pastylki dla pochudnięcia bez efektu jo jo...
Napisano 29 kwietnia 2011 - 16:45
Napisano 01 maja 2011 - 08:08
osobiście nie wierzę w żadne tego typu cudowne proszki na odchudzanie. wydaje mi się, że wymarzona sylwetka to efekt zdrowego odżywania i regularnych ćwiczeń.
jak to się mówi - bez pracy... i tak dalej
Napisano 14 lipca 2011 - 09:22
obawiam się, że takie cudo nie istnieje.
osobiście nie wierzę w żadne tego typu cudowne proszki na odchudzanie. wydaje mi się, że wymarzona sylwetka to efekt zdrowego odżywania i regularnych ćwiczeń.
jak to się mówi - bez pracy... i tak dalej
Ewka85 masz całkowitą rację - nie istnieje nic takiego jak magiczne tableteczki czy inne proszki, które łykasz i chudniesz!!!
Wiadomo, że kiedyś załamana swoim wyglądem, tym do jakiego stany się doprowadziłam, próbowałam różnych sposobów, ale najbardziej trafna decyzja była dietka, którą stosowałam - odchudzanie na serwisie Vitalia.
Proces odchudzania to ciężka praca, samodyscyplina, mądre jedzenie, aktywność fizyczna itp. Pastylki mogą ewentualnie wspomóc cały ten 'zabieg odchudzający', ale właściwie po co faszerować się chemią. Pastylki nie zrobią nic za nas.
Najpierw, jak mammy coś do zrzucenia, tak jak ja miałam na przykład, najpierw jest dietka żeby coś ruszyło, spadło, zmalało, a potem stabilizacyjna. To wszystko wymagało czasu i cierpliwości. Ja jestem bardzo zadowolona i szczęśliwa z tego co udało mi się osiągnąć. Ale musiał mi to ktoś pokazać, jak robić to z głową, że można jeść dużo różności i pyszności i chudnąć. Ludzie nie wierzyli, że nie zjadam żadnych 'pastylek odchudzających', a chudnę, patrzyli na moje posiłki i nie dowierzali, jak można takie przysmaki jeść i tak fajnie lecieć na wadze.
Napisano 14 listopada 2011 - 16:12
Napisano 15 listopada 2011 - 16:29
Napisano 16 listopada 2011 - 13:21
Napisano 21 listopada 2011 - 13:42
Oni zawsze bedą szkodzili
Nie ma co szukać pigułki czy tabletki, czy suplementu na odchudzanie, trzeba po prostu mniej ale za to lepiej jeść. znaczy sie zdrowiej i dużo ruszać. Pigułki zupełnie nie są potrzebne, bo każda z nich ma skutki uboczne.
Po części się zgodzę, widziałam wiele osób, które schudły pięknie głównie dzięki diecie i ćwiczeniach, lecz znam też osoby, które brały np. Women Ultra Slim lub cokolwiek innego, także moim zdaniem wszystko jest dobre ale trzeba korzystać z tego z głową :]
Napisano 06 grudnia 2011 - 14:22
Jakie ćwiczenia polecacie ?
Napisano 13 grudnia 2011 - 12:11
W ogóle to oprócz Ultra Slim szperając po necie natrafiłam na suple typu thermal pro , xenical ,alli ,linea , adipex, meridia i tak się zastanawiam, które lepsze mhm.. Oczywiście dieta i ćwiczenia to podstawa ale z tymi suplami to chyba muszę się zgodzić z Desi00.
Jakie ćwiczenia polecacie ?
Musisz po testować, sprawdzić w necie opinie i wybrać coś odpowiedniego dla siebie. Co do ćwiczeń to moim zdaniem najlepiej wybrać jakieś bieganie, spinning albo coś przy czym dużo kalorii się spala
Napisano 20 grudnia 2011 - 10:53
Napisano 22 grudnia 2011 - 14:50
Napisano 24 stycznia 2012 - 10:32
Napisano 24 stycznia 2012 - 20:35
Co o tym myślicie? Nom oczywiście trening o którym wspomniała Desi00 jest niezbędny, ale o tej nazwie nawet ja nie słyszałam a rowerek mam
Napisano 24 stycznia 2012 - 20:43
Ćwiczeniami i zdrowymi jedzeniowymi nawykami można osiągnąć bardzo wiele na bardzo długo, nie rozumiem po co komuś jakiś dodatkowy wspomagacz?
Lubię czytać!
Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"
Napisano 25 stycznia 2012 - 12:17
Napisano 25 stycznia 2012 - 13:52
Co do tego jedzenie to się zgodzę, nie ma żadnej gwarancji, chyba, że naprawdę mamy zapasy ze sprawdzonego źródła, a to jest rzadkość w dzisiejszych czasach. Trzeba dokładnie czytać etykiety i wybierać to co najzdrowsze.
Nie twierdzę również, że te dodatkowe środki są złe, one robią się złe poprzez nieodpowiednie używanie. Natomiast dla mnie wystarczy zmiana nawyków + naprawdę duża dawka ruchu, nie na czas diety, ale na całe życie.
Lubię czytać!
Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"
Napisano 25 stycznia 2012 - 13:53
Napisano 25 stycznia 2012 - 13:57
przyniesienie producentowi zysków.ich głównym celem jest
np. czego nie ma?a niestety nie wszystko jest w jedzeniu jak mówi obiegowa opinia.
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 21 marca 2012 - 12:19
[ Komentarz dodany przez: elizabeth: 2012-03-21, 12:39 ]
na forum nie reklamujemy i nie linkujemy
Napisano 22 marca 2012 - 21:12