Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Suknie, buty, fryzury studniówkowe

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
167 odpowiedzi w tym temacie

#101 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 12 stycznia 2011 - 20:31

Hyhy i mam ją :D Zapłaciłam razem z bolerkiem 175zł - myślę, że cena dobra, a sukienka jest suuuuuper :D Jak tylko zrobię foto to się pochwalę :D

[ Dodano: 2011-01-17, 14:26 ]
Wiecie co? Nie do końca jestem zadowolona z usługi tej pani, która szyła mi sukienkę... po pierwsze: szyła na miarę i okazało się, że jest ciasna :shock: pytałam, czy się rozbije, powiedziała, że tak, że satyna ma w sobie dużo lycry... i co? wyglądałam jak baleronik :( na dodatek poszedł mi zamek na szwie, dekolt był za duży... wszystko wyszło, jak się w niej trochę pochodziło - kiedy u niej przymierzałam wszystko było cacy... ale oceńcie kobitki same, po prostu źle się w niej czułam, choć oczywiście na wieszaku wygląda cudownie...
A i pokażę jeszcze, jak miałam upięte włosy - na zdjęciu może nie widać, ale miałam upięte na boku i wpięte koraliki

Załączone miniatury

• DSC07960.JPG
  • DSC07963.JPG
  • DSC07966.JPG

Dołączona grafika
Dołączona grafika

#102 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 18 stycznia 2011 - 21:40

fryzurka fajna, teraz chyba moda na takie z boku upiecia :-) co do sukienki to mnie sie podoba, moze na zywo dojrzałabym jakies mankamenty. ;-)

dekolt był za duży

mysłałam , ze o to ci chodziło ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#103 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 18 stycznia 2011 - 21:50

maartekkk, chętnie zobaczyłabym ją bez bolerka ;-) :mrgreen: Ale nie wygląda najgorzej na Tobie, nie wiem o jakim baleroniku pisałaś ! <ciah></span>

Włoski mi się bardzo podobaja :mrgreen: Sama miałam loczki, tylko rozpuszczone ;-) ;-)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#104 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 19 stycznia 2011 - 08:46

Maartekkk,fryzurka,cacy,świetne upięcie i kolorek włosów.Sukienka ciekawa,chociaż poczatkowo myślałam,że to bluzeczka i spódniczka(pierwsze wrażenie).Moim zdaniem fajnie wygladalaś.Figurka super,typowo kobiece kształty.Sukienka ładnie eksponowała Twoje walory.Mnie się podoba. :-D

#105 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 20 stycznia 2011 - 09:47

Fryzurka pierwsza klasa <ookk></span>
bardzo lubię takie luźne upięcia z loczków bo wyglądają niesamowicie kobieco i seksownie <jezorek11></span>

i ja tam żadnego baleronu nie widzę - pięknie się prezentowałaś Kochana w tej sukience - naprawdę !! <ookk></span>
zdaje sobie sprawę, że nasze opinie są bardziej subiektywne bo to nie my miałyśmy ją na sobie a Ty - i miałaś prawo czuć się w niej nie swoją ale widać tego w ogóle nie jest :D

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#106 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 20 stycznia 2011 - 20:30

maartekkk, sukienka wyglada ok, dekolcik wcale nie taki duzy, tym bardziej, ze Ty masz co pokazac :-) Slicznie wygladalas, wloski pieknie upiete :-) Mam nadzieje, ze zabawa rownie dobra :-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#107 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 20 stycznia 2011 - 21:36

Martek ja uważam, że jakbyś miała szerszą sukienkę, to już by się tak ładnie nie układała- ale fakt faktem, najważniejszy komfort, także szkoda, że krawcowa się nie popisała. Wg mnie wyglądałaś ślicznie. Co do dekoltu to nie masz co narzekać, bo Tobie jak najbardziej pasuje :) Nie uważam, żeby był specjalnie za duży. A fryzurka śliczna :-)
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#108 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 20 stycznia 2011 - 21:50

