no właśnie nieeeeeehahahaha już ja widzę, jak wystajesz godzinami przez okno i z zachwytem patrzysz
Emocje troche zeszły
Bardzo zadowolonam
Zdjęcie z ogłoszenia
Napisano 26 września 2013 - 07:35
no właśnie nieeeeeehahahaha już ja widzę, jak wystajesz godzinami przez okno i z zachwytem patrzysz
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 26 września 2013 - 07:39
no fordy mają niesamowicie słabe blachy niestetytył skorodowany,
to już jakiś kosztmoże wymiany jest rozrząd,
Napisano 26 września 2013 - 07:45
Napisano 26 września 2013 - 07:58
No tak, ale rozrząd prawie zawsze trzeba podrasować po kupnie używanego auta. A ten i tak w porównaniu z tym, którego oglądałam przedwczoraj jest w stanie idealnym. tu mam naprawdę tylko kosmetykę praktycznie. Ten poprzedni był w środku igła po prostu, za to wylane przednia amortyzatory, lało sie z rozrządu, skrzyni i silnika i całe tylne zawieszenie do wymiany było. Na oko było jakieś 8 tysiaków do dołożenia do niego na już. Tu w 2 sie spokojnie zamknę. A może i mniej wydam, bo Tatko złota rączka już rozkminia co sam mi zrobito już jakiś koszt
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 26 września 2013 - 09:00
Napisano 26 września 2013 - 12:11
Napisano 26 września 2013 - 12:22
napewno będziesz zadowolona, bardzo dobry wybórhondę civic.
Napisano 26 września 2013 - 12:40
Napisano 26 września 2013 - 12:54
jak kupisz odpowiedni wózek to wejdziemały bagażnik bardzo. Wózio nie wejdzie
Napisano 26 września 2013 - 16:05
Napisano 26 września 2013 - 16:08
choinka mi całe auto zasłania
Napisano 26 września 2013 - 16:54
Napisano 26 września 2013 - 18:54
Napisano 26 września 2013 - 20:03
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 26 września 2013 - 20:07
hondy są ładniutkie i podobno jedne z tych mniej zawodnych. A co do wózka... koleżanka urodziła kilka miesięcy temu i też ma civic'a 3 drzwiowego i właśnie problem z wózkiem. Nie wiem w sumie jak to rozwiązała.nie(d)oceniona, Histeria:), gratuluje własnych 4 kółek
Oby jak najdłużej się sprawowały bezawaryjnie
Ja dostałam ostatnio tylko papiery do podpisania i w ten sposób misiek zrobił mi niespodziankę i wymienił moje autko na hondę civic. Jest w o wiele lepszym stanie niż astra, a ważne, żebym z dzieckiem była bezpieczna. Miałam obiekcje trochę, bo jednak tamto to było moje pierwsze auto za własne pieniądze, ale nie było dyskusji. Mniej więcej tak wygląda
Napisano 27 września 2013 - 09:44
ale nie mogła zmieścić stelaża + gondoli/spacerówki ?civic'a 3 drzwiowego i właśnie problem z wózkiem. Nie wiem w sumie jak to rozwiązała
Napisano 29 września 2013 - 10:18
Macie w razie czego większy samochód do dyspozycji?
Właśnie o sam stelaż mi chodzi, chce taki wózek, żeby fotelik dało się wpinać bezpośrednio. Ale dobierać wózek pod bagażnik mi się nie widzi, bo to duże ograniczenie. Napisz później jak wyjmowało się dziecko z tylnego siedzenia.ja też mam civica 3-drzwiowego, ale stelaż mi wchodzi bez najmniejszego problemu;
Napisano 02 stycznia 2017 - 20:06
@madzik
tak jak prosiłaś, wklejam fotki auta. Nie są to niestety moje fotki, bo nie zrobiłam jeszcze, ale to dokładnie ten sam kolor i ten sam rocznik co na zdjęciu.
Jest to Renault Thalia i po pierwszych dniach u mnie stwierdzam, że jest to strzał w 10 ![]()
Auto trafiło mi się jak ślepej kurze ziarno - ktoś z rodziny szybko sprzedawał, mój tata pojechał obejrzeć i jak obejrzał to stwierdził, że nie można takiej okazji przepuścić. Samochód jest bardzo zadbany, mimo tego, że najnowszy już nie jest. Jeździł nim starszy pan, który użytkował go tylko w niedziele i na drobne przejażdżki, cały czas był garażowany, nie ma ani grama rdzy
W dodatku kolor marzenie - czerwień to jeden z moich ulubionych kolorów
Dodatkowym plusem jest bardzo niski przebieg i przeogromny bagażnik, który przyda się na pewno w wakacje. Wyboru nie miałam - tata powiedział - albo biorę, albo nie. Nie zastanawiałam się ani chwili, więc na Święta dostałam pięknie zapakowany kluczyk na znak, że ostatecznie samochód jest mój. Cieszę się przeogromnie, prawo jazdy mam już od 4 lat, jednak nigdy nie było mnie stać na swoje własne 4 koła ![]()
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 02 stycznia 2017 - 21:16
@inqaa bardzo fajny i zgrabny! To teraz obserwuję łódzkie ulice ![]()
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Wynajem samochodu |
|
|