Rodzice nie akceptują mojego chłopaka.
Napisano 18 września 2012 - 22:00
Napisano 18 września 2012 - 22:02
Napisano 18 września 2012 - 22:16
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 19 września 2012 - 13:54
Napisano 19 września 2012 - 15:28
Albo żyjesz w zgodzie z nimi, albo jesteś z nim. Skoro są tak cięci na niego to masz wyjście: wyprowadzić się i zamieszkać z nim, albo zaakceptować ich wolę.Już dawno chciałam go przedstawić im, ale jeżeli maja takie podejście nie przyprowadzę go do domu bo nie wiem jak zareagują.
Napisano 19 września 2012 - 16:03
[*]Nasz aniołek 04.06.2016r.[*]9tc

28.09.2013r. Ślub Cywilny ❤❤❤ .
26.11.2017r . Ślub Kościelny ❤❤❤.
Napisano 19 września 2012 - 16:13
Tylko co będzie gdy rodzice powiedzą, że ma w takim razie pakować walizki i faktycznie się wyprowadzić a facet jej do siebie nie przygarnie?zagroź im , że się wyprowadzisz jeżeli nie zmienią co do Twojej osoby , do was stosownej racji
Sszura, pokaż im, że jesteś dorosła. Spytaj jaki dzień im pasuje i zorganizuj spotkanie. Prędzej czy później muszą go poznać, a skoro sytuacja jest jak jest, to niech to będzie prędzej
Spokojnie, znam parę gdzie dziewczyna ma 21 lat a jej facet 37, spotykają się już kilka lat, nawet nie wiem czy ten 'związek' nie rozpoczął się gdy ona była jeszcze niepełnoletnia (albo miała już te 18 na karku, nie pamiętam). Jej ojciec też nie był do tego pozytywnie nastawiony, a teraz oni mieszkają razem, będzie dzidziuś z tego, a jej tata ucieszony bardzo, że zostanie dziadkiem. Życie pisze różne scenariusze
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 19 września 2012 - 16:20