Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Co sądzicie o świątecznym programie telewizyjnym ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
26 odpowiedzi w tym temacie

#1 beata1555

beata1555
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 23 grudnia 2010 - 17:02

Jeśli oglądacie w Święta jakieś filmy, to w telewizji czy stawiacie na własny wybór i uruchamiacie dvd ? Jeśli wybieracie Tv, czy zadowala Was świąteczny program ? Bo mnie absolutnie nie. Co roku powtarzane są filmy, w dodatku prawie wszystkie o Mikołaju. Owszem - kilka powinno być, ale nie większość. W tym roku zapowiada się taka sama sytuacja.
Kto się ze mną zgadza ? Kto jest innego zdania ? Czy podobają Wam się filmy i programy emitowane podczas Świat ?
Wszystkie piszcie ... ;-) Czekam.

#2 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 23 grudnia 2010 - 17:38

Ja oglądam w Święta tv :-D Lubię filmy o Mikołaju :mrgreen: :mrgreen: Oglądam od dziecka niektóre co roku te same... tak samo jak np. kevin sam w domu :-P A teraz zobaczymy jak będzie :-P :-P
szczęście ma smak truskawek :D :D

#3 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 23 grudnia 2010 - 21:11

kevin jest :) moja mam słyszała w radio, e podobno lude pisali listy , ze ma byc. jego jeszcze czasem obejrze, ten film sie nie starzeje.
lubie swiateczne filmy, ale takie rodzinne , raczej nie wielkie hity, ale takie czesto puszczaja przed swietami <bezradny></span>
za to pana wolodyjowskiego nie mam ochoty ogladac. jest tyle fajnych , nawet nie swiatecznych filmów , a oni ciagle ta sama zdarta plyta. :roll:
moze po to zeby ludzie nie ogladali tv , tylko gdzies wyszli <hmm></span>

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#4 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 23 grudnia 2010 - 21:32

moja mam słyszała w radio, e podobno lude pisali listy

mowili o tym na polsacie :mrgreen:

Nie wiem, co ten Kevin ma w sobie, ale w kazde swieta obowiazkowo musze obejrzec ;-)

Pozostala ramowka telewizyjna malo mnie interesuje, nie wiem co bedzie, bo nie ogladam TV :mrgreen: :mrgreen:

#5 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 23 grudnia 2010 - 21:54

Pozostala ramowka telewizyjna malo mnie interesuje, nie wiem co bedzie, bo nie ogladam TV :mrgreen: :mrgreen:

to tak jak i ja ;-) telewizję oglądam od wielkiego dzwonu, a najczęściej programy umieszczone w necie :lol:

Poza tym, nie chce nikogo urazić, ale co to za święta, spędzone przed telewizorem? A znam przykład rodziny, gdzie telewizor nawet podczas wigilii jest włączony :roll: no litości, te 3 dni w roku można sobie odpuścić :roll:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#6 Aneczka

Aneczka
  • Użytkownik
  • 1 325 postów

Napisano 23 grudnia 2010 - 21:55

Nienawidzę Kevina i wszystkich jego odsłon. Świąteczna ramówka jest beznadziejna jak dla mnie. Kilka filmów o Mikołaju ok ale bez przesady> Tyle fajnych filmów jest a nam co rok serwują to samo. Mogliby się opamiętać w końcu
Dołączona grafika

#7 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 23 grudnia 2010 - 22:35

Poza tym, nie chce nikogo urazić, ale co to za święta, spędzone przed telewizorem? A znam przykład rodziny, gdzie telewizor nawet podczas wigilii jest włączony :roll: no litości, te 3 dni w roku można sobie odpuścić :roll:

Nie no w wigilie to przegięcie.... ale ja np. nie mam w święta nic ciekawszego do roboty <bezradny></span>
szczęście ma smak truskawek :D :D

#8 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 24 grudnia 2010 - 14:31

Wigilia to rzeczywiście przegięcie, ale po kolacji i śpiewaniu kolęd u mnie włącza się telewizor - szczególnie w tym oku jak nie ma dzieci...
Nie znam ramówki, ale słyszałam, że parę nowości ma być to zobaczymy.

