Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

Gry łóżkowe

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
101 odpowiedzi w tym temacie

#81 krople deszczu

krople deszczu
  • Użytkownik
  • 122 postów

Napisano 28 kwietnia 2008 - 19:25

No jest śmiechu co nie miara ,ciagle jakieś nowe teksty są typu : "przepraszam,co pan robi ,czy to gwałt?"a on "zaraz zmierzymy temperaturę...termometrem" Oczywiscie trzeba do tego podchodizć jak do zabawy co bardzo podnieca :):)polecam
You float in my veins...

#82 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 28 kwietnia 2008 - 20:14

Oczywiscie trzeba do tego podchodizć jak do zabawy

oczywiście :!: :)
my też tak sobie czasem żartujemy ;-)
tylko jeszcze nie tak całkiem na luzie ;-)
wiadomo > rodzinka za ścianą :P
nie ma mnie tu i nie będzie.

#83 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 28 kwietnia 2008 - 22:58

Oczywiscie trzeba do tego podchodizć jak do zabawy

no bo bardzo ważne jest podchodzenie do seksu z lekkim dystansem :) fajne zabawy macie ;) i to Wasze własne...liczy sie pomysłowość :)

#84 Asiulek

Asiulek
  • Użytkownik
  • 408 postów

Napisano 11 października 2008 - 19:08

pozorowany gwalt , zawiazywanie oczu + zwiazywanie rąk , zabawa w Pana i niewolnicę , zlizywanie z siebie np bitej smietany i inne takie zabawy lubię bardzo :)

#85 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 12 października 2008 - 17:39

Hm... Jakieś zabawy... Wodzenie po ciele kostkami lodu? Albo piórkiem? Wspomniany wcześniej masaż erotyczny. Albo jakby tak zrobić mnóstwo karteczek z opisem różnych fantazji erotycznych i pochować w różnych miejscach żeby partner znalazł, a jak zbierze wszystkie pozwolić wybrać mu jedną i ją zrealizować?

#86 kayen

kayen
  • Użytkownik
  • 870 postów

Napisano 16 października 2008 - 16:58

Albo jakby tak zrobić mnóstwo karteczek z opisem różnych fantazji erotycznych i pochować w różnych miejscach żeby partner znalazł, a jak zbierze wszystkie pozwolić wybrać mu jedną i ją zrealizować?

Tylko jedną? ;-)
Jeśli jest ci dobrze, dwa razy lepiej jest mi!

#87 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 16 października 2008 - 17:05

No jedną... A innym razem inną :D

#88 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 23 listopada 2008 - 20:31

Nie znalazłam na forum nic na temat tej gry tak więc piszę;)

IMPKA co to właściwie jest??

""Impka - Towarzyska Gra Integracyjna" jest towarzyską grą komputerową o podtekście erotycznym.

Ma ona zapewnić świetną zabawę dla 2 do 8 graczy. Możesz w nią zagrać tylko ze swoim partnerem lub partnerką albo zaprosić do wspólnej zabawy przyjaciół. Niezapomniane wrażenia gwarantowane! Nie jest to gra sieciowa, Internetowa i nie odbywa się w wirtualnym świecie. Jest to gra przeznaczona na jak najbardziej realne spotkania.

W czasie gry gracze poruszają się po komputerowej planszy, zbierają pieniądze a co najważniejsze wykonują wylosowane dla nich zadania. Zadania są bardzo różne. Początkowo oczywiście proste i łatwe. Potem wraz ze stopniem zaawansowania gry gracze będą musieli ściągać różne części ubrania i wykonywać ciekawe zadania ze wskazanymi przyjaciółmi. Brzmi ciekawie, prawda?

Przed przystąpieniem do gry gracze deklarują jakie części ubrania mają na sobie i na jakiego typu zadania się zgadzają (można to później zmieniać w trakcie gry). Zadania są podzielone na kilkanaście kategorii. Gracz może zaznaczyć, że zadania z danej kategorii może wykonywać tylko ze swoim partnerem, ze wszystkimi graczami lub że się na daną kategorię w ogóle nie zgadza. Ustawienie profilu gracza jest bardzo ważne ponieważ pozwala losować dla niego odpowiednie zadania i zapewnić prawidłowy przebieg gry.

Co jest potrzebne do gry? Przede wszystkim Twój partner, partnerka i/lub przyjaciele - jeżeli gracie w większym gronie. To ostatnie rozwiązanie jest szczególnie polecane. Oprócz tego: przytulny lokal, napoje orzeźwiające (bo niektóre zadania są ...) komputer i dobra atmosfera. "

Mówię wam bardzo ciekawa gra... można się nieźle pobawić ze swoim facetem;) POLECAM!!

