ja teżChyba jednak wolę umyć
Nowości kosmetyczne
Napisano 04 marca 2012 - 19:20
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 04 marca 2012 - 19:21
o suchych szamponach słyszałam już dawno zanim syoss je wypromowałSuchy szampon Syoss
Napisano 04 marca 2012 - 19:26
I ja teżja też
A o takich szamponach też nie slyszałam, dlatego byłam w lekki szoku
Siostra mowiła, że chce wypróbować, więc bedę miała okazję się przekonać
Napisano 04 marca 2012 - 19:30
ale właśnie potrzebujesz do niego suszarkębrak suszarki do włosów
Dobra opcja na wyjazdy,brak wody w kranie
Ja wyczytałam,że dobry też jest suchy szampon z Rossmana. Może sobie sprawie kiedyś jeden z nich żeby przetestować jak to działa
Napisano 04 marca 2012 - 19:37
A no !ale właśnie potrzebujesz do niego suszarkę
Też właśnie mam takich kilka koleżanek. U nich chyba takie coś by sie sprawdziłomiałam koleżankę co grzywkę prała codziennie
Napisano 04 marca 2012 - 19:41
Śmieszne określenie "prać" w stosunku do włosówmiałam koleżankę co grzywkę prała
A co do suchego szamponu, to koleżanka używała jakiegoś, ale nie pamiętam, z jakiej akurat firmy i mówiła, że całkiem niezła rzecz, że faktycznie odświeża wygląd włosów.
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 14 marca 2012 - 18:14
Napisano 21 marca 2012 - 17:54
Napisano 21 marca 2012 - 22:45
Fot. Getty Images
Dziecięce napletki, ludzka sperma i kobiece łożysko - niewielu zdaje sobie sprawę z tego, że to główne składniki popularnych, a niekiedy bardzo drogich kosmetyków. Jak działają? Podobno świetnie!
wiedziałyście o tym?
Źródło:onet.pl
Napisano 22 marca 2012 - 06:28
gdzieś to już zresztą słyszałam. - wszystko co naturalne najlepszeDziecięce napletki, ludzka sperma i kobiece łożysko
obrzydliwe
z kosmetykami jest tak- działają te które chcemy by działały
ostatnio przedstawiciel jednej firmy kosmetycznej zostawił jakieś kremy mojej siostrze, parę po terminie. i moja siostra pyta a co z tymi po terminie ?
a on - nic. nie będą działać możesz mieć do pięt
Napisano 22 marca 2012 - 07:47
dokładnie, wszystkie kosmetyki są do siebie podobne (np. kremy przeciwzmarszczkowe) czy działają jakoś super.. nie sądzę, ale cała reszta to marketing który ma Cię zachęcić że to właśnie produkt danej firmy jest wyjątkowy, a inne nie dorastają mu do pięt.zresztą... jak mają ważna datę to i tak nie działają
Czasem właśnie biorę dwa produkty z jednego typu ale dwóch różnych firm i sprawdzam skład, zazwyczaj jest w 99,99% identyczny a cena jest już zupełnie różna
główne składniki popularnych, a niekiedy bardzo drogich kosmetyków. Jak działają? Podobno świetnie!
na szczęście są to już wysoce przetworzone półprodukty
Napisano 30 lipca 2012 - 08:40
Napisano 30 lipca 2012 - 10:28