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#9 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 27 grudnia 2010 - 10:16

U mnie zaś dzieci okupowały telewizję i bajki,oraz wszelkie filmy z Mikołajami w roli głównej.Dorośli nie zwracali uwagi na tv. ;-)

#10 karlikuu

karlikuu
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 27 grudnia 2010 - 17:14

Program świąteczny emitowany w telewizji nie spełnia moich oczekiwań <bezradny></span> . W te Święta oglądałam urywki jakiś filmów, przejrzałam te stacje, które zawsze wybieram, i niczego ciekawego nie znalazłam. :-? Same powtórki. Chciałabym, żeby w najbliższe Święta sytuacja się nie powtórzyła, dlatego głosuję /reklama/ :!:

#11 Etinietiette

Etinietiette
  • Użytkownik
  • 332 postów

Napisano 28 grudnia 2010 - 15:50

Uwielbiam filmy o Mikołaju, "Kevina..." obejrzałam chyba tylko z sentymentu :mrgreen:
Zaciekawiła mnie również trylogia "Powrotu do przyszłości" ;-) Misiek oglądał, więc ja też się wciągnęłam :-D

#12 pablo01

pablo01
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 30 grudnia 2010 - 20:31

Powiedzmy: STOP ! wszystkim durnym filmom bez życiowej puenty. Dołączam do tłumu /reklama/, bo chcę obejrzeć w przyszłe Święta coś innego niż tylko zgraję Mikołajów....

#13 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 30 grudnia 2010 - 20:39

Ostrzegam, że każdy kolejny użytkownik,
który zarejestruje się na forum by reklamować tą akcję
z miejsca dostaje zakaz pisania a jego post zostanie usunięty
- nie ważne czy to różni ludzie
czy jedna i ta sama osoba zakładająca coraz to nowe konta

Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#14 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 02 stycznia 2011 - 09:50

program w tv na świeta ?nie ogladam. Wogole prawie nie ogladam tv a w świeta szczególnie
MAm już dośc Kevinów, itp pierdołek.
:roll:
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#15 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 02 stycznia 2011 - 20:51

jedyna fajna rzeczw swieta to zaczarowana, nie widzialam tego i bardzo mi sie podobało. poza tym nie wiem czy cos ogladałam.

#16 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 03 stycznia 2011 - 13:09

ja w ogóle w święta nie oglądałam tv, nie miałam kiedy. Ale rzeczywiście w święta mogliby puścić jakieś fajne nowości a nie ciągle co roku jedno i to samo.... <bezradny></span>
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#17 marta_kul

marta_kul
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 07 stycznia 2011 - 17:00

Nie ma sensu marnować czasu na oglądanie czegoś, co widziało się już kilka razy. Tym bardziej świąteczne filmy raczej nie są tego warte :shock: . Co raz obejrzałam, drugi raz tego nie robię :lol: Jeśli ktoś lubi oglądać coś sto razy, to świąteczna ramówka jest w sam raz dla niego. Ja wolę wziąć udział w akcji /reklama/, i liczę na to że będą nowe filmy w przyszłe Święta.

#18 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 07 stycznia 2011 - 18:35

Nie ma sensu marnować czasu na oglądanie czegoś, co widziało się już kilka razy

już nawet nie o to do konca chodzi...czasem ogladam fil 3-4 razy, mam krotka pamieć ;)

ale gdyby te filmy były chociaż fajne, zabawne ....

tez nie rouzmiem jak ktos podczas Wigili oglada tv - u nas leca z plyty koledy :)

za to w 1 i 2 dzien Swiat jesli jest coś ciekawego obejrze. A że nie ma - nie ogladam :lol:
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#19 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 23 stycznia 2011 - 18:53

a w styczniu dla tych co nie widzieli był kevin sam w nowym yorku <umieraam></span>

#20 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 17 października 2012 - 10:55

Ciekawe,czy na tegoroczne Święta,znów zawita Kevin? <bezradny></span>
Obstawiamy? <umieraam></span>