[/b]

[ Komentarz dodany przez: Donn: 2008-11-23, 21:38 ]
temat scaliłam
Dołączona grafika

#89 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 23 listopada 2008 - 21:13

O tej grze dużo rozmawiałyśmy w temacie "Gry łóżkowe" ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#90 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 23 listopada 2008 - 21:51

ups... przepraszam, nie zauważyłam tego tematu :oops:
Dołączona grafika

#91 kasia1111

kasia1111
  • Użytkownik
  • 43 postów

Napisano 24 listopada 2008 - 14:59

czy może ktoś podać linka na tą grę ponieważ nie mogę jej znaleśc a te co się pojawiają nie chca się załadować .

#92 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 24 listopada 2008 - 15:48

google.pl :arrow: impka :arrow: pierwsza storna jaka ci wyskoczy to do tej wlasnie gry :)

Pozdr.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#93 kasia1111

kasia1111
  • Użytkownik
  • 43 postów

Napisano 24 listopada 2008 - 16:05

Pojawia się u mnie
Bandwidth Limit Exceeded
The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.

#94 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 24 listopada 2008 - 16:16

zaraz sprawdze :)
faktycznie nie dziala, ale w googlach sa tez inne linki wiec szukaj, szukaj ;-)
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#95 kasia1111

kasia1111
  • Użytkownik
  • 43 postów

Napisano 25 listopada 2008 - 08:32

Szukałam po linkach i wkońcu udało się . Ta stronka jest sprawdzona tylko aby pobrać grę trzeba miec konto. trwa chwilkę założenie i jest bezplatne LINk

#96 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 25 listopada 2008 - 19:59

Kiedyś jak gralismy w ta gre to spędzilismy przy niej jakies 5 godzin. Było bardzo ciekawie.
Czasem wracamy do tej gry.
Raz graliśmy w gre sensea, ale Impka o wiele bardziej nam się podobała! :mrgreen:
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#97 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 26 listopada 2008 - 07:53

z Tomkiem oglądałam ta grę i powiem że jak do mnie jakoś nic wow .... takie sobie zwykłe polecenia ....a na te nie zwykłe jakoś nie chcemy na razie sie godzić .... np. sikanie .... widać to nie zabawy do mnie ...

#98 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 26 listopada 2008 - 17:29

fajna babka, ale przecież w ustawieniach zaznaczasz sobie co Ci pasuje a co nie i potem program nie generuje tych rzeczy jako poleceń ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#99 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 27 listopada 2008 - 13:33

Tilia, wiem przejrzałam całość ustawień i potem te zadania co tam sa w spisie e i jakoś mnie to nie kreci .... to samo mogę dostać normalnie t tak to tylko mnie to rozśmieszało i nudziło by ....

#100 zakletyksiaze

zakletyksiaze
  • Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 14 lipca 2012 - 14:07

Witajcie chciałbym poruszyć ciekawy temat, związany bądź co bądź z wczorajszym wieczorem. Wiem że niektóre bogobojne osoby będą od razu mnie przeklinały i wyklinały ale... liczę na szczere odpowiedzi co myślicie o Czymś takim jak towarzyskie gry integracyjne o zabarwieniu erotycznym.
Wczoraj z Moją K. wybraliśmy się na imprezę domową (w sumie były 3 pary) Jedna z Koleżanek zaproponowała grę któą znalazła w internecie nie będę owijał w bawełnę gra nazywa się IMPKA i można znaleźć ją bez problemu w internecie.
Zaczęliśmy grać, troszkę alkoholu dla rozluźnienia , gra nabierała rumieńców i nim spostrzegliśmy nastał ranek. Piszę to totalnie niewyspany. Przyznam szczerze że taka gra jest na prawdę pikantna, oczywiście można w niej zaznaczyć czy coś co robicie to tylko jako para czy oddzielnie i na pewno jest świetnym elementem takiego spotkania wgrupie znajomych z którymi nie krępujecie się zabawić w sposób ciekawy i niezwykły. żeby nie wyglądało to jak reklama powiem że grałem pierwszy raz i spodobało mi się To.
wiadomo że są gry w które gra się we dwójkę jak popularne kości erotyczne, a co z grą w której bierze udział większa ilość osób?? jakie jest wasze zdanie i doświadczenia ??