Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

TATUAŻE

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1471 odpowiedzi w tym temacie

#1301 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 10 czerwca 2012 - 16:09

Zrób fotę w szpilkach koniecznie

Niestety na to trzeba będzie trochę poczekać, bo przez 3 tygodnie kazał mi chodzić w baletkach tak by nic nie zaczepiało tatuażu. Jak tylko będę mogła założyć szpilki to od razu zrobię zdjęcie i wstawię.

Poważnie?! Zawsze myślałam, że stopa to jedna wielka masakra i że boli strasznie, a z Twojego opisu wynika, że to sama przyjemność

Dzisiaj mnie bardziej boli niż przy robieniu. Jak mi robił to w sumie dwóch miejscach mnie trochę bardziej bolało - przy kostce i przy dużym palcu.
Podczas robienia rozmawialiśmy z tym tatuatorem o bólu przy robieniu i powiedział, że pierwszy zazwyczaj nie boli, bo mózg produkuje jakieś tam enzymy no i plus adrenalina co zmniejsza odczucie bólu. Zaś drugi jest zawsze najboleśniejszy, gdyż oczekujemy że jeśli pierwszy nie bolał to drugi też nie będzie, a często tak nie jest. Ja widać jestem ewenementem bo nie bolało praktycznie nic :-)

bardzo mi się nie podoba sam początek tatuażu

Mnie się podoba :mrgreen: , ale wiadomo każdy ma inny gust i każdemu co innego się podoba

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#1302 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 10 czerwca 2012 - 17:52

Katarzynka89 wow :-D świetny, nie kocham się w kolorowych tatuażach, ale ten jest ekstra, taki... kobiecy :lol: ;-) oby tylko nie wyblakł, bo tak prezentuje się super :-D na żywo pewnie jeszcze lepiej ;-)
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#1303 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 10 czerwca 2012 - 17:55

Katarzynka89, bardzo fajny! :-D Podobają mi się tatuaże na stopie, a Twój jest dodatkowo bardzo kobiecy- jak dla mnie świetny. 8-)

Jak tylko będę mogła założyć szpilki to od razu zrobię zdjęcie i wstawię.

Czekamy. ;-)

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#1304 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 10 czerwca 2012 - 19:02

Katarzynka89, fajny,zazdroszczę i podziwiam za odwagę!!!! Bardzo mi się podobaja tatuaże.

#1305 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 10 czerwca 2012 - 19:11

Katarzynka89, ciekawy, podoba mi się <ookk></span>

#1306 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 10 czerwca 2012 - 20:08

fajny ale nie do końca mi odpowiada :-P
jednak gratuluję odwagi i wytrwałości :-D - zazdroszczę

#1307 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 11 czerwca 2012 - 07:59

Katarzynka89, śliczny jest <zakochany></span> Strszliwie mi się podoba <ookk></span> No i jest bardzo kobiecy ;-)

Lady depilator mocniej boli

nooo, to widzę, żę tylko ja uwielbiam depilator :lol:
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#1308 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 11 czerwca 2012 - 16:00

Katarzynka89, nawet mi sie podoba :D świetny jest nie jest tak napaćkany ani nic ... z klasą <ookk></span>

#1309 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 11 czerwca 2012 - 17:14

Katarzynka89, Super tatuaż. Robi wrażenie, naprawdę. No i świetnie,ze obyło się bez cierpienia. :mrgreen:

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#1310 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 30 czerwca 2012 - 12:49

Powróciła do mnie chętka na tatuaż <wstydnis></span>
Jako że niebawem mam urodziny w ramach prezentu misiek mi za sponsoruje :-P

Jeszcze nie do końca zdecydowałam o miejscu i wzorze (chciałabym takie miejsce które jest bezpieczne od "rozciągania skóry" w przypadku tycia, chudnięcia czy ciąży) niewidoczne przy normalnym ubiorze.

podoba mi się coś takiego : choć zrobiłabym małą modyfikację, chciałabym żeby pióro pisało pierwszą literę imienia mojego i Ł :oops:

ale jak to jest potem, bo to miejsce gdzie biegnie pasek biustonosza- to nie będzie przeszkadzać?

Załączone miniatury

• YXpFeU13PT0=.jpg

#1311 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 30 czerwca 2012 - 18:54

ale jak to jest potem, bo to miejsce gdzie biegnie pasek biustonosza- to nie będzie przeszkadzać?

Na pewno przez czas gojenia się tatuażu nie będziesz mogła nosić normalnego stanika, który zawadzał by i mógłby zerwać strupy. Moja kumpela nosiła stanik od stroju kąpielowego lżej związany i nie miałam problemu, tyle że jej tatuaż jest mniejszy.

podoba mi się coś takiego : choć zrobiłabym małą modyfikację, chciałabym żeby pióro pisało pierwszą literę imienia mojego i Ł

Motyw fajny, tyle że nie jestem fanką inicjałów bądź pierwszych liter swoich ukochanych. Ale motyw z pisaniem może wyglądać świetnie.

W ogóle mój tatuaż wygoił się prawie cały :-) Zostało mi kilka pączków, które jeszcze są w strupach. Planuje teraz w tym tygodniu podskoczyć do studio i pogadać z tym tatuatorem czy poprawiamy czy nie, bo kazał mi się zgłosić jak tylko się wygoi

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#1312 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 30 czerwca 2012 - 19:48

nie jestem fanką inicjałów bądź pierwszych liter swoich ukochanych

to tak samo jak ja ;-) jeszcze kij z jedną literką, bo zawsze można coś pokombinować i ją przykryć w przyszłości czymś innym w razie 'w', ale jak widzę laski/facetów z wytatuowanymi całymi imionami swoich połówek to aż mnie trzęsie :->
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#1313 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 01 lipca 2012 - 08:59

mloda nie znam się na tatuażach, nie jestem ekspertką, ale sam pomysł na tatuaż świetny :-D

201407101662.png

#1314 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 01 lipca 2012 - 09:51

Pomysł na tatuaż wg mnie nie jest świetny- jestem zagorzałą przeciwniczką tatuaży z literami, imionami ukochanych czy datami... No, chyba, że to chodzi o dziecko, to owszem. Piórko i miejsce tatuażu fajne ;-)
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#1315 Sygin

Sygin
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 11 lipca 2012 - 18:19

młoda jak dla mnie wzór jest prześliczny, ale co do miejsca nie jestem przekonana ;)

#1316 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 18 lipca 2012 - 16:23

W ogóle mój tatuaż wygoił się prawie cały

I wygląda cały czas cudnie :D
Do końca życia nie zapomnę sytuacji w studio, kiedy pokazywałaś Sebastianowi zdjęcie upatrzonego tatuażu: "Chciałabym taki kwiat wiśni, tylko żeby te kwiaty były czerwone a nie jak tu takie okropnie różowe, bo ja i róż to złe połączenie, kto w ogóle wymyślił tu taką kolorystykę" "Dziewczyny ale wiecie, że kwiat wiśni z natury jest lekko różowy?"
Nasze miny mówiące wszystko -> <wow></span> i myśl w mojej głowie 'szit, nie odzywam się już więcej bo pogrążę się z każdą wypowiedzianą literą' haha <lol></span>

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#1317 byyourside

byyourside
  • Użytkownik
  • 48 postów

Napisano 24 lipca 2012 - 11:59

Dla tatuaży z inicjałami, imionami, datami ukochanych/ich urodzin/rocznicy mówię stanowcze NIE! Jeszcze za czasów LO miałam koleżankę w klasie, której facet chciał by zrobiła sobie tatuaż...w okolicach bikini z jego imieniem. <bezradny></span> Na szczęście panna miała trochę oleju w głowie i się nie zgodziła, na co facet stwierdził, że jej na nim nie zależy i poszedł w siną dal.

#1318 diablica91

diablica91
  • Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 20 sierpnia 2012 - 14:17

Ja mam dwa tatuaże i nie żałuję. Ważne jest w jakim miejscu się robi czy decyzja jest przemyślana i no i najważniejsze czy u profesjonalistów:). Jak wiadomo profesjonaliści biorą sporo ale nie warto żałować pieniędzy przy takiej decyzji w końcu to na całe życie:). I odradzam robienia inicjaów faceta dat rocznic itp. bo zawsze można się rozstać a to zostanie.

#1319 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 24 sierpnia 2012 - 10:25

Kurdę,coś mi się porobiło.Chodzi za mną tatuaż.Mam ochotę sobie zrobić.
Coraz częściej o tym myślę <bing1></span>

#1320 diablica91

diablica91
  • Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 11 września 2012 - 15:34

heh ja bym zrobiła 3 ale niestety zdrowy rozsądek podpowiada "nie". Moje dwa zajmują prawie całą prawą stronę pleców bez kilku centymetrowej przerwy między nimi trzeci spowodował by to że ogólnie miała bym ich za dużo...:-). Rada dla wszystkich co chcą tatuaż przemyślcie tą decyzje i to jaki wzór, motyw wybieracie bo to jest na całe życie. Usunąć nie zawsze można a to też droga impreza. Róbcie tatuaże z głową.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych