Prosto w serce
Napisano 16 grudnia 2010 - 11:57
Razem z Anią Muchą w serialu pojawia się Filip Bobek oraz Małgorzata Socha).
Główni bohaterowie serialu "Prosto w serce" to Monika Milewska (Anna Mucha) i Artur Sagowski (Filip Bobek).
Monika zawsze miała pod górkę. Opuszczona w dzieciństwie przez swoją matkę wychowywała się w domu dziecka. Monika wie, że musi liczyć na siebie i nikt za nią trudnych i ważnych decyzji nie podejmie. Jej życie to ciągła walka, dosłownie i w przenośni - Monika zarabia przecież na życie jako bokserka.
Artur wykształcony ekonomista z zamożnej warszawskiej rodziny, od dziecka realizował swoje pasje. Z sukcesami ścigał się w rajdach samochodowych, a niedawno objął fotel prezesa w rodzinnej firmie. Nie ma w nim jednak cienia snobizmu, ani wywyższania się. Ceni sobie w ludziach dobro i tym też kieruje się w życiu.
Ona - licząca każdy grosz i On podpisujący milionowe kontrakty. Na dodatek, każde z nich z poukładanym już życiem osobistym. Co wydarzy się w serialu "Prosto w serce"? Czy to typowa współczesna historia Kopciuszka, gdzie biedna dziewczyna zakochuje się w bogatym właścicielu firmy, a później żyją długo i szczęśliwie?
Tak czy inaczej, zanim to nastąpi bohaterowie serialu "Prosto w serce" muszą pokonać wiele przeciwności losu.
źródło:aleseriale.pl
Widział ktoś reklamę?
a jak nie to może czytał ktoś, bo nuska już coś pisała o tym w temacie o Majce.
Ten serial ma wejść właśnie na miejsce Majki, pewnie obejrzę z ciekawości, zobaczymy cóż to takiego. Mucha jakoś mi nie pasi zbytnio, Socha jak najbardziej może być. Pożyjemy zobaczymy.
EMISJA 1. ODCINKA:
Prapremiera: 23 grudnia, czwartek, godz. 18:25
Premiera: od 3 stycznia, poniedziałek – piątek, 17:55
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 16 grudnia 2010 - 12:22
Napisano 16 grudnia 2010 - 12:38
hmmm no ciekawa jestem jak ten serial się skończy... hmmm... no nie wiem trudno mi przewidzieć zakończenie.... wpisujcie propozycjegdzie biedna dziewczyna zakochuje się w bogatym właścicielu firmy, a później żyją długo i szczęśliwie?
no bo to kolejny serial na podstawie serialu brazylijskiego czy tam kolumbijskiego, więc ciężko, żeby nie był tandetnyZajeżdża mi tandetą.
nie wiem ale ona mnie strasznie irytuje... kiedyś ją strasznie lubiłam, bo była naturalna, naturalnie się śmiała, pisała fajne felietony itp. A teraz jest sztuczniejsza od cycków Dody... solarka na twarzy, sztuczne włosy i śmiech.... i te jej zbyt krótkie sukienki...Poza tym Anna Mucha w roli bokserki- lekka śmiechawa
i właśnie ze względu na nią chyba odpuszczę sobie tę produkcję
swoją drogą szkoda że Polacy nie potrafią już stworzyć niczego swojego...
Napisano 16 grudnia 2010 - 12:56
To po pierwsze.Zajeżdża mi tandetą.
Po drugie, nie przepadam za kolumbijskimi telenowelami - ja też Majke mogłam obejrzeć, ale tu ten opis jest tandetny po prostu...
I Anna Mucha
Już wolałabym obejrzeć oryginalną wersję z Natalią Oreiro
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 16 grudnia 2010 - 14:39
A serial może mi się nawet podobać, bo uwielbiam Sochę i Filipa, świetnie grali w "Brzyduli"
Napisano 16 grudnia 2010 - 15:05
nie tylko nie Mucha...Zajeżdża mi tandetą. Poza tym Anna Mucha w roli bokserki- lekka śmiechawa. Tak jak Majkę potrafiłam obejrzeć, gdzie serial też się wydawał absurdalny, tak bokserskich wyczynów Muchy i jej trenerów nie mam zamiaru oglądać
Soszke lubie.Bobek ok.
Majke ogladałam z przyzwyczajenia i szczerze to fajnie że sie kończy
no ..byle MUszka nie zabrzyczała i serial nie zasr...wielbiam Sochę i Filipa, świetnie grali w "Brzyduli"
jak niegdyś Teraz albo nigdy...
Napisano 16 grudnia 2010 - 15:58
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 16 grudnia 2010 - 16:07
Jestem takiego samego zdania.Wszędzie te same twarze,do znudzenia.jest tyle mlodych fajnych , zdolnych osób. ile mozna ogrywac te same osoby
Napisano 16 grudnia 2010 - 16:20

Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą..
Napisano 16 grudnia 2010 - 16:34
no szkoda, że jeszcze Dereszowskiej i Karolaka tam nie wsadzili, a przecież w "Majce" i "Brzyduli" występowali całkiem nieznani aktorzy i jakoś ( nie wiem jak jeśli chodzi o "Majkę") odniosły te seriale sukces...Jestem takiego samego zdania.Wszędzie te same twarze,do znudzenia
nie mam pojęcia o co Ci chodzi... możesz zadać normalnie pytanie (chodzi mi o szyk, jakieś przecinki i brak miliarda znaków zapytania?)a ten serial z Natalia orierio jak się dziewczyny nazywa?
?
?
?
Napisano 16 grudnia 2010 - 17:05
a ten serial z Natalia orierio jak się dziewczyny nazywa?
?
?
?
Jesteś moim życiem.
Ja jestem ciekawa mimo wszystko, tylko podejrzewam, ze przez tą nieszczęsną Muchę nie dam rady oglądać
http://www.youtube.com/watch?v=ULzmG50F5tg
Napisano 16 grudnia 2010 - 17:10
Ja jestem ciekawa mimo wszystko, tylko podejrzewam, ze przez tą nieszczęsną Muchę nie dam rady oglądać
właśnie,ale oryginał z Natalią był rewelacyjny.Podejrzewam ,że Pani Mucha nie będzie tak dobra jak Natalia.
Napisano 17 grudnia 2010 - 19:26
właśnie,ale oryginał z Natalią był rewelacyjny.Podejrzewam ,że Pani Mucha nie będzie tak dobra jak Natalia
Oryginał zawsze jest najlepszy
Bobek
Szufladka serialowego "amanta" tvnu chyba mu przylgnie
"Majki" łącznie obejrzałam zaledwie parę odcinków i nigdy w całości
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 17 grudnia 2010 - 23:16
A co do obsady... Bobek nie, bo mi sie kojarzy (z brzydulą oczywiście) ,socha nie, bo jest tak sztuczna, jedyna rola w jakiej mi się podobała, to violki, ale tam musiała przekoloryzować
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 18 grudnia 2010 - 08:53
wsumie racja... widziałam Soche tylko w tej roli wiec trudno mówić że jest dobra..to violki, ale tam musiała przekoloryzować
Napisano 23 grudnia 2010 - 18:51
nudny i żałosne..eh
Napisano 23 grudnia 2010 - 19:29
Napisano 23 grudnia 2010 - 19:32
no dokładnie, po reklamie splajtowałamnudny
A podobno pierwszy odcinek ma wciągać z reguły, szczególnie, że od początku nie byłam aż tak anty nastawiona na ten serial, a tu nic takiego
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...