Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Na dobre i na złe

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
142 odpowiedzi w tym temacie

#61 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 19 lutego 2013 - 14:45

Jakiś nowy lekarz ma się pojawić.

Fajny nawet z tego co widziałam w zwiastunach ;-)
Chyba będę musiała znowu wbić sie w serial, bo jestem w plecy jakies 4-5 odcinków ;-)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#62 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 19 lutego 2013 - 16:33

a mnie ten nowy jakos nie zachwycił , taki bezplciowy .

co do Falkowicza, to on jest do szpiku zły i jeszcze nie raz zapewne to pokaze.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#63 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 19 lutego 2013 - 16:45

To znaczy, że Falkowicz coś knuje i że ta jego zmiana to tylko pozory? W takim razie do czego Wiktoria mu potrzebna? <hmm></span>
"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz

#64 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 19 lutego 2013 - 22:45

W takim razie do czego Wiktoria mu potrzebna?

zeby sobie udowodnic jaki jest dobry.
on dalej jakies badania na boku pewnie bedzie robil.

#65 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 20 lutego 2013 - 09:17

W takim razie do czego Wiktoria mu potrzebna?

zeby sobie udowodnic jaki jest dobry.
on dalej jakies badania na boku pewnie bedzie robil.

Kilka odcinków do tyłu pobrał jakąś próbkę od pacjenta za stwardnieniem rozsianym i kazał wsadzić w specjalny termos, i do lodówki. Pamiętam, że przekazał to swojemu człowiekowi i ten to miał wywieźć za granicę do badania. Ponoć Falkowicz robi jakieś badania, które mają pomóc chorym na SM. Chyba chodzi o jakiś lek. Co do Wiki, to właśnie ona była jego największą przeciwniczką i Falkowicz za nią nigdy nie przepadał, a teraz ona stoi po jego stronie. A Przemek, który na początku był zauroczony Falkowiczem, stał się jego wrogiem. Ciekawe jak to wszystko potoczy się i czy faktycznie Andrzej ma zaś nieczyste intencje względem pcjentów, którzy mu zaufali.

A ten nowy lekarz, to były student Falkowicza.
"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz

#66 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 20 lutego 2013 - 21:34

ja bym chciala by wiki znow byla z przemkiem. Ciekawe z kim sie spotykac bedzie ten nowy lekarz. widziałam w kulisach ze Latoszek bedzie miał chwile slabosci z kolezanka z pracy .

#67 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 21 lutego 2013 - 08:47

magdaaaaa, miałaś rację co do Falkowicza. A ja przez chwilę myślałam,że on jednak się zmieni. Po wczorajszych kulisach wiem, że to raczej nie nastąpi. I ten jego chłodny wzrok...
Też widziałam scenę Latoszka z Agatą. Ciemawe czy posuną się dalej i czy Witek zdradzi Lene. Bo z tego co pamiętam, Agata go zawsze kręciła.

#68 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 21 lutego 2013 - 22:56

Ciemawe czy posuną się dalej i czy Witek zdradzi Lene

mysle , ze nie ; ze oboje zrozumieja ze to tylko taka drobna fascynacja

#69 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 22 lutego 2013 - 09:16

Ciemawe czy posuną się dalej i czy Witek zdradzi Lene

mysle , ze nie ; ze oboje zrozumieja ze to tylko taka drobna fascynacja

Ta ich wzajemna fascynacja już trochę trwa. Przypuszczam, że gdyby nie choroba Leny, to Latoszek pewnie byłby właśnie z Agatą.

W ostatnim odcinku wystąpiła gościnnie Alicja Węgorzewska.

#70 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 04 marca 2013 - 17:59

Dzisiaj przed południem leciał 1 odcinek tego serialu z 1999r. Kawał czasu upłynął.
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#71 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 05 marca 2013 - 09:46

Lubię te stare odcinki, nawet bardziej niż nowe. Jednak uważam, że te ciągłe powtórki to lekka przesada, tym bardziej, że jakiś czas temu też były.

