Jestem zadowolona
A! Net bez ograniczeń. Płacimy 38 zł miesięcznie.
Napisano 26 września 2012 - 15:53
Napisano 24 listopada 2012 - 23:46
Napisano 25 listopada 2012 - 19:22
Napisano 26 listopada 2012 - 09:12
Mi proponowali podwyższenie z 3 na 5 ale nie podał ceny. Poza tym co to teraz jest 5?Jeśli zaoferują mi szybszy necik za niższą cenę to być może się skuszę, zobaczymy
Napisano 26 listopada 2012 - 18:05
Z cyfrowym polsatem do czynienia nie miałam, ale parę miesięcy temu podpisałam umowę z T-mobile i jestem bardzo zadowolona. Internet idzie jak przeciąg, strony wczytuje bardzo szybko i naprawdę nie mam na co stękać. Przy obecnym to orangowski to nawet do ślimaka ciężko porównywaći widzę że mobilny internet to wszędzie jakiś dramat
Napisano 24 stycznia 2013 - 20:49
że mam się nie martwić i nie płacić tego, że skoro wysłałam rezygnacje to 18 grudnia odetną internet a router mogę sprzedać.i to by było tyle obiecanek pani z salonu range
Napisano 27 stycznia 2013 - 14:22
idz do niej i zaptytaj gdzie mozesz na nia skarge złożycnie wiem czy iść jutro tej babie nadać czy po prostu wysłać to wypowiedzenie i oszczędzić sobie nerwów
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 31 stycznia 2013 - 18:37
Mam na przeciwko salon Plusa, podpytam kolegi i napiszę jak to wygląda.Czy któraś może orientuje się jak wygląda to z LTE Cyfrowego Polsatu?
To ma problem, ja jestem bardzo bezpośrednia i załatwiłabym to od rękiokazuje się, że Pani z salonie Orange nie zwróciła uwagi
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Siłownia. Jak sie ubrać? |
|
|
|
Biurko do biura co wybrać? |
|
|
|
Jaką lodówkę wybrać? |
|