Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Dobre i tanie kosmetyki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
167 odpowiedzi w tym temacie

#161 MamusiaOlusia

MamusiaOlusia
  • Użytkownik
  • 46 postów

Napisano 12 listopada 2021 - 20:24

dobre i tanie.. no to moze bielenda? sklad jest bardzo naturany a kosmetyki sa swietne :)

#162 zwiazana

zwiazana
  • Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 16 listopada 2021 - 22:52

tez bym stawiala na bielende ale zamawiaj ja sobie na necie np na notino masz duzy wybor bo po sklepach nie ma jej za wiele mimo ze serii jest duzo

#163 MamusiaOlusia

MamusiaOlusia
  • Użytkownik
  • 46 postów

Napisano 17 listopada 2021 - 18:45

oo to to to .. zapomnialam dodac ze bielende to oplaca sie zamawiac bo w sklepach jest jej malo a serii wyszlo sporo :D notino to dobry wybor jak mówi kolezanka zwiazana :D

#164 jjusti18

jjusti18
  • Użytkownik
  • 512 postów

Napisano 15 lutego 2022 - 23:00

A jak oceniacie produkty marki avon ?  Bo ja osobiście,  zwłaszcza ostatnio, to  nawet bardzo je polubiłam... Nawet teraz planuję zamówić sobie dodatkowo perfumy, bo powoli moje się kończą. A zauważyłam, że ciekawe kompozycje zapachowe mają. Możecie mi polecić jakieś konkretne, jak macie coś ulubionego.

#165 girltalk

girltalk
  • Użytkownik
  • 408 postów

Napisano 13 grudnia 2023 - 13:06

Z pielęgnacji polecam szczególnie markę Iossi, która wiecznie mnie pozytywnie zaskakuje - cena kontra skład są bardzo dobre. Na stronie można przejrzeć sobie ich najpopularniejsze kosmetykki https://iossi.eu/kategoria/bestsellery Żele myjące Cerave. Cała pielęgnacja pH Doctor. Samarite ma super składy.
A z makijażu to zależy jaki masz budżet i jaką cerę. Z niskobudżetowych BB od Pierre Rene genialne krycie i nawilżenie. Jeju mogłabym w sumie elaborat napisać.

Żaden dzień się nie powtórzy,
nie ma dwóch podobnych nocy,
dwóch tych samych pocałunków,
dwóch jednakich spojrzeń w oczy.

http://babskiswiat.net

#166 makaronicka

makaronicka
  • Użytkownik
  • 36 postów

Napisano 31 stycznia 2024 - 21:19

Może nie jest to kosmetyk ale też codziennie używam ich przy pielęgnacji. Są to płatki kosmetyczne duże, lubię właśnie te większe bo jakoś wygodniej mi się ich używa, łatwiej zmyć makijaż z większej partii skóry. Jak robię zakupy kosmetyczne to zawsze kupuję kilka opakowań żeby mieć zapas na dłużej.

Użytkownik makaronicka edytował ten post 31 stycznia 2024 - 21:19

#167 jjusti18

jjusti18
  • Użytkownik
  • 512 postów

Napisano 06 sierpnia 2024 - 09:14

Widzę, że  lubicie    makijaże,  dobre  kosmetyki itd.   A  kupujecie   u firmy  AVON -  tam  to niezłe  można  dostać perełki.  Właśnie  patrzę na   szminki, bo lubię  takie  intensywne  kolorki. A  dwa,  zauważyłam  że ich   pomadki są naprawdę  dobrze napigmentowane.  Na pewno jeszcze coś  u nich wybiorę.

#168 minionka

minionka
  • Użytkownik
  • 150 postów

Napisano 02 czerwca 2025 - 16:36

Podpytaj też swojego dermatologa o kosmetyki robione. Takie kosmetyki możesz bez problemu zamówić w aptekach sieci DOZ. To naprawdę dobre rozwiązanie przy najróżniejszych problemach skórnych.