Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Nowości kosmetyczne

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
72 odpowiedzi w tym temacie

#41 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 20 października 2010 - 21:11

kosmetykiem do koloryzacji włosów
w piance???

Ojojojjjj! Nie widziłam tego nigdzie :mrgreen:

Ale na bank w najbliższym czasie wypróbuje, bo i tak musze coś z włoskami zrobić :lol:
Kiedys miałam rozjaśniacz w sprayu, ale chyba go wycofali, bo nigdzie go znaleść nie mogłam.

:-P :-P
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#42 ewelina344

ewelina344
  • Użytkownik
  • 694 postów

Napisano 20 października 2010 - 21:28

Ale na bank w najbliższym czasie wypróbuje, bo i tak musze coś z włoskami zrobić

jak wypróbujesz napisz jak efekty może tez się skuszę ;-)
Dołączona grafika
Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą.. :D
Dołączona grafika

#43 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 21 października 2010 - 10:44

ewelina344, na pewno łatwiejsza w aplikacji, ale czy mniej niszczy włosy - ciężko stwierdzić ;-) Moze i bym sie skusila ale z zalecenia fryzjerki do koloryzacji uzywam tylko Loreala ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#44 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 21 października 2010 - 11:22

Świetna sprawa taka pianka.Kiedyś używałam.Nie spływa z włosów i przy krótkiej fryzurce wystarcza na 2 użycia.po kilku myciach się wypłukuje niczym szampon. ;-)

#45 MrsSmith

MrsSmith
  • Użytkownik
  • 127 postów

Napisano 29 października 2010 - 21:26

Farba w piance, dobre aby wypróbowac kolor no i łatwe w aplikacji.

#46 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 31 października 2010 - 19:37

jak wypróbujesz napisz jak efekty może tez się skuszę ;-)

Wypróbowałam i ....

Jestem zadowolona. Świetnie się rozprowadza, jest jej baaaaaaaaardzo dużo. Mam wlosy do połowy plecow, a zostało mi jeszcze sporo farby.
Uzywałam odcieniu 1000 (blondzik) żeby odświeżyć kolorek :D

Na pewno zakupię następnym razem również :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#47 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 31 października 2010 - 19:50

Olenka a jak cenowo? duża różnica w porównaniu ze zwykłą farbą?czy podobnie :lol:

jest jej baaaaaaaaardzo dużo.

to akurat duży plus ;-)
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#48 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 31 października 2010 - 19:52

Mam wlosy do połowy plecow

A grube masz włosy? pytam, bo ja z reguły muszę 2 farby kupować na moje kudły ;-)
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#49 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 31 października 2010 - 20:22

A grube masz włosy? pytam, bo ja z reguły muszę 2 farby kupować na moje kudły ;-)

Włosów nie mam za grubych, ale zazwyczaj też potrzebowałam dwóch. Ta mi spokooooojnie jedna starczyła :mrgreen: :mrgreen:

a jak cenowo?

Ogólnie koło 22, ale w Rosmannie jest akurat promocja i są za 16 :lol: :lol:

#50 ewelina344

ewelina344
  • Użytkownik
  • 694 postów

Napisano 31 października 2010 - 21:04

dzięki Olenka ;-)

ja mam krótkie włosy i cienkie na dwa razy mi spokojnie starczy, jeśli mówisz że jest jej dużooo ;-)
Dołączona grafika
Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą.. :D
Dołączona grafika

#51 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 01 listopada 2010 - 07:41

Ostatnio w drogerii natura zauważyłam "szafę" z nowymi kosmetykami, w sensie nowej firmy :-P No to parę słów na ich temat:

Kobo Professional to nowe, profesjonalne kosmetyki do makijażu dla kobiet, które można kupić w Drogeriach Natura. Linia skierowana jest szczególnie do kobiet, które lubią bawić się makijażem. W gamie znaleźć można wszystko, co potrzebne do osiągnięcia pożądanego look'u w przystępnych cenach.

Kobo Professional kusi rozbudowaną kolorystycznie gamą.

Faktycznie szafa rzuca się w oczy, bo takiej mnogości barw nie widziałam jeszcze w żadnej firmie (pomijając inglota), ogromny wybór cieni, pigmentów, lakierów do paznokci, wszystko w żywych kolorach. Chyba się skuszę na jakiś produkt.

A wy zauważyłyście te kosmetyki w naturze? Macie coś tej firmy? Jakie wrażenia?
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#52 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 01 listopada 2010 - 17:16

Dawno nie odwiedzałam Natury, ale po tym co piszesz na pewno wkrótce tan zajrzę :-)
kjujiczek a kupiłaś coś z tej serii :?: bo jestem ciekawa opinii kogoś ko to wypróbował
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#53 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 01 listopada 2010 - 19:40

Nie, nie kupiłam, ale przymierzam się :-) miałam na oku podkład, w sumie niedrogi bo ok. 22 zł, ale bałam się zaryzykować i kupiłam sprawdzonego Rimmela :-P jak tylko coś mi wpadnie w łapki, dam znać ;-)

Aaaa, no i zapomniałam dopisać źrodła: polki.pl
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#54 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 02 listopada 2010 - 21:02

jak tylko coś mi wpadnie w łapki, dam znać

koniecznie :-) może jutro się wybiorę do natury i oglądne co tam mają ;-)

[ Dodano: 2010-11-03, 13:26 ]
dziś wypróbowałam tą farbę do włosów
Dołączona grafika
i ogólnie jestem zadowolona :-) łatwo się nakłada i przede wszystkim pokrywa dokładnie włosy a dodatkowo łatwo się zmywa z twarzy ;-) myślę, że godna polecenia :-)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#55 emem

emem
  • Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 17 listopada 2010 - 13:36

ostsnio kupila puder prasowany clinique do cery naczynkowej i jestem bardzo zadowolona, niestety tani nie jest (ok. 140 zl), ale warty swojej ceny, nie przetłuszcza cery, wygładza ja i chroni przez szkodliwym działaniem srodowiska

#56 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 26 listopada 2010 - 10:15

Kobo Professional

byłam wczoraj w Naturze i nie widziałam tej serii <bezradny></span> może nie w każdej są :?:
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#57 emem

emem
  • Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 30 listopada 2010 - 17:31

ostatnio kupilam antyperspirant w kulce Ziaja sensitive i jestem bardzo zadowolona, kosztował mnie jedyne 6.90 ;)

#58 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 04 marca 2012 - 18:54

No to jestem ciekawa opinii, bo byłam w szoku jak zobaczylam reklame :lol:

Suchy szampon Syoss :shock: Czyli coś dla tych spieszących się, dla leniwych, dla tych które codziennie musza zmagać się z przetłuszczającą się grzywką ;-)

Suchy szampon do szybko przetłuszczających się włosów. Daje 1 dodatkowy dzień świeżości i zapobiega przetłuszczaniu się włosów bez konieczności ich mycia.
Sposób użycia: połóż ręcznik na ramionach i dobrze rozczesz włosy. Przed użyciem wstrząśnij dobrze pojemnik i rozpylaj krótkimi seriami z odległości ok. 20 cm. Masuj ręcznik głowę, a następnie wyczesz włosy. Usuń resztki szamponu, jakie mogły pozostać, strumieniem powietrza z suszarki.
Cena - ok. 13 zł

wizaz.pl

[img]http://www.warszawianki.pl/timthumb.php?src=http://www.warszawianki.pl/wp-content/uploads/2011/10/suchy-szampon.jpg&w=536&zc=0[/img]

#59 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 04 marca 2012 - 19:02

Moja koleżanka kupiła sobie ostatnio ten szampon i jest zadowolona ;-) Mówi, że u niej się sprawdził - przed jakąś imprezą nie miała czasu na mycie włosów, więc spryskała tylko tym "szamponem" i włosy były świeże.

1,5 roku temu z myślą o Woodstocku zamówiłam sobie taki szampon w Avonie czy Oriflame, ale w końcu zapomniałam zabrać go ze sobą, potem nie użyłam ani razu i nie wiem, jak sprawdziłby się na moich włosach. Chyba jednak wolę umyć :-P

#60 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 04 marca 2012 - 19:19

Mnie reklama zaciekawiła (bo nigdy nie słyszałam o takich szamponach dla ludzi - dla psów owszem :lol: )i poszperałam po forach gdzie wyczytałam,że starcza na niewiele psiknięć. Babeczki pisały,że użyły go z 4-5 razy na włosy i opakowanie puste w tym kilka z nich psikało jedynie grzywkę.
karate podpytaj koleżanki jak u niej to wyglądało :-)

ps.Olenka mi się wydaje,że ten szampon kosztuje kilka złotych więcej niż w Twoim cytacie <hmm></span>
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png