Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

pastylki dla pochudnięcia bez efektu jo jo...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
49 odpowiedzi w tym temacie

#1 victoriavl

victoriavl
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 29 kwietnia 2011 - 16:45

Dzień dobry ! drogie dziewczyny! Prosi, poradźcie mi dobre pastylki dla pochudnięcia. bez efektu jo jo i żeby oni nie szkodzili dla zdrowia:!:

#2 ewka85

ewka85
  • Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 01 maja 2011 - 08:08

obawiam się, że takie cudo nie istnieje.
osobiście nie wierzę w żadne tego typu cudowne proszki na odchudzanie. wydaje mi się, że wymarzona sylwetka to efekt zdrowego odżywania i regularnych ćwiczeń.
jak to się mówi - bez pracy... i tak dalej

#3 ulazuzula

ulazuzula
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 14 lipca 2011 - 09:22

obawiam się, że takie cudo nie istnieje.
osobiście nie wierzę w żadne tego typu cudowne proszki na odchudzanie. wydaje mi się, że wymarzona sylwetka to efekt zdrowego odżywania i regularnych ćwiczeń.
jak to się mówi - bez pracy... i tak dalej

Ewka85 masz całkowitą rację - nie istnieje nic takiego jak magiczne tableteczki czy inne proszki, które łykasz i chudniesz!!!
Wiadomo, że kiedyś załamana swoim wyglądem, tym do jakiego stany się doprowadziłam, próbowałam różnych sposobów, ale najbardziej trafna decyzja była dietka, którą stosowałam - odchudzanie na serwisie Vitalia.
Proces odchudzania to ciężka praca, samodyscyplina, mądre jedzenie, aktywność fizyczna itp. Pastylki mogą ewentualnie wspomóc cały ten 'zabieg odchudzający', ale właściwie po co faszerować się chemią. Pastylki nie zrobią nic za nas.
Najpierw, jak mammy coś do zrzucenia, tak jak ja miałam na przykład, najpierw jest dietka żeby coś ruszyło, spadło, zmalało, a potem stabilizacyjna. To wszystko wymagało czasu i cierpliwości. Ja jestem bardzo zadowolona i szczęśliwa z tego co udało mi się osiągnąć. Ale musiał mi to ktoś pokazać, jak robić to z głową, że można jeść dużo różności i pyszności i chudnąć. Ludzie nie wierzyli, że nie zjadam żadnych 'pastylek odchudzających', a chudnę, patrzyli na moje posiłki i nie dowierzali, jak można takie przysmaki jeść i tak fajnie lecieć na wadze.

#4 Momina

Momina
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 14 listopada 2011 - 16:12

Brałam kiedyś Women Ultra-Slim ale od samego początku traktowałam to jako dodatek do diety, a nie jej substytut i myślę, że tylko i wyłącznie w ten sposób powinno się to traktować.

#5 capirihna

capirihna
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 15 listopada 2011 - 16:29

Oni zawsze bedą szkodzili :) Nie ma co szukać pigułki czy tabletki, czy suplementu na odchudzanie, trzeba po prostu mniej ale za to lepiej jeść. znaczy sie zdrowiej i dużo ruszać. Pigułki zupełnie nie są potrzebne, bo każda z nich ma skutki uboczne.

#6 Momina

Momina
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 16 listopada 2011 - 13:21

Oczywiście każda z nas ma całkowite prawo do wyrażania własnych opinii, nie mniej jednak nie zgadzam się, że wszyscy producenci oszukują. Z Women Ultra Slim byłam zadowolona tak samo jak z L-Karnityny. Jednak tak jak powiedziałam podstawa to dieta i ćwiczenia.

#7 Desi00

Desi00
  • Użytkownik
  • 32 postów

Napisano 21 listopada 2011 - 13:42

Oni zawsze bedą szkodzili :) Nie ma co szukać pigułki czy tabletki, czy suplementu na odchudzanie, trzeba po prostu mniej ale za to lepiej jeść. znaczy sie zdrowiej i dużo ruszać. Pigułki zupełnie nie są potrzebne, bo każda z nich ma skutki uboczne.

Po części się zgodzę, widziałam wiele osób, które schudły pięknie głównie dzięki diecie i ćwiczeniach, lecz znam też osoby, które brały np. Women Ultra Slim lub cokolwiek innego, także moim zdaniem wszystko jest dobre ale trzeba korzystać z tego z głową :]

#8 Momina

Momina
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 06 grudnia 2011 - 14:22

W ogóle to oprócz Ultra Slim szperając po necie natrafiłam na suple typu thermal pro , xenical ,alli ,linea , adipex, meridia i tak się zastanawiam, które lepsze mhm.. Oczywiście dieta i ćwiczenia to podstawa ale z tymi suplami to chyba muszę się zgodzić z Desi00.

Jakie ćwiczenia polecacie ?

#9 Desi00

Desi00
  • Użytkownik
  • 32 postów

Napisano 13 grudnia 2011 - 12:11

W ogóle to oprócz Ultra Slim szperając po necie natrafiłam na suple typu thermal pro , xenical ,alli ,linea , adipex, meridia i tak się zastanawiam, które lepsze mhm.. Oczywiście dieta i ćwiczenia to podstawa ale z tymi suplami to chyba muszę się zgodzić z Desi00.

Jakie ćwiczenia polecacie ?

Musisz po testować, sprawdzić w necie opinie i wybrać coś odpowiedniego dla siebie. Co do ćwiczeń to moim zdaniem najlepiej wybrać jakieś bieganie, spinning albo coś przy czym dużo kalorii się spala :P ];->

#10 Momina

Momina
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 20 grudnia 2011 - 10:53

Do tej pory testowałam alli i linea z mizernymi efektami, niemniej ten ulstra slim wydaje się być ciekawy, czym jest ten spining, pierwszy raz słyszę ?

