całowanie na imprezach
Napisano 14 marca 2012 - 20:50
Napisano 15 marca 2012 - 18:27
Napisano 15 marca 2012 - 20:06
ich wybór nia nam to oceniac . :->Co sądzicie o dziewczynach, które całują się na każdej imprezie (no okej..na prawie każdej), ale nic więcej.
a jak se nie całuja to tez zle . moze to jest ich sposób spotkania faceta wymarzonego.którzy uważają takie dziewczyny za łatwe
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 26 marca 2012 - 11:03
Napisano 03 kwietnia 2012 - 11:33
Napisano 03 kwietnia 2012 - 11:58
To już wręcz naruszenie faktów, żeby podpadać po kategorię łatwości potrzeba jeszcze seksu.
Kategoria łatwości według kogo? Jakie warunki jeszcze trzeba spełnić żeby być łatwą twoim zdaniem?
Moim zdaniem to co ktoś robi ze swoim ciałem jest tylko i wyłącznie prywatną sprawą tej osoby. Nikt nie ma prawa tego oceniać.
Jeśli ma ochotę na całowanie się to się całuje, jeśli ma ochotę na seks i facet też to w czym tkwi problem? W czym miałoby to przeszkadzać osobie trzeciej? Krzywdę komuś tym robi?
Za to ocenianie "w kategoriach" jak najbardziej może być dla kogoś krzywdzące i raczej na miejscu nie jest
Napisano 03 kwietnia 2012 - 12:03
Napisano 10 kwietnia 2012 - 13:18
Napisano 10 kwietnia 2012 - 13:27
a fakt , faktem całowanie to nie sex wiec przypinanie dziewczynie opini ze łatwa to chyba nie powiino miec miejsca, no ale mysla że jak sie całuje to pewnie na tym nie koniec
a tak na marginesie to kurde ja bym tak teraz nie mogła sie slinic za każdym razem z kims innym
Napisano 10 kwietnia 2012 - 14:50
ja nawet z nikim nie rozmawiam
bo nie szukam na imprezach takich rozrywek
ze swoim facetem tylko buziaki bo nie wyobrażam sobie namiętnie się całować przed wszystkimi.
a nie są?Co sądzicie o dziewczynach, które całują się na każdej imprezie (no okej..na prawie każdej), ale nic więcej. Wkurzają mnie ludzie a zwłaszcza faceci, którzy uważają takie dziewczyny za łatwe,
tak było, jest i będzie - niestety.Ogólnie irytuje mnie też ta podwójna moralność, że facetom tego typu sprawy uchodzą na sucho i mówi się o nich, ze są playboyami, a kobieta jest od razu szmatą czy ździrą..
Napisano 10 kwietnia 2012 - 16:13
bo całowanie to nie jest hobby, tylko wyrażanie uczućJedni lubią lizaki, inni sport, dlaczego ktoś nie może mieć takiego hobby jak całowanie?
To tak jakby ktoś miał hobby: płakanie, albo krzyczenie na kogoś...
Osobiście jeśli widzę, że panna zarywa do kogoś i się z nim całuje, to jeśli jest pijana to może jestem w stanie zrozumieć, a jeśli nie to mam o niej złe zdanie. Ale teraz coraz częściej ludzi i tak nie obchodzi opinia innych...
Napisano 10 kwietnia 2012 - 16:26
Osobiście jeśli widzę, że panna zarywa do kogoś i się z nim całuje, to jeśli jest pijana to może jestem w stanie zrozumieć, a jeśli nie to mam o niej złe zdanie.
Tylko o niej? A o facecie, który się z nią całuje jakie masz zdanie?
Bo do całowania to jednak partner musi być
Napisano 10 kwietnia 2012 - 16:30
Faceci już tacy są, że nie stawiają oporu.Tylko o niej? A o facecie, który się z nią całuje jakie masz zdanie?
Bo do całowania to jednak partner musi być
Napisano 10 kwietnia 2012 - 16:36
tylko ci który właśnie w tym celu idą na imprezęFaceci już tacy są, że nie stawiają oporu.
Aczkolwiek nie wszyscy
dla mnie taki koleś to frajer a laska łatwa i tyle.
co to w ogóle za pytanieCo sądzicie o dziewczynach, które całują się na każdej imprezie (no okej..na prawie każdej), ale nic więcej.
na każdej imprezie ktoś inny się nawinie - no faktycznie podziwiać
Napisano 10 kwietnia 2012 - 22:11
Napisano 11 kwietnia 2012 - 14:40
jak pojdzie z nim do łozka to tez rozgrzeszyc alkoholemOsobiście jeśli widzę, że panna zarywa do kogoś i się z nim całuje, to jeśli jest pijana to może jestem w stanie zrozumieć, a jeśli nie to mam o niej złe zdanie
jeszcze jak ona pijana a on trzezwy czy tylko po jakims piwku to jeszcze gorzej wypada, bo wykorzystuje sytuacje.Tylko o niej? A o facecie, który się z nią całuje jakie masz zdanie?
i zawsze zdradzaja , sa swiniami itp , no prosze cie to sa stereotypy . myslisz ze facet który ma dziewczyne i ja kocha bedzie sie calował z kazda co sie nawinieFaceci już tacy są, że nie stawiają oporu.
to dziala w dwie strony , zeby te laski miały sie z kim całowac musi sie pojawic jakis łatwy facet
Napisano 11 kwietnia 2012 - 21:02
i zawsze zdradzaja , sa swiniami itp , no prosze cie to sa stereotypy . myslisz ze facet który ma dziewczyne i ja kocha bedzie sie calował z kazda co sie nawinieFaceci już tacy są, że nie stawiają oporu.
![]()
to dziala w dwie strony , zeby te laski miały sie z kim całowac musi sie pojawic jakis łatwy facet
ej! Przecież napisałam, że nie wszyscy. Nie generalizuję
Napisano 10 listopada 2012 - 18:48
mamy rownouprawnienie to kobiety tez moga nie stawiac oporu. jak ktos chce co impreze z innym facetem to jego biznes, tylko akurat nie przy ludziach, jesli czuja jakis pociag do siebie to wychodza i robia na co maja ochote. a opinia innych no cóz moze to dziewczynie utrudnic znalezienie faceta na poziomie, ale wcale nie musi.Faceci już tacy są, że nie stawiają oporu
Napisano 10 listopada 2012 - 22:27
A odnośnie ludzi, którzy poznają się na imprezie i całują, zdania nie mam. Mają ochotę- proszę bardzo, bawcie się dobrze.
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 11 listopada 2012 - 15:19
nie trawie takich co praktykuja to w srodkach komunikacji miejskiejednak jak siedzę na kanapie obok pary, która w pewnym momencie zaczyna wylizywać sobie migdałki, to czuję się zażenowana
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych