Pachylka a jak cenowo stoja te tabletkimicrogynon21
Microgynon
Rozpoczęty przez asia21_87, 05 cze 2008 09:02
40 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 05 czerwca 2008 - 11:42
tez je bralam,poczatkowo czulam sie swietnie,ale mniej wiecej po pol roku mialam czeste i straszne bole glowy - zazwyczaj kiedy konczylam listek,tuz przed okresemmicrogynon21
ale poza tym byly calkiem ok dla mnie no i co wazne bylo,nie przytylam
Napisano 05 czerwca 2008 - 15:18
Pachulka alemnie zaskoczylas 
widac na kazdego dzialaja inaczej i te porady na temat tabletek sa niepotrzebne bo dziewczyny beda sie ugerowac a moze na nie dobrze te tabletki podzialaja....
widac na kazdego dzialaja inaczej i te porady na temat tabletek sa niepotrzebne bo dziewczyny beda sie ugerowac a moze na nie dobrze te tabletki podzialaja....
Napisano 05 czerwca 2008 - 15:27
Olciiia no tak jest,chociaż są i takie tabletki po których skutki uboczne są takie same u większości-np yasmin-sennośc i parcie na pęcherz-to ze względu na składniki
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!
Guest_niki_*
Napisano 05 czerwca 2008 - 23:52
ja nie byłam szczególnie zadowolona, ochota na seks była równa zeru, miesiączki dalej miałam obfite i bolesne, zaczeło sie lekkie tycie. za długo ich nie brałammicrogynon21
w ogóle uważam, ze lekarze powinni badać poziom hormonów zanim zaczną przepisywać kobietom tabletki anty, bo przecież nie wszystkie kobiety są takie same i nie mozna ich wrzucać do jednego wora
Napisano 06 czerwca 2008 - 13:16
oj powinni, powinni,
ja zanim dostalam pierwsze tabletki to mialam cytologie,USG i badanie krwi,a tutaj w anglli jak poszlam do lekarza i zapytalam o anty to spytal czy jakies biore,jak powiedzialam ze juz nie,ale bralalam takie i takie to spytal czy chce te same czy inne,wybralam inne wiec dal mi co mu podpasowalo - nawet nie byl to ginekolog - normalny lekarz rodzinny i jedyne co zbadal to moje cisnienie i mnie zwazyl
i tak juz zmienialam tab. 3 razy i po ostatnich mam takie powalony cykl i takie problemy,ze glowa boli,ale juz za tydzien jade na weekend do domciu i ide do ginekologa
ja zanim dostalam pierwsze tabletki to mialam cytologie,USG i badanie krwi,a tutaj w anglli jak poszlam do lekarza i zapytalam o anty to spytal czy jakies biore,jak powiedzialam ze juz nie,ale bralalam takie i takie to spytal czy chce te same czy inne,wybralam inne wiec dal mi co mu podpasowalo - nawet nie byl to ginekolog - normalny lekarz rodzinny i jedyne co zbadal to moje cisnienie i mnie zwazyl
i tak juz zmienialam tab. 3 razy i po ostatnich mam takie powalony cykl i takie problemy,ze glowa boli,ale juz za tydzien jade na weekend do domciu i ide do ginekologa
Napisano 07 maja 2009 - 16:12
Ja najpierw przez 3 miesiące brałam Yasminelle są ok , tylko że przy pierwszym miesiącu brania tak mi zabuzwały hormony że okres trwał mi 4 tyg, więc nawet nie skorzystałam z tej antykoncepcji 
A teraz biore Microgynon i są super, okres trwa raptem 3-4 dni i to tylko takie slabiutkie krwawienie
A teraz biore Microgynon i są super, okres trwa raptem 3-4 dni i to tylko takie slabiutkie krwawienie
Napisano 12 maja 2009 - 15:12
microgynon21
asia21_87, jak mają być nie skuteczne skoro są antykoncepcyjne ?
cały dowcip polega na tym że to jedne z niewielu tabletek które nasze kochane NFZ refunduje
a na początku byłam wystraszona, naprawdę
ale spróbowałam i po dziś dzień nic mi nie jest, głowa nie boli, nie przytyłam jak już pisałam, dobrze się czuję a i dzidzi w drodze nie ma
na własnej skórze przekonałam się że cena nie świadczy o skuteczności tylko o tym jakie tabletki są aktualnie najnowszej generacji, jaka firma je produkuje i na jakiego doktorka się trafi.
Co z tego że pierwsze moje tabletki to były powszechnie polecane dla młodych dziewczyn novynette ? płaciłam 40 zł za opakowanie i co? po 4 miesiącach odstawiłam - migreny miałam, ochota na sex hmmmm.... podejrzewam że jakbym oglądała jakies filmy erotyczne to nawet aktorzy w tv by przestali
no i dla mnie najgorsza była deprecha....
asia21_87, jak mają być nie skuteczne skoro są antykoncepcyjne ?
cały dowcip polega na tym że to jedne z niewielu tabletek które nasze kochane NFZ refunduje
na własnej skórze przekonałam się że cena nie świadczy o skuteczności tylko o tym jakie tabletki są aktualnie najnowszej generacji, jaka firma je produkuje i na jakiego doktorka się trafi.
Co z tego że pierwsze moje tabletki to były powszechnie polecane dla młodych dziewczyn novynette ? płaciłam 40 zł za opakowanie i co? po 4 miesiącach odstawiłam - migreny miałam, ochota na sex hmmmm.... podejrzewam że jakbym oglądała jakies filmy erotyczne to nawet aktorzy w tv by przestali
Napisano 14 lipca 2009 - 22:26
wydaje mie sie ze któras z dziewczyn o nich pisała, musiałabys przewertowac wątek
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 15 lipca 2009 - 07:53
Ja brałam. To były pierwsze tabsy jakie przepisał mi gin. Microgynon ma małą ilośc hormonów i są niedrogie. Jeśli o mnie chodzi były jak najbardziej w porządku. Nie odczuwałam żadnych skutków ubocznych, po prostu dobrze się po nich czułamjuż znalazłam.... microgynon 21
![]()
brała któraś??
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych