Alternatywne metody antykoncepcyjne, nowości
Guest_Kociak_*
Napisano 05 grudnia 2006 - 20:47
Napisano 16 października 2009 - 16:14
Wczoraj obiło mi się o uszy, że jest taki zastrzyk, który chroni przed niechciana ciążą przez około 6 miesięcy. Dodam tylko, że ten zastrzyk to dla faceta i kłują go w miejsce siedzące
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 16 października 2009 - 17:02
WweronikaA no i co postanowiłąs z tabletkami bo móiwłas ze masz wizyte w takim terminie ze powinnas juz drugie opkowanie brac
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 16 października 2009 - 17:12
Jest na pewno, bo znajoma znajomej..... i tak dalej.... właśnie z tego korzysta. Znaczy jej gorsza połowaale nie wiem czy w Polsce juz to jest
Napisano 16 października 2009 - 17:16
Napisano 18 października 2009 - 07:42
Napisano 18 października 2009 - 13:24
Napisano 18 października 2009 - 13:40
Napisano 18 października 2009 - 15:40
no faktycznie troche to niebezpieczne , ale wiem ze zastrzyk dla kobiet tez moze powodowac czasowa bezpłodnosc tzn po tym jak przestanie działas czasem trezba długo czekac na powrót płodnosci ale o tym ze na zawsze sie traci to nie czytałam , wiec moze w przypadku tego dla mzeczyzn jest podobnie .No ale jak pisłas najlpiej skonsultiwac z lekarzem.
Napisano 19 marca 2014 - 09:54
Ja za bardzo dobrą alternatywę, nowość w antykoncepcji po polsku uważam komputery cyklu typu Lady Comp, Pearly. To jest rozwiązanie: skyuetczność tabletek bez tabletek.
Napisano 13 listopada 2014 - 14:42
Ja za bardzo dobrą alternatywę, nowość w antykoncepcji po polsku uważam komputery cyklu typu Lady Comp, Pearly. To jest rozwiązanie: skyuetczność tabletek bez tabletek.
Troszkę czytałam opinii na ten temat.Podobno wysoka skuteczność.Tylko cena mnie odstrasza.Niestety ![]()
Napisano 04 lutego 2015 - 12:00
Napisano 26 lutego 2015 - 22:59
Czy ja dobrze słysze ? Prezerwatywy w spreyu ? ciekawe jak by to miało działać ? Co tworzyła by sie jakaś warstwa ochronna? A jak sie potem tego pozbyć ?
Chyba jednak zdecydowanie wolała bym pigułki, bo dzięki nim przy najmniej miałam spokój ze stresem, zajdę czy nie zajdę, a przy okazji pomagały mi w innych, przypadłościach...
Napisano 28 stycznia 2016 - 12:51
Prezerwatywy w spreyu? To chyba niemożliwe... ja rozglądam sie teraz za jakąs metodą długoterminową i rozważam wkładkę - tylko teraz taka z hormonami jest, ktora mogą zakładac też dziewczyny, które jeszcze nie rodziły. Słyszałyście o takich?
Napisano 31 stycznia 2016 - 14:18
Nie rozumiem, nie można pytać? Chciałam uzyskać odpowiedź, może ktoś mi bedzie pitrafil doradzić/
Napisano 01 lutego 2016 - 11:26
Napisano 01 lutego 2016 - 13:13
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 14 lutego 2016 - 20:38
Czasem warto odświeżyć wątki jak nikt się nie wypowiada - wtedy temat idzie na górę, więc jednak jest to zasadne. Ale ok - mozna już skonczyc dyskusje i powrócic do własciwego pytania. Szukam odp czy ktoś stosuje wkładkę z hormonami...??