Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Rodzice nie akceptują mojego chłopaka.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
27 odpowiedzi w tym temacie

#21 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 18 września 2012 - 22:00

Sszura, a ile masz lat? Bo w pewnym wieku 10 lat to naprawdę bardzo duża różnica i nie dziwię się rodzicom, że się martwią <bezradny></span>

#22 Sszura

Sszura
  • Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 18 września 2012 - 22:02

Mam 19 lat i serio ich rozumiem, ale niech oni postarają się mnie zrozumieć, a chociaż mnie nie wyzywać w ten sposób.

#23 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 18 września 2012 - 22:16

Sszura skoro nie powinni się martwić i jesteś szczęśliwa to może najlepiej będzie jak po prostu rodzice poznają Twojego faceta i zmienią zdanie? Jeśli jest godny zaufania, zrobi na nich pozytywne wrażenie to zmienią zdanie, a póki co zapewne się o Ciebie martwią i wyobrażają Bóg wie co ;-)
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#24 Sszura

Sszura
  • Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 19 września 2012 - 13:54

Już dawno chciałam go przedstawić im, ale jeżeli maja takie podejście nie przyprowadzę go do domu bo nie wiem jak zareagują.
:(

#25 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 19 września 2012 - 15:28

Już dawno chciałam go przedstawić im, ale jeżeli maja takie podejście nie przyprowadzę go do domu bo nie wiem jak zareagują.
:(

Albo żyjesz w zgodzie z nimi, albo jesteś z nim. Skoro są tak cięci na niego to masz wyjście: wyprowadzić się i zamieszkać z nim, albo zaakceptować ich wolę.

#26 iwonaryki

iwonaryki

Prawdziwa miłość , nie zna granic .

• Użytkownik
  • 1 560 postów
  • Lokalizacja..
  • Wzrost:170
  • Włosy:Są jakie są :-p
  • Stan:Żoneczka.
  • Partner:Mój kochany Mąż :*
  • Nastrój:Zakochana
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 19 września 2012 - 16:03

Sszura, Ja to bym na Twoim miejscu porozmawiała poważnie z rodzicami , i powiedz im prosto w oczy że jesteś szczęśliwa , że nie mają prawa Cię obrażać , jeśli nie potrafią zaakceptować Twojego chłopaka to zagroź im , że się wyprowadzisz jeżeli nie zmienią co do Twojej osoby , do was stosownej racji .. Wiadomo że życie nie jest usłane różami , sama wiem po sobie .. jesteś też i bardzo młoda nie wiem , ile ma Twój chłopak lat ale sądzę , że wiek nie ma różnicy , jak się kogoś na prawdę kocha szanuje , też i rozumiem Twoich rodziców boją się o Ciebie , o Twoje bezpieczeństwo .. jednak są pewne granice .. Może weź zorganizuj jakąś kolację i zaproś na nią swojego chłopaka , może jak zobaczą go poznają to zmienią co do waszego związku zdanie , ale najważniejsze abyś Ty była szczęśliwa wiadomo mamę i tatę ma się tylko jednych i trzeba ich szanować , ale oni nie mają prawa Cię obrażać i decydować , o Twoim życiu jesteś już dorosła i sama wiesz co jest dla Ciebie dla was najlepsze .
Synek 13 lat , córeczka 7 lat , córeńka 6 lat .
[*]Nasz aniołek 04.06.2016r.[*]9tc
iv09vcqgirxd72tg.png
28.09.2013r. Ślub Cywilny ❤❤❤ .
26.11.2017r . Ślub Kościelny ❤❤❤.

#27 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 19 września 2012 - 16:13

zagroź im , że się wyprowadzisz jeżeli nie zmienią co do Twojej osoby , do was stosownej racji

Tylko co będzie gdy rodzice powiedzą, że ma w takim razie pakować walizki i faktycznie się wyprowadzić a facet jej do siebie nie przygarnie? ;-)

Sszura, pokaż im, że jesteś dorosła. Spytaj jaki dzień im pasuje i zorganizuj spotkanie. Prędzej czy później muszą go poznać, a skoro sytuacja jest jak jest, to niech to będzie prędzej ;-) Twój chłopak niech zrobi dobre wrażenie (nie wiem, jakieś kwiaty dla przyszłej teściowej czy coś), może zmienią zdanie co do Waszego związku ;-)

Spokojnie, znam parę gdzie dziewczyna ma 21 lat a jej facet 37, spotykają się już kilka lat, nawet nie wiem czy ten 'związek' nie rozpoczął się gdy ona była jeszcze niepełnoletnia (albo miała już te 18 na karku, nie pamiętam). Jej ojciec też nie był do tego pozytywnie nastawiony, a teraz oni mieszkają razem, będzie dzidziuś z tego, a jej tata ucieszony bardzo, że zostanie dziadkiem. Życie pisze różne scenariusze ;-)
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#28 Sszura

Sszura
  • Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 19 września 2012 - 16:20

Mam takich rodziców, że jak powiem, że się wyprowadzam to powiedzą droga wolna idź i nie wracaj. Porozmawiam z nimi i przyprowadzę Go do domu i zobaczymy jak to będzie. Dzieki za rady. :*