#11 Desi00

Desi00
  • Użytkownik
  • 32 postów

Napisano 22 grudnia 2011 - 14:50

Naparwdę nie słyszałaś nic o spiningu ? To są zajęcia aerobowe prowadzone na rowerkach, pedałujesz po prostu w różnych pozycjach :] szybko się chudnie po tym :] No ale brałaś ten ultra slim lub znasz kogoś kto brał i miał efekty ?

#12 Momina

Momina
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 24 stycznia 2012 - 10:32

Wiesz co no moja znajoma też była bardzo zadowolona z ultra slim, mówiła, że te wszystkie opinie są prawdziwe:] AAaaaa no to teraz już wiem co to ten spining heheh wstyd, że nie wiedziałam :P

#13 waariatka

waariatka
  • Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 24 stycznia 2012 - 20:35

może spróbuj kwasów tłuszczowych ja dzisiaj trafiłam na to: sama nie wiem czy może to mieć jakikolwiek sens, jednak z tego co pamiętam jeszcze moja babcia podawała tran podczas odchudzania mojej mamie, ale to chyba nieświadomie raczej niż specjalnie żeby ją wspomóc.

Co o tym myślicie? Nom oczywiście trening o którym wspomniała Desi00 jest niezbędny, ale o tej nazwie nawet ja nie słyszałam a rowerek mam <bezradny></span>

#14 Janina

Janina

franca

• Użytkownik
  • 938 postów

Napisano 24 stycznia 2012 - 20:43

Ja sądzę, że po pierwsze zdrowe jedzenie jest już i tak droższe od normalnego więc po co mam wydawać jeszcze kasę na jakieś tabletki wspomagające. Po drugie odchudzanie to nie wyścigi, tu nie liczy się czas tylko utrzymanie wagi, więc tym bardziej nie potrzebuję żadnych specyfików, a po trzecie na co sobie sama zapracuję ciężką pracą bardziej mnie uszczęśliwi. :)

Ćwiczeniami i zdrowymi jedzeniowymi nawykami można osiągnąć bardzo wiele na bardzo długo, nie rozumiem po co komuś jakiś dodatkowy wspomagacz?

Lubię czytać!    <lovam1>  Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"

#15 Desi00

Desi00
  • Użytkownik
  • 32 postów

Napisano 25 stycznia 2012 - 12:17

Wiesz Janino, po części się z Tobą zgodzę, jedzenie eko faktycznie jest droższe ale czy jesteś przekonana w 100%, że jest on naprawdę zdrowe ? Kiedyś usłyszałam, ze zdrowe jedzenie jest wtedy kiedy samemu się je zrobi. Ćwiczenia i ruch są absolutną podstawą i słusznie zwróciłaś uwagę na brak pośpiechu i w ogóle. Niemniej moim zdaniem środki typu ultra slim bardzo pomagają (l-karnityna cokolwiek) , ich głównym celem jest dostarczenie organizmowi tego czego potrzebuje podczas zrzucania kilogramów, a niestety nie wszystko jest w jedzeniu jak mówi obiegowa opinia.

#16 Janina

Janina

franca

• Użytkownik
  • 938 postów

Napisano 25 stycznia 2012 - 13:52

Mnie nawet nie chodzi o jedzenie typowo eko. Przed "dietą" nie jadłam owoców, nabiału typu jogurty, chleb ciemny itd. Teraz na to idzie najwięcej kasy. Kiedyś liczyłam, że wydatki na jedzenie na miesiąc zwiększyły się o jakieś 100 zł.
Co do tego jedzenie to się zgodzę, nie ma żadnej gwarancji, chyba, że naprawdę mamy zapasy ze sprawdzonego źródła, a to jest rzadkość w dzisiejszych czasach. Trzeba dokładnie czytać etykiety i wybierać to co najzdrowsze.
Nie twierdzę również, że te dodatkowe środki są złe, one robią się złe poprzez nieodpowiednie używanie. Natomiast dla mnie wystarczy zmiana nawyków + naprawdę duża dawka ruchu, nie na czas diety, ale na całe życie. :)

Lubię czytać!    <lovam1>  Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"

#17 WeselneZaplecze

WeselneZaplecze
  • Użytkownik
  • 160 postów

Napisano 25 stycznia 2012 - 13:53

Ja póki co naturalnie staram się zrzucić dodatkowe kilogramy i nie wspomagam się żadnymi pastylkami. Znana metoda mż i sport są wystarczające.

#18 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 25 stycznia 2012 - 13:57

ich głównym celem jest

przyniesienie producentowi zysków.

a niestety nie wszystko jest w jedzeniu jak mówi obiegowa opinia.

np. czego nie ma?

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#19 High_heels

High_heels
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 21 marca 2012 - 12:19

ja jestem tylk oza naturalnymi sposobami wspomagania diety, bo te wszystkie tabletki chemiczne są nic nie warte, jeśli chcesz jakoś wspomóc organizm to polecam

[ Komentarz dodany przez: elizabeth: 2012-03-21, 12:39 ]
na forum nie reklamujemy i nie linkujemy

#20 madziak24

madziak24
  • Użytkownik
  • 56 postów

Napisano 22 marca 2012 - 21:12

Ja już od dwóch miesięcy jestem na diecie i schudłam już 7kg, ale wiadomo...chce więcej i szybciej. Przez reklamy zaczęłam się ostatnio zastanawiać nad Lineą, stosowała go może któraś łącznie z ćwiczeniami?