Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

Seks z pustakiem dla jego wyglądu?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 prawikk

prawikk
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 16 marca 2012 - 01:21

Co sądzicie o kobietach, które są w stanie świadomie przespać się z facetem dobrze wiedząc, że jest płytki i pusty, ale za to "fajnie" wygląda? Nie wydaje się wam, że te kobiety równają swój poziom z poziomem tamtych facetów? Nie wydaje wam się płytkie i prostackie, że dziewczyna, która uważa się za inteligentną idzie do łóżka z pustym szpanerem, bo dla niej liczy się jego wygląd i bajera?

#2 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 16 marca 2012 - 08:19

prawikk, a co sądzisz o facetach, którzy ŚIWADOMIE prześpią się z tą piękną, szczupłą, ale głupią, a nie tą podchodzącą pod 100 kg za to po 2 kierunkach studiów i z niesamowitą inteligencją?

Nie wydaje wam się płytkie i prostackie, że dziewczyna, która uważa się za inteligentną idzie do łóżka z pustym szpanerem, bo dla niej liczy się jego wygląd i bajera?

Mamy równouprawnienie od wieeeelu lat i skoro faceci mogą mieć niezobowiązujący seks z pięknymi kobietami, to czemu niby my nie mogłybyśmy parę razy wskoczyć niezobowiązująco- jeśli któraś ma ochotę- jakiemuś przystojniakowi do łóżka? :mrgreen:

#3 Jasminka

Jasminka
  • Użytkownik
  • 1 022 postów

Napisano 16 marca 2012 - 08:48

prawikk, <hoho2></span> Twoje posty są świetne na poprawę humoru :lol:
W życiu nie czytałam większych bzdur :mrgreen:

świadomie przespać się z facetem dobrze wiedząc, że jest płytki i pusty, ale za to "fajnie" wygląda?

Z tego co mi wiadomo seks nie należy do grona czynności, do których potrzebny jest jakiś specjalnie duży intelekt i dwa fakultety studiów :lol:
Ale za to fajny wygląd jest jak najbardziej pożądany. :->

Nie wiem w jakim Ty świecie żyjesz, ale chyba nawet nie chce mi się w to wnikać.
Poniżej pewnego poziomu traktuję osoby, które oceniają mnie (innych również) przez pryzmat ich doświadczeń seksualnych.
nie rozumiem jak można tak demonizować tak wspaniałą sferę życia jaką jest seksualność.
Jeśli oceniasz kobiety w ten sposób to napiszę Ci tylko tyle: to nie one nie zasługują na Ciebie to TY NIE ZASŁUGUJESZ NA NIE.

to czemu niby my nie mogłybyśmy parę razy wskoczyć niezobowiązująco- jeśli któraś ma ochotę- jakiemuś przystojniakowi do łóżka? :mrgreen:

No właśnie :mrgreen:
Ciśnienie mi sie podnosi jak facet, który co chwila chodzi z inną do łóżka nazywany jest mistrzem uwodzenia a kobieta z takim samym podejściem do życia nazywana jest dz...ą czy inną k...ą :roll: :roll:

prawikk, przecież nikt nie nakazuje Ci spotykać się z kobietami.
Co Ty myślisz, że jak powiesz kobiecie, że nie będziesz się z nia spotykać bo miała wcześniej doświadczenia seksualne z innymi to będzie rozpaczać nad swoją stratą? <niemoge1></span> <leze12></span>
Nikomu takim zachowaniem straty nie czynisz. Co najwyżej sobie bo tracisz w ten sposób możliwość poznania wielu wspaniałych kobiet :->

#4 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 16 marca 2012 - 09:32

Nie wydaje wam się płytkie i prostackie,

nie. :lol: A czemu by nie małe co nieco z facetem o super budowie ciała ?? wygladajacym apetycznie ? podczas sexu z nim gadac nie bede :lol: wiec co za roznica czy on madry czy nie.

Skoro faceci moga spac z laska tylko dl asexu to ...my tez mozemy. :mrgreen: Z przystojniakiem, ma sie rozumiec. :-P

:mrgreen:
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#5 prawikk

prawikk
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 16 marca 2012 - 09:46

Powiem tak. A czy seks bez zobowiązań od razu musi być z pustakiem? Ja bym nie poszedł do łóżka z dziewczyną, którą uważam za pustą. Co do mnie: chciałbym mieć dziewczynę, ale chyba wolę być sam, bo jeśli ona spała wcześniej z jakimiś klubowymi przystojniakami, to po prostu będę dla niej mniej podniecający seksualnie, niż oni. Z nimi chodziła od razu do sypialni, ja bym musiał pewnie sporo poczekać. Nie chcę być dla kobiety kimś gorszym, tylko dlatego że się sztucznie nie opalam i nie mam fantazyjnych włosków na żel, do tego nie jestem typem jakiegoś bajeranta i podrywacza. Ja bym chciał być dla kobiety ciachem. To wielce niesprawiedliwe, że pewnie bym musiał kobiecie zaimponować charakterem, odpowiedzialnością, zaradnością itp.

