Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Czy książka dla dziecka to dobry prezent?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
44 odpowiedzi w tym temacie

#41 irma

irma
  • Użytkownik
  • 118 postów

Napisano 22 grudnia 2011 - 16:34

Może zainteresuje Was to, że w księgarni netowej można teraz nabyć pakiet 3 książek, za cenę 2? W jego skład wchodzi: Chotomska, Brzechwa i Dzieci z Bullerbyn.

Załączone miniatury

• 1365_3pak.jpg

#42 sphinx

sphinx
  • Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 22 grudnia 2011 - 19:35

No na te święta to już nie, ale spokojnie można kupić i mieć trzy książki na trzy różne dziecinne okazje.

#43 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 23 grudnia 2011 - 10:04

A znacie jakieś fajne (ładnie wydane i grube) książki o wróżkach albo księżniczkach? :)

My mamy bardzo fajną o elfach. Są śliczne rysunki elfów i eflek;) A przede wszystkim ładne opowieści opisujące przygody tych stworzonek w kontekście różnych rzeczy związanych z przyrodą. Książka zawiera kiladziesiąt opowieści, jest ładnie wydana, w grubej oprawie, duża. -Christl Vogl "Najpiękniejsze powieści o elfach".
"...Tańczyły jak promienie na porannej wodzie, a pozostałe po nich złote nitki, odpryski bursztynowych ozdób i strzępy słoneczników..."

#44 irma

irma
  • Użytkownik
  • 118 postów

Napisano 23 grudnia 2011 - 18:13

Elfy- lubię, zaraz będę szukała tej książki.

#45 sphinx

sphinx
  • Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 27 grudnia 2011 - 17:14

Nie pamiętam "dzieci z Bullerbyn" <bezradny></span> .

Ja pamiętam, ale nie przepadałam za tą książką. Nudziła mnie. Jednak w rankingach książek dla dzieci nadal zajmuje bardzo wysoką pozycję i mam nadzieję, że mojemu dziecku sie spodoba.