89kasienka89, ale tu chodziło głównie o to, że dekolt się rozchodził na szwach, no i na plecach widać było, że nie jest na miarę, bo się zwijało... i dół miał być z grubej satyny, a ona uszyła z cienkiej... to że była opięta dało się znieść, w trakcie zabawy w miarę się poddawała, ale krój jest super - przyznajcie :D
Fajnie, że się Wam podobałam, dziękuję bardzo za komplementy ;) Jeżeli tylko matura będzie taka jak studniówka, to zdałam na 150% :D :mrgreen: :mrgreen:

I któraś chciała zobaczyć górę kiecki bez bolerka - proszę bardzo :P

Załączone miniatury

• DSC07987.JPG

Dołączona grafika
Dołączona grafika

#109 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 23 stycznia 2012 - 18:39

Czyżby w tym roku nie było maturzystek na forum? Żadnych studniówek? <co></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#110 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 23 stycznia 2012 - 19:37

Czyżby w tym roku nie było maturzystek na forum? Żadnych studniówek? <co></span>

melduję się :D

Mam już suknię,
Fryzurę zaraz pomożecie mi wybrać :P
A bolerko i kopertówkę muszę dokupić :D

Załączone miniatury

• 95685020j.jpg

#111 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 23 stycznia 2012 - 19:39

Co z tym można zrobić fajnego ?

Szczerze mówiąc ja bym chyba nie robiła nic :-P
tylko bym wpięła jakąś piękną spinkę z jednej strony czy jakiegoś kwiatka <hmm></span>
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#112 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 23 stycznia 2012 - 19:50

Madź, poszukam więc jutro spinki :)

#113 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 23 stycznia 2012 - 20:35

a moze jakies lekkie loki, fale, takie delikatnie pokrecone <hmm></span> zeby sie taki nielad zrobił i d tego moze spinka

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#114 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 23 stycznia 2012 - 21:43

Wisienkowa, ja bym ładnie wymodelowała w bombkę a na przedzie bym zawinęła jakiegoś delikatnego loka na końcówce i na cienkim pasemku włosa :) ale zależy też jaką masz buzie czy by Ci tak pasowało.pochwal sie sukienką :)

#115 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 24 stycznia 2012 - 12:08

Wisienkowa,ja bym wpięła jakąś ozdobną spineczkę.Mocno nie modelowała,by nie wyszedł tzw.hełm na głowie.Troszkę tylko podkręciła ;-)

#116 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 24 stycznia 2012 - 12:13

Mocno nie modelowała,by nie wyszedł tzw.hełm na głowie.Troszkę tylko podkręciła

Właśnie, mi się wydaje, że gdybyś je zbyt podkręciła byłyby krótsze niż są w rzeczywistości i nie wyglądałoby to fajnie. Zresztą ja bym się bała, że w środku imprezy loczki by oklapły i wyglądały tak ni w pięć, ni w dziesięć <bezradny></span>
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#117 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 24 stycznia 2012 - 15:27

Madź, trafiłaś w sedno. Loki na mojej głowie trzymają się max kwadrans ;/

#118 WeselneZaplecze

WeselneZaplecze
  • Użytkownik
  • 160 postów

Napisano 25 stycznia 2012 - 13:59

Loki na mojej głowie trzymają się max kwadrans ;/

Bo loki to trochę ryzykowna fryzura. I co masz jakiś pomysł na swoje włosy spinasz czy zostawiasz całkowicie rozpuszczone?

#119 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 25 stycznia 2012 - 14:47

WeselneZaplecze, myślę, że faktycznie wymodeluję w bombkę ;) Tak jest ładnie.

#120 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 25 stycznia 2012 - 15:10

Wisienkowa, cieszę się że dobrze doradziłam niech Ci ładnie ułoży fryzjerka natapiruje polakieruje i zakręć sobie na koniuszku jakiegoś loka małego :) będzie słodko i ładnie :)