[ Dodano: 2012-03-16, 09:52 ]
I wielu facetów nawet do samego łóżka pójdzie tylko z dziewczyną, która im się przynajmniej wydaje dziewczyną na jakimś tam poziomie. Z pustakiem to ja bym nawet wódkę niespecjalnie chciał pić

#6 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 16 marca 2012 - 10:01

seks bez zobowiązań

na to jest inny temat, więc ich nie dubluj
prawikk, powiem Ci, że my tu nie jesteśmy po to, żeby podbudować Twoje niskie ego, więc nie musisz się nam żalić

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#7 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 16 marca 2012 - 10:02

to po prostu będę dla niej mniej podniecający seksualnie, niż oni.

A tu Cie prawikk, boli :mrgreen: Czyżby jakieś kompleksy?

Ja bym chciał być dla kobiety ciachem. To wielce niesprawiedliwe, że pewnie bym musiał kobiecie zaimponować charakterem, odpowiedzialnością, zaradnością itp.

Przepraszam Cie najmocniej, ale wy tez na intelekt nie lecicie więc nie rób z siebie takiego biedaka :lol:

#8 prawikk

prawikk
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 16 marca 2012 - 10:17

Ja od kobiety wymagam pewnego poziomu intelektualnego. Naprawdę nic złego, że kobieta spała z kimś bez związku, ale mogła to przecież zrobić z jakimś mężczyzną na poziomie, a nie prymitywnym discopolowcem albo prostackim dresiarzem, który nie używa mózgu

[ Dodano: 2012-03-16, 10:19 ]
A sam ze swojego wyglądu nie jestem zadowolony, więc nawet jak była mną zainteresowana jakaś ładna dziewczyna to dla mnie to nie było nic wielkiego. Bo pewnie mogły być dla niej interesujące moje inne cechy, a nie sam wygląd, i jakby szukała samego seksu to by mną zainteresowana nie była. Zapewne zaliczam się do facetów, którzy na seks przygodny albo taki bez związku nie mają szansy

#9 Jasminka

Jasminka
  • Użytkownik
  • 1 022 postów

Napisano 16 marca 2012 - 10:21

Z nimi chodziła od razu do sypialni, ja bym musiał pewnie sporo poczekać. Nie chcę być dla kobiety kimś gorszym, tylko dlatego że się sztucznie nie opalam i nie mam fantazyjnych włosków na żel, do tego nie jestem typem jakiegoś bajeranta i podrywacza. Ja bym chciał być dla kobiety ciachem. To wielce niesprawiedliwe, że pewnie bym musiał kobiecie zaimponować charakterem, odpowiedzialnością, zaradnością itp.

Przecież sam wyżej pisałeś, że intelekt ważniejszy niż ciało i że to powinno mieć największe znaczenie. W takim razie nie rozumiem dlaczego pokazanie przez Ciebie Twojego intelektu kobiecie miałoby być problemem :lol:

#10 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 16 marca 2012 - 10:30

Co do mnie: chciałbym mieć dziewczynę, ale chyba wolę być sam, bo jeśli ona spała wcześniej z jakimiś klubowymi przystojniakami, to po prostu będę dla niej mniej podniecający seksualnie, niż oni. Z nimi chodziła od razu do sypialni, ja bym musiał pewnie sporo poczekać. Nie chcę być dla kobiety kimś gorszym, tylko dlatego że się sztucznie nie opalam i nie mam fantazyjnych włosków na żel, do tego nie jestem typem jakiegoś bajeranta i podrywacza

brak mi słow...

a Ty myslisz że kobiety na takich leca czy jak ? uwazasz ze facet ktory ma wlosy na zelu jest przystojniejszy, lepszy ?? cos Ci sie pokreciło w głowie.

Albo sobie robisz z nas jaja, albo masz strasznie niska samoocene.

chciałbym mieć dziewczynę, ale chyba wolę być sam, bo jeśli ona spała wcześniej z jakimiś klubowymi przystojniakami,

po raz kolejny zapytam

Poznajesz dziewczyne. Zakochujesz sie. Jest super. Pieknie. Ona kocha Ciebie, wszystko zmierza w dobrym kierunku.
Rozmawiacie o sexie, i wychodzi ze spała kiedys z kims. I co robisz??

, ale mogła to przecież zrobić z jakimś mężczyzną na poziomie,

ale czemu ? to tylko chodzilo o sex. Wiec jesli TYLKO o sex- to jakie ma znaczenie czy facet był madry ? patrze tylko na jego wyglad , i to CO MA. Co by nie byc konkreta co mam na mysli :lol:
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#11 Natalka

Natalka
  • Użytkownik
  • 1 457 postów

Napisano 16 marca 2012 - 10:51

Ja od kobiety wymagam pewnego poziomu intelektualnego.

- hej, jakie masz IQ? Bo jak poniżej 160 to z sexu nici!

Ja bym chciał być dla kobiety ciachem.

a ile robisz w tym kierunku? Dbasz o sylwetkę? Zdrowy wygląd?