No i na pocałunku się skończyło. Chodzi mi o Latoszka i Agatę. Gdy Lena o tym się dowie, to będzie afera. ;-)

#72 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 13 marca 2013 - 22:25

falkowicz pokazuje schowane pazurki , i ten jego pupilek :roll:

#73 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 14 marca 2013 - 12:42

Jeju, jak ja Falkowicza nie trawię. I ten jego wstrętny, błazeński uśmiech.

[ Dodano: 2013-03-14, 15:47 ]
Przez moment myślałam, że Falkowicz zmienił się, ale jednak pomyliłam się co do niego.

Ruud okropnie traktuje Przemka na stażu na aneztezjologa.

#74 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 14 marca 2013 - 20:05

Ruud okropnie traktuje Przemka na stażu na aneztezjologa.

jak powiedzial zeby nie gwiazdorzył, pewnie za pare dni juz go normalnie bedzoe traktował.
szkoda , ze juz męża Hany nie ma, bo fajnie sie na niego patrzyło.

#75 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 14 marca 2013 - 22:19

jak powiedzial zeby nie gwiazdorzył,

No, no, też to słyszałam. Ale to jego szorstkie podejście do niego trochę mnie zaskoczyło, bo raczej Ruuda odbieram jako miłego i sympatycznego. A tu taka zmiana.

Co do męża Hany, to dopiero zagadka. Pojawił się, namieszał i zniknął. Ciekawe czy zaś się zjawi? <hmm></span>
Nie zastanawia Cię, od kogo Hana dostała kwiaty? Być może właśnie od swojego męża, ale też mógł przysłać je Piotr.

Nie ma już kulis serialu, a szkoda.

#76 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 15 marca 2013 - 22:23

Nie ma już kulis serialu, a szkoda.

widac nie mialy ogladalnosci , szkoda bo sie aktorów poznawało ;-)
moze piotr te kwiaty wysyla , cos czuje ze sie zejda. w nastepnym odcinku hana wezwie pogotowie i bedzie tam Piotr .

#77 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 16 marca 2013 - 10:35

cos czuje
ze sie zejda.

Też chciałabym, żeby się zeszli. Jednak Magda będzie prwadopodobnie mącić. :/

w nastepnym odcinku hana
wezwie pogotowie i bedzie tam Piotr .

Helikopterem przyleci i powie,że ciągle na siebie wpadają i że to jakieś przeznaczenie musi być. :)

#78 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 29 marca 2013 - 23:05

fajnie ze doktor zapala sie "rozerwał" potrzebne mu to bylo , nawet jesli nic dalej z tego nie bedzie, to pozwoli mu wrocic do swiata zywych.

[ Dodano: 2013-04-24, 21:14 ]
Lena to chyba poto sie boczy na Witka, aby mogła jej postac zniknąc z serialu , bo aktorka jest w ciąży .Zabawne jest to ze 3 z 4 aktorek , grajacych glowne bohaterki w serialu Przyjaciólki jest w ciązy ;-)

[ Dodano: 2013-05-15, 21:17 ]
falkowicz przegina z tym eksperymentowaniem na matce wiktorii swoich leków <bezradny></span>

#79 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 15 maja 2013 - 20:24

magdaaaaa, napisz coś więcej, bo ja na razie nie oglądam i nie jestem na bieżąco. <bezradny></span> Co tam słychać u bohaterów ???

#80 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 15 maja 2013 - 20:43

latoszek przespal sie z ta blondynka ,jednorazowy wyskok. teraz probuje odbudowac zwiazek z żona

Hanna zaproponowala dziewczynie ,ktora jest w niechcianej ciazy ,ze moze zdecydowac sie na adopcje ze wskazaniem i ja wyznaczyc .

Matka wiktorii przyjechała i ma problemy z pamiecia , falkowicz stwierdza, ze to miażdzyca i daje jej swoje leki ,mowi ze bada miazdzyce od lat ,miedzy innymi jest to temat ostatniego grantu.