Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

Najdziwniejsze miejsca, w których zdarzało wam się kochać ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
471 odpowiedzi w tym temacie

#161 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 16 grudnia 2007 - 19:59

to ja tylko polanka w lesie...
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#162 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 16 grudnia 2007 - 20:02

Tak, to był środek lata:) A na murek opadały tak jakby gałęzie pobliskiego drzewa, więc byliśmy jeszcze dodatkowo osłonięci:)
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#163 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 17 grudnia 2007 - 14:44

to ja tylko polanka w lesie...

skąd ta rezygnacja? tylko ale JAK! :)
nie ma mnie tu i nie będzie.

#164 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 17 grudnia 2007 - 17:05

bo coś mało tych miejsc...ale tak z drugiej strony to u nas w czasie wakacji ta polanka zastępuje łóżko(dośc często) :-D
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#165 isabell

isabell
  • Użytkownik
  • 33 postów

Napisano 18 grudnia 2007 - 15:22

a mnie huhu....to było szalone.... na klatce schodowej miałam łebek w drzwiach patrząc czy sąsiadki nie idą.... :mrgreen:

#166 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 18 grudnia 2007 - 15:52

prrr! szalona! :mrgreen:
mam nadzieję, że nie wyszły...
:P

#167 isabell

isabell
  • Użytkownik
  • 33 postów

Napisano 19 grudnia 2007 - 15:32

nie weszły....huh i bogu dzięki :mrgreen:

#168 Martha

Martha
  • Użytkownik
  • 375 postów

Napisano 19 grudnia 2007 - 16:26

wow, widze sporo tutaj ciekawych miejsc;)))
Klatka schodowa..nie raz mnie kusila winda jak mieszkalam na 10tym pietrze..ale nawet w nocy sie nie odwazylismy...:( eh eh.. moze sie jeszce kiedys uda...
pociag tez mnie fascynowal:) ale tez nie wyszlo..
lazienka w samoloce - cholera stewardessy pilnowaly ale obiecalam juz sobie ze a co! nastepnym razem juz na pewno..
c ciekawszych miejsc:
kuchnia na pietrze akadedmika.. w trakcie imprezy..dosc czesto mielismy zmywczaj wyskakiwania na maly seks do lazienki albo gdzes.. troche popilismy i wyladowalismy w kuchni..ktora do tego byla bez drzwi.. zatraceni w sobie nawet nie wiemy czy ktos tam wtedy zajrzal czy ni:)

chetnie na lonie natury:) biurko, zlew ( w akademiku dosc dobre ustawienie zlewu bylo bo nogi o framugi drzwi moglam oprzec) , pralka, blath w kuchni...itp

no ale tyle jeszcze miejsc.....

#169 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 19 grudnia 2007 - 19:31

Martha, szalona :P :P :P

widzę, że w akademiku to ciekawe rzeczy się dzieją :P

#170 kamena

kamena
  • Użytkownik
  • 82 postów

Napisano 21 grudnia 2007 - 13:57

hmmm...wanna, sala kinowa,

hehe koleżanka pracowała w multikinie jako bileterka. Pewnego razu woła ją (i nie tylko) znajomy, który pracował przy puszczaniu filmów. W ostatnim rzędzie, bzykała sie para mysląc, że nikt nie widzi:P Oni z góry widzą wszystko, więc ostroznie :mrgreen:
Poza tym maja taka wprawę, ze na pierwszy rzut oka widza kto przyszedł do kina tylko po to żeby się pobzykać. Są to pary które wybierają najpóźniejsze i najnudniejsze seanse, albo Ci co razem do kibla wchodzą, rozglądając się znacząco ->nie polacam, ochrona wyprasza, można się wstydu najeść. Chyba, ze kogoś to kręci :lol:
Dołączona grafika

#171 Olinka

Olinka
  • Użytkownik
  • 50 postów

Napisano 22 grudnia 2007 - 12:02

Pamiętam jak z moim m (wtedy jeszcze narzeczonym) wybraliśmy się na wycieczkę w jakieś stare ruiny zamczyska. I właśnie tam nas naszła ochota. Było super ale przez kilka dni odczuwały to moje plecy, gdyż leżałam na jakimś kamieniu :-D
Było też raz na weselu u jego kuzynki. Znaleźliśmy jakąś komórkę i dawaj <sex></span> .Fajnie było.

#172 Clear

Clear
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 22 grudnia 2007 - 12:30

Ja i mój mąż jesteśmy z tych co każde miejsce jest dla nas dobre na małe ten tego :mrgreen: A więc było kino, winda, plaża a nawet kurnik <hura></span> tyle że nas kury poobsrywały i już nie było tak wesoło :lol:

#173 Olinka

Olinka
  • Użytkownik
  • 50 postów

Napisano 23 grudnia 2007 - 09:59

Przypomniał mi się jeszcze jeden epizodzik. Też było to dawno temu, za czasów naszego narzeczeństwa. Wracałam z uczelni autobusem z moim obecnym m, było już ciemno
(zima ok godz.20), niewiele ludzi w tym autobusie i mój luby zrobił mi palcóweczkę. To dopiero był czad :lol:

#174 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 25 grudnia 2007 - 15:32

zrobił mi palcóweczkę

bardzo to subtelne...

#175 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 25 grudnia 2007 - 15:57

no to ja niedawno zaliczyłam pralke :mrgreen:

#176 YourImagination

YourImagination
  • Użytkownik
  • 80 postów

Napisano 01 stycznia 2008 - 15:52

hmm raczej nie bylo takich miejsc:P ale pewnie to nadrobimy :mrgreen:

#177 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 01 stycznia 2008 - 16:39

a my wczoraj kochaliśmy się w samochodzie... ale miałam stresa, że nas ktoś przyczai :P

#178 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 01 stycznia 2008 - 19:02

Nie było zimno, cerrata?:)
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#179 mother

mother
  • Użytkownik
  • 33 postów

Napisano 01 stycznia 2008 - 19:39

Ja zaliczyłam klatkę schodową morze trawkę i pralkę też.Nie wydziwiam generalnie ale taki pieprzyk jest niezły

#180 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 01 stycznia 2008 - 23:00

w samochodzie to kiedyś prawie codziennie-aż łóżko stało sie tym "dziwnym" miejscem :-P ale jak sie nakombinowaliśmy :mrgreen: nawet dobrze nam szło ;-)