Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Na dobre i na złe

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
142 odpowiedzi w tym temacie

#81 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 16 maja 2013 - 06:21

Czytałam na stronie serialu, że Agata nie umie sobie poradzić z tym, że uległa Latoszkowi i że chce odejść ze szpitala. Dużo się o tym mówi? Jeżeli to był jednorazowy wyskok i jeżeli oprócz Witka, i Agaty nikt o tym nie wie, to może lepiej żeby to zostało między nimi, bo w przeciwnym razie Lena na pewno nie będzie chciała tkwić w tym małżeństwie. Zresztą Witek jest z nią z litości, bo gdy dowiedział się, że Starska jest chora, to nie umiał jej zostawić i Agata mu przecież to kiedyś nawet powiedziała. To raczej małżeństwo z rozsądku, nie miłości. W każdym razie z jego strony. <bezradny></span>

A Hana ponoć spotyka się z Drylem, a Piotr jest zazdrosny. Jak to tam między nimi jest naprawdę?

No właśnie, czytałam że mama Wiki cierpi na demencję i że córka jest tym faktem zszokowana. Tylko że nic nie wie o tym, że jej mama ma być pacjentką Falkowicza, bo ten jej powiedział, żeby nic Wiki nie mówiła. Co on zaś kombinuje? A co z eksperymentami na stwardnienie rozsiane? No i jak tam ten jego pupilek, Adam?
Co tam u Przemka? Jest jeszcze ta stażystka Ola?
"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz

#82 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 16 maja 2013 - 18:22

A Hana ponoć spotyka się z Drylem, a Piotr jest zazdrosny. Jak to tam między nimi jest naprawdę?

on chcial sie z nia umowic , ale ona go splawiła , Gawrylo bardzo zazdrosny.

hana w rozmowie z nim mówi, ze go nie kocha a on , ze ja kocha.

Dużo się o tym mów

mowilo sie jak byla to tylko plotka.

oprócz Witka, i Agaty nikt o tym nie wie,

wiki wie.

[ Dodano: 2013-05-16, 19:24 ]

Co on zaś kombinuje

chce chyba na niej leki probowac. a co z badaniami , na razie cisza , jego pupilek na razie tez cicho siedzi.

Co tam u Przemka? Jest jeszcze ta stażystka Ola?

chciala odejsc , ale jednak wrocila, o Przemku na razie cicho , z Ola normalnie rozmawia.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#83 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 27 maja 2013 - 09:23

Falkowicz coraz bardziej działa mi na nerwy. Ciekawe kiedy te jego machlojki i eksperymenty wyjdą na jaw? Większość wie czym on się zajmuje i nie ma na niego żadnego sposobu ???
Hany w ogóle nie rozumiem. <bezradny></span>
"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz

#84 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 25 lipca 2013 - 16:02

ludmila wroci do serialu :shock: nie wiadomo czy tylko w glowie przemka zy jednak nie umarla. a ta mloda stazystka bedzie w ciazy z przemkiem.

wiktoria bedzie rozwazac slub z falkowiczem

agata znow sie zblizy z kardilogiem

#85 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 29 lipca 2013 - 15:54

ludmila wroci do serialu :shock: nie wiadomo czy tylko w glowie przemka zy jednak nie umarla.

To by dopiero była głupota rodem z 'Mody na sukces" :lol: :lol: Mam nadzieję, że to będą tylko jakieś ćminki z nią, a nie powrót do żywych :lol:
A może jakaś jej siostra bliźniaczka się znajdzie? :P
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#86 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 04 sierpnia 2013 - 19:01

no wlasnie jak sie okaze ze nie umrala w tych stanach to bedzie to slabe <bezradny></span>

[ Dodano: 2013-08-25, 17:37 ]
czytalam, ze Latoszek przyzna sie do zdrady i lena go rzuci.

#87 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 25 sierpnia 2013 - 16:48

magdaaaaa, tez słyszałam, że ich małżeństwo będzie kryzys przechodzić...

I dajcie spokój- jeśli to prawda, ze Ludmiła powróci- w jakiejkolwiek innej postaci niż we wspomnieniu lub śnie, to będzie to zakrawać na głupotę :roll:

#88 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 27 sierpnia 2013 - 18:07

Też właśnie czytałam, że Witek przyzna się do zdrady i że Lena mu tego nie wybaczy.

Wczoraj reklamowali jakąś gazetę o serialach i ponoć Hana wyjdzie za Piotra Gawryłę.

#89 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 11 września 2013 - 11:58

Ja właśnie jakoś ostatnio się w ten serial wkręciłam :lol: Dzisiaj już czekam na kolejny odcinek...
Jeszcze nie do końca wiąże fakty kto z kim i dlaczego, ale z czasem ogarnę :lol:

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#90 babeczka

babeczka
  • Użytkownik
  • 210 postów

Napisano 11 września 2013 - 12:47

Ja w ten serial jestem wkręcona od pierwszego odcinka. Mnie on się podoba, mimo, że słyszałam różne opinie. ;) I cieszę się, że jest dalsza ich cząść. ;-)

#91 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 11 września 2013 - 19:37

uważam ,że lena Zachowała sie jak gówniara , w takim momencie wypytywac o takie rzeczy , no i usłyszała co chciała :roll:

#92 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 12 września 2013 - 07:14

w takim momencie wypytywac o takie rzeczy , no i usłyszała co chciała :roll:

No dokładnie, sama drążyła temat, a teraz wielce cierpi....

Ciekawi mnie co z Wiki i Falkowiczem.... dalej.

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#93 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 18 września 2013 - 20:25

sprawdziłam co w nastepnym odcinku i na szczescie agata nie zniknie z serialu :mrgreen: lubie te postac bardzo ;-)

#94 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 21 września 2013 - 01:21

Hana została żoną Piotra. :)

#95 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 21 września 2013 - 08:12

Ale z jakimi przeżyciami :lol:

#96 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 21 września 2013 - 23:46

Ale z jakimi przeżyciami :lol:

Żaden bliski termin im w urzędzie nie pasował, a że akurat kierowniczka USC leżała w szpitalu, to nadarzyła się świetna okazja. :D

#97 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 13 października 2013 - 10:14

czytałam, ze okaże sie ,ze Falkowicz i ten mlody lekarz wychowywali sie w domu dziecka.

#98 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 13 października 2013 - 17:07

magdaaaaa, podobno nie tyle się w domu dziecka wychowywali, co obaj zostali adoptowani, a są braćmi ;-) I to już chyba ten wątek ma być poruszony w jednym z najbliższych odcinków <hmm></span>

#99 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 13 października 2013 - 18:26

co obaj zostali adoptowani, a są braćmi

no wlasnie sa miedzy nimi wiezy krwi ;-)

Co do Ludmily to podobno w szpitalu sie pojawi , ale czy bedzie to iluzja czy ktos podobny tego nie wiadomo.

#100 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 24 października 2013 - 18:27

ciekawe czy ta stazystka powie Zapale o dziecku czy on wyjedzie.

szkoda ze  ta blondynka wybrała hematologie, mam nadzieje , ze i tak bedzie jej rola rozbudowana.