Pomysł na...
Napisano 25 marca 2012 - 15:13
Napisano 27 marca 2012 - 19:38
Napisano 21 września 2012 - 15:20
pomysł na soczystą pierś z kurczaka. Chodzi mi o to gdzie jest w zestawie ten pergamin do pieczenia... To już przegięcie moim zdaniem. Przecież każdy w domu posiada papier do pieczenia, wystarczy go wysmarować ulubionymi przyprawami wsadzić tam kurczaka i tyle.
To to samo dokładnie
Napisano 21 września 2012 - 17:22
Chodzi o łatwiznę
Napisano 21 września 2012 - 20:38
Ja raz na próbę zrobiłam. A fuuu, wcale do placków nie podobne. :->ja np. nie wyobrażam sobie zrobić placków ziemniaczanych z proszku
Łatwizna i jednak ułatwienie dla co niektórych. Mam na myśli przysłowiowego faceta- studenta, mieszkającego gdzieś kątem- wyobrażam sobie, że może nie mieć pergaminu i różnych przypraw. A tak kupuje wszystko w jednej paczce i obiadek dla dziewczyny gotowy.Chodzi o łatwiznę
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 08 października 2012 - 20:55
Od niedawna winiary ma nowy produkt z tej serii:
pomysł na soczystą pierś z kurczaka. Chodzi mi o to gdzie jest w zestawie ten pergamin do pieczenia... To już przegięcie moim zdaniem. Przecież każdy w domu posiada papier do pieczenia, wystarczy go wysmarować ulubionymi przyprawami wsadzić tam kurczaka i tyle.
To to samo dokładnie
widziałam w sklepie ale jednak się nie skusiłam, wolałam nie mnożyć papieru. mam takie papier Saga do gotowania czy pieczenia, dodaję przyprawy takie jakie lubię, bo gotowych nie za bardzo toleruję, i wkładam czy to rybkę czy kurkę. jest smacznie
Napisano 08 października 2012 - 21:06
Napisano 09 października 2012 - 15:10
Napisano 16 października 2012 - 10:20
Napisano 17 października 2012 - 18:20
Napisano 18 października 2012 - 12:21
Dziś robię zwykłą rybę w bułce + sałatkę, znalazłam sos z octu balsamicznego i dżemu malinowego, będzie eksperyment.
Napisano 28 grudnia 2012 - 19:07
Napisano 28 grudnia 2012 - 20:07
ja raz robilam , ale nie podszedl mi , ale uwielbiam chlopski garnekGarnek Boloński. Uwielbiam go po prostu
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 04 czerwca 2013 - 18:22
Napisano 04 czerwca 2013 - 20:50
Napisano 11 czerwca 2013 - 22:12
Napisano 12 czerwca 2013 - 12:28
ciekawe co tam jest i co dodac trzeba?A placki ziemniaczane z proszku wołają o pomstę do nieba. Jak tak można.
do mnie to nie przemawia. Przeciez np. sos do makaronu toraz dwa i zrobione
A tego chlopski garnek nie jadlam...
Magda co sie tam dodaje ?
Tilia a tam czosnek zgniatac
Napisano 13 czerwca 2013 - 08:43
dodaje się wodę i jajko, całość wygląda jak starte na gładko ziemniaki, a placki wychodzą z tego rewelacyjne, złociste, chrupiąceA placki ziemniaczane z proszku wołają o pomstę do nieba. Jak tak można.
ciekawe co tam jest i co dodac trzeba?
akurat sosu z torebki bym nie zrobiła, nigdy czosnkowy nie będzie miał takiego smaku jak ten który zrobi się ze sprasowanego czosnkusos czosnkowy w torebce
Napisano 14 czerwca 2013 - 22:35
knorr juz kiedsy robil plaki w proszku ale byly beznadziejne a te teraz sa fajne , wiele klinetów sie nimi zachwyca.dodaje się wodę i jajko, całość wygląda jak starte na gładko ziemniaki, a placki wychodzą z tego rewelacyjne, złociste, chrupiące
kapuste biala , papryke i kielbase oraz ziemniaki . smakuzje troche jak pieczonki < to co sie na ognisku w garnku robi> tylko pikantniejsze i smak wyostrzony przez papryke.Magda co sie tam dodaje ?
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 16 czerwca 2013 - 11:29
, a placki wychodzą z tego rewelacyjne, złociste, chrupiące
o to cos dla mezakapuste biala , papryke i kielbase oraz ziemniaki
Moja kolezanka tylko na tych pomyslach jedzie :->