolorowe tatuaże bardziej bolą od tych robionych czarnym tuszem?

Nie. To znaczy nie wiem, mnie nie bolało bardziej. Bo igły są te same. Jedyne przy czym czułam różnicę to obrys był boleśniejszy od wypelniania. Ale myślę, że to dlatego, że wypełnianie jest krótsze.

#1350 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 07 czerwca 2013 - 10:41

obrys był boleśniejszy od wypelniania

bo się bodajże cieńszej igły używa do tego <hmm></span> musiałabym kuzynki dopytać <hmm></span>

ja jak plany się nie zmienią i nic mi nie wyskoczy to 18tego znowu się dziaram (:
odliczam jak małe dziecko do urodzin :lol:
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#1351 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 07 czerwca 2013 - 11:45

Też mam ochotę dorobić sobie :) Coraz większą i pewnie Ci pozazdrozczę i też pójdę :)
A co będziesz robiła?

#1352 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 07 czerwca 2013 - 12:06

już kiedyś wklejałam miejsce, które mi się teraz marzy :-P
więc będzie miejsce takie jak na fotce, ale inna czcionka, bo z kuzynką przewertowałyśmy masę stron i nigdzie nie znalazłyśmy takiej jak ta która jest tu pokazana.

a co sobie wydziaram to jeszcze nie jest przesądzone, albo 'never look back', albo 'never give up'

czcionka taka jak poniżej ;-)

Załączone miniatury

• png.png
  • 1.jpeg

Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#1353 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 07 czerwca 2013 - 12:08

Fajnie to na zdjęciu wygląda, ale chyba bolące miejsce, ale czego nie robi się dla tego efektu. Podoba mi się :)

#1354 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 07 czerwca 2013 - 12:19

chyba bolące miejsce

10-15 minut i będzie po krzyku :->

kurde, najgorsze jest to, że apetyt rośnie w miarę jedzenia,
chciałabym sobie machnąć jeszcze coś większego, np. na łopatce :-> a skoro chodzi mi to po głowie to pewnie kiedyś zrealizuję <hmm></span>

i chciałabym filiżankę kawy, to znowu wiem co bym chciała, ale nie wiem gdzie <hmm></span>
tylko chciałabym, żeby ta filiżanka była namalowana na zasadzie takiej jak był któryś kot, którego eli wrzucała, sam kontur/zarys filiżanki. nie wiem jak to wytłumaczyć :lol: i takiej wielkości, żebym to mogła mieć za uchem, na nadgarstku, no kutva, do przemyślenia :lol:

#1355 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 07 czerwca 2013 - 12:24

Ja mam na łopatce, chciałam na kręgosłupie, ale troche bałam sie bólu. Teraz bym zjechała w dół aż do końca pleców jeszcze mniejsze literki.

Też myślałam o stopie, bo to takie seksowne jest jak widzę tam tatuaż :) A filiżanka kawy fajna, jeszcze się z takim nie spotkałam, więc mnie zaintrygował.

#1356 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 07 czerwca 2013 - 12:28

Madź, pomysl z ta kawa super. I wiem o co Ci chodzi chyba :-P
cos takiego?

Załączone miniatury

• tatuaze-na-przedramieniu-26216_3.jpg
  • kawaplv.jpeg

Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#1357 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 07 czerwca 2013 - 12:31

Sajuri, no coś takiego jak to pierwsze. tylko nie wpadłam na to, że para może się unosić na kształt serduszka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

#1358 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 07 czerwca 2013 - 12:45

Madź, super i pomysl i wykonanie <ookk></span>
A z ta kawa sobie jeszcze przemysl- jeszcze lepsze i za jednym razem :-D

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#1359 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 07 czerwca 2013 - 15:48

Madź fajne miejsce na stopie :mrgreen: Podoba mi się, tylko czcionka trochę niewyraźna. Musiałam się przyjrzeć, żeby to odczytać :lol:

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#1360 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 20 czerwca 2013 - 11:56

mój numer 4 ;-)
foto robiłam sama, stopa mi się świeci od maści jak psu jaja :lol: ładniejsze pstryknę jak się wygoi :->

Załączone miniatury

• tattoo.jpg

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych