Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

milosc do przyjaciela waszego faceta

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
13 odpowiedzi w tym temacie

#1 kasienka22

kasienka22
  • Użytkownik
  • 47 postów

Napisano 13 sierpnia 2012 - 15:20

Czy zdarzylo wam sie kiedys zakochac w przyjacielu swojego faceta?

#2 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 14 sierpnia 2012 - 10:50

kasienka22, Nie miałam nigdy okazji mieć takiego dylematu, ale to i nawet dobrze, ponieważ jetsem tradycjonalistką i lubię mieć wszystko jak należy, czyli również bez zbędnych miłosnych wyborów :-P

A Tobie się to przytrafiło?

#3 Aniusia

Aniusia

Aniusia

• Użytkownik
  • 568 postów

Napisano 14 sierpnia 2012 - 11:25

mi sie zdarzyło jak miałam 15lat :mrgreen: miałam wakacyjna miłość dopóki mi swojego kolegi nie przedstawił :shock: nagrywaliśmy na tych samych falach, nie moglismy sie nagadać, takie samo poczucie humoru, chęć pomocy w rozwiazywaniu problemu i powiem tak w lipcu tego roku mineło 21lat od momentu poznania i do tej pory mamy bardzo dobry kontak z sobą, był czas ze sie nie widywalismy teraz też tylko za pomoca netu bo on mieszka zagranica ale za kazdym razem jak jest mozliwosc to sie spotykamy zeby sie wygadać.Parą nigdy nie bylismy bo pewnie wszytko by sie zepsuło..był czas ze z jednej albo z dugiej strony było to cos wiecej ale rozchodziło sie po kosciach i dobrze bo dzis wiem ze jak noga sie mi podwinie w dorosłym zyciu to bedzie to jedna z dwóch osób na która moge liczyc i wiem ze pomocy nie odmowi :mrgreen:
Dołączona grafika

#4 kasienka22

kasienka22
  • Użytkownik
  • 47 postów

Napisano 19 sierpnia 2012 - 16:36

malwitka, Ja wlasnie teraz jestem w takiej sytuacji... A. znam tyle lat co mojego bylego i oni sa najlepszymi przyjaciolmi ale od kilku miesiecy zaczelo cos miedzy nami sie dziac. Bylego zostawilam z jego winy ale musze przyznac ze tez ze wzgledu na A. bo dopiero teraz zobaczylam jakim jest wartosciowym facetem. On pierwszy wyznal mi milosc i ja tez sie zakochalam <bezradny></span>

#5 nina20

nina20
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 19 sierpnia 2012 - 16:52

Kasienka22
jeśli mogę się spytać to czy oni się nie pokłócili ze względu na ciebie jak to faceci bo w końcu jak sama napisałaś byli najlepszymi przyjaciółmi...

#6 kasienka22

kasienka22
  • Użytkownik
  • 47 postów

Napisano 19 sierpnia 2012 - 17:02

nina20, Oni nadal sa przyjaciolmi bo my z A. to ukrywamy. Nikt narazie nie moze wiedziec zwlaszcza moj byly o tym bo nie wiem co to by bylo. On jest teraz zalamany ze go zostawilam ale nie wie ze krece cos z jego przyjacielem to juz w ogole dla niego bylby koniec... Ale A. mimo wszystko nie chce ze mnie rezygnowac tylko poczekac az on sie pozbiera i dopiero z tym wyjsc

#7 nina20

nina20
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 19 sierpnia 2012 - 17:14

Kasienka22 to taki motyw:) oczywiście życzę ci powodzenia i żeby wszystko ułożyło się po twojej myśli ;) ale powiem ci tylko jedno może oni sobie to wszystko upozorowali, czasami faceci tak robią żeby sprawdzić czy kobieta jest wierna swojemu chłopakowi wiesz o co chodzi;)

#8 kasienka22

kasienka22
  • Użytkownik
  • 47 postów

Napisano 19 sierpnia 2012 - 17:30

nina20, Wiem o co ci chodzi ale na pewno nie w tym przypadku:) A. nigdy by mi tego nie zrobil a moj byly na pewno o niczym nie wie. Ale niczego nie zaluje bo z eks przejzalam na oczy a A. jest dla mnie wspanialy i wiem ze z nim moge byc szczesliwsza. On oczywiscie ma wyrzuty sumienia wobec kumpla ale widac milosc jest dla niego wazniejsza i silniejsza :-) Kobiety to jednak potrafia namacic w nawet najtrwalszej przyjazni <bezradny></span>

#9 nina20

nina20
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 19 sierpnia 2012 - 17:46

,,Ale niczego nie zaluje bo z eks przejzalam na oczy,,
co cię w nim takiego uraziło że tak spytam? bo przecież byliście ze sobą kilka lat więc co się stało z tobą i teraz już twoim eks bo chyba to musiała być poważna sprawa, ale mimo wszystko dobrze zrobiłaś, że poszłaś do tego z kim jesteś bardziej szczęśliwa;)

#10 kasienka22

kasienka22
  • Użytkownik
  • 47 postów

Napisano 19 sierpnia 2012 - 18:16

nina20, Bylam z nim 6 lat i wreszcie zmadrzalam. No coz taki szmat czasu w sumie zmarnowany ale lepiej pozno niz wcale :-/ Po prostu on swoim zachowaniem i postepowaniem doprowadzil do tego ze przestalam go kochac i juz wtedy nic mnie przy nim nie trzymalo. Mialam juz dosyc jego nieodpowiedzialnego podejscia do zycia i wielokrotnych zachowan nie w porzadku wobec mnie (nie mowiac o naduzywaniu tego i owego).. Skoro nie widze juz przy nim przyszlosci i uczucie tez sie wypalilo to po co mialam sie dluzej meczyc <bezradny></span>

#11 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 19 sierpnia 2012 - 18:20

nina20, kasienka22, temat dotyczy miłości do przyjaciela, więc z dyskusja na temat exa zapraszam do innych tematów.

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#12 nina20

nina20
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 19 sierpnia 2012 - 18:25

<bezradny></span> Kasienka Najwidoczniej nie dorósł do życia a tym bardziej do związku z tobą...
szczerze mówiąc też znałam taką parę która chodziła ze sobą 5 lat i się rozstali z powodu takiego, że ona mu się znudziła to sobie poszedł do innej chodź ona była mu wierna i oddana na ale cóż taki jest świat życie płata figle... :-?

[ Dodano: 2012-08-19, 19:26 ]
ok ok koniec tematu :)

#13 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 20 sierpnia 2012 - 11:03

kasienka22, Skoro nie kochałaś swojego ex to chyba dobrze, że stało się jak się stało. Każdy zasługuje na szacunek i uwagę ze strony swojej drugiej połówki. Jak pisałaś wcześniej zakochałaś się, więc niech to będzie rekompensata za ten jako to Ty stwierdziłaś "stracony czas". Niech tylko tamten nachalny osobnik zrozumie i da Ci święty spokój, abyś mogła cieszyc się życiem przy boku nowego partnera :-D

Powodzonka! :-D

#14 kasienka22

kasienka22
  • Użytkownik
  • 47 postów

Napisano 20 sierpnia 2012 - 16:27

malwitka, Mojego ex kochalam bardzo ale coz, wypalilo sie :-| Teraz lepiej czuje sie przy innym facecie :lol: Z reszta jak to mowia klin klinem a to w mojej sytuacji chyba bedzie najlepsze. Chcialabym wlasnie tylko zeby tamten sie wreszcie ode mnie odczepil bo narazie z A. mamy nieczysta sytuacje ale jakos sobie poradzimy ;-)