Ktoś wyżej wrzucił szóstkę wajdera
. Przecież te ćwiczenia nie palą tłuszczu tylko rzeźbią mięście. A te najpierw trzeba mieć (trening siłowy z obciążeniem), na dodatek taki tłuszcz trzeba spalić (nie można go spalić tylko na brzuchu, tłuszcz palimy całościowo).
Ćwiczenia na brzuch
Napisano 05 listopada 2014 - 16:05
Poradnia - http://www.rowno-waga.pl/
Napisano 09 grudnia 2014 - 13:00
Ktoś wyżej wrzucił szóstkę wajdera
. Przecież te ćwiczenia nie palą tłuszczu tylko rzeźbią mięście. A te najpierw trzeba mieć (trening siłowy z obciążeniem), na dodatek taki tłuszcz trzeba spalić (nie można go spalić tylko na brzuchu, tłuszcz palimy całościowo).
możesz polecić jakieś ćwiczenia na spalanie tluszczu? takie które można zrobić samemu w domu albo coś ![]()
Napisano 12 grudnia 2014 - 14:18
czyli te takie programy na brzuch np. Mel B nie wyrobią mi brzucha? ![]()
Napisano 15 grudnia 2014 - 12:11
Napisano 29 grudnia 2014 - 14:46
Ćwiczenie o nazwie PLANK , czyli deska. Rekord wytrwania w tej pozycji ( którą można urozmaicać) wynosi 4 godz 20 minut
POWODZENIA !![]()
Napisano 13 kwietnia 2015 - 13:40
Ćwiczenie o nazwie PLANK , czyli deska. Rekord wytrwania w tej pozycji ( którą można urozmaicać) wynosi 4 godz 20 minut
POWODZENIA !
umarlabym <3
Napisano 13 kwietnia 2015 - 14:04
Koniecznie muszę spróbować takiego ćwiczenia:D
Napisano 16 kwietnia 2015 - 12:59
Może warto pobiegać albo jakieś długie spacery:)
Napisano 12 czerwca 2015 - 15:46
Tylko jedno cwiczenie chyba mi tam nie podchodzi to robie cos innego.
No i czasem na szbko robie sobie kilka z tych cwiczen tylko jak juz nie mam ochoty.
Napisano 12 czerwca 2015 - 16:52
(17min jakos).
I dajesz radę 17 minut robić bez przerwy?
Ja czasem przy 10 minutach z MelB wysiadam, choć ostatnio starałam się dotrwać do końca na pełnych obrotach no i niestety na drugi dzień pojawiły się zakwasy ![]()
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 12 czerwca 2015 - 23:06
Ale jak bedziesz robila systematycznie to bedzie coraz latwiej. No i zakwasy z czasem tez nie dokuczaja
Jesli 17 min to za duzo na poczatek to zrob polowe. Tam sa dwie serie tych samych cwiczen
Napisano 13 czerwca 2015 - 09:22
systematycznie
systematycznie, czyli? robisz codziennie? ![]()
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 14 czerwca 2015 - 09:53
Sprobuj porobic przez jakis czas. Sama zobaczysz czy Ci odpowiada
Napisano 13 stycznia 2016 - 22:44
Płaski brzuch to nie tylko zasługa ćwiczeń. Na wygląd brzucha wpływa także sposób odżywiania. Oczywiście trudno jest schudnąć wyłącznie z jednej części ciała. Najlepiej wykonywać ćwiczenia, które zadziałają na cale ciało. W domu masz możliwość wykonywania wielu ćwiczeń. Zależy to wyłącznie od miejsca w mieszkaniu i Twoich chęci. Proponuję poszukać filmików instruktażowych w sieci i wykonywać ćwiczenia na jego postawie. Znajdź dobrą muzykę do ćwiczeń bo wtedy ćwiczy się przyjemniej. Najlepiej żeby była energiczna i wesoła.
Napisano 01 lutego 2016 - 18:04