Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Prosto w serce

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
43 odpowiedzi w tym temacie

#1 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 16 grudnia 2010 - 11:57

"Prosto w serce" to polska wersja argentyńskiego serialu z Natalią Oreiro.

Razem z Anią Muchą w serialu pojawia się Filip Bobek oraz Małgorzata Socha).

Główni bohaterowie serialu "Prosto w serce" to Monika Milewska (Anna Mucha) i Artur Sagowski (Filip Bobek).

Monika zawsze miała pod górkę. Opuszczona w dzieciństwie przez swoją matkę wychowywała się w domu dziecka. Monika wie, że musi liczyć na siebie i nikt za nią trudnych i ważnych decyzji nie podejmie. Jej życie to ciągła walka, dosłownie i w przenośni - Monika zarabia przecież na życie jako bokserka.

Artur wykształcony ekonomista z zamożnej warszawskiej rodziny, od dziecka realizował swoje pasje. Z sukcesami ścigał się w rajdach samochodowych, a niedawno objął fotel prezesa w rodzinnej firmie. Nie ma w nim jednak cienia snobizmu, ani wywyższania się. Ceni sobie w ludziach dobro i tym też kieruje się w życiu.

Ona - licząca każdy grosz i On podpisujący milionowe kontrakty. Na dodatek, każde z nich z poukładanym już życiem osobistym. Co wydarzy się w serialu "Prosto w serce"? Czy to typowa współczesna historia Kopciuszka, gdzie biedna dziewczyna zakochuje się w bogatym właścicielu firmy, a później żyją długo i szczęśliwie?

Tak czy inaczej, zanim to nastąpi bohaterowie serialu "Prosto w serce" muszą pokonać wiele przeciwności losu.

źródło:aleseriale.pl

Widział ktoś reklamę?
a jak nie to może czytał ktoś, bo nuska już coś pisała o tym w temacie o Majce.
Ten serial ma wejść właśnie na miejsce Majki, pewnie obejrzę z ciekawości, zobaczymy cóż to takiego. Mucha jakoś mi nie pasi zbytnio, Socha jak najbardziej może być. Pożyjemy zobaczymy.

EMISJA 1. ODCINKA:
Prapremiera: 23 grudnia, czwartek, godz. 18:25
Premiera: od 3 stycznia, poniedziałek – piątek, 17:55

Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#2 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 16 grudnia 2010 - 12:22

Zajeżdża mi tandetą. Poza tym Anna Mucha w roli bokserki- lekka śmiechawa. Tak jak Majkę potrafiłam obejrzeć, gdzie serial też się wydawał absurdalny, tak bokserskich wyczynów Muchy i jej trenerów nie mam zamiaru oglądać :roll:

#3 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 16 grudnia 2010 - 12:38

gdzie biedna dziewczyna zakochuje się w bogatym właścicielu firmy, a później żyją długo i szczęśliwie?

hmmm no ciekawa jestem jak ten serial się skończy... hmmm... no nie wiem trudno mi przewidzieć zakończenie.... wpisujcie propozycje :P

Zajeżdża mi tandetą.

no bo to kolejny serial na podstawie serialu brazylijskiego czy tam kolumbijskiego, więc ciężko, żeby nie był tandetny :mrgreen:

Poza tym Anna Mucha w roli bokserki- lekka śmiechawa

nie wiem ale ona mnie strasznie irytuje... kiedyś ją strasznie lubiłam, bo była naturalna, naturalnie się śmiała, pisała fajne felietony itp. A teraz jest sztuczniejsza od cycków Dody... solarka na twarzy, sztuczne włosy i śmiech.... i te jej zbyt krótkie sukienki...
i właśnie ze względu na nią chyba odpuszczę sobie tę produkcję :P
swoją drogą szkoda że Polacy nie potrafią już stworzyć niczego swojego... <bezradny></span>
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#4 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 16 grudnia 2010 - 12:56

Zajeżdża mi tandetą.

To po pierwsze.
Po drugie, nie przepadam za kolumbijskimi telenowelami - ja też Majke mogłam obejrzeć, ale tu ten opis jest tandetny po prostu...
I Anna Mucha :roll: Co to, to nie.
Już wolałabym obejrzeć oryginalną wersję z Natalią Oreiro :P

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#5 Etinietiette

Etinietiette
  • Użytkownik
  • 332 postów

Napisano 16 grudnia 2010 - 14:39

A ja czytałam gdzieś że w nowym filmie Tomek Ciachorowski ma zagrać czarny charakter... czy to czasem nie tu? :-)

A serial może mi się nawet podobać, bo uwielbiam Sochę i Filipa, świetnie grali w "Brzyduli" ;-)

#6 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 16 grudnia 2010 - 15:05

Zajeżdża mi tandetą. Poza tym Anna Mucha w roli bokserki- lekka śmiechawa. Tak jak Majkę potrafiłam obejrzeć, gdzie serial też się wydawał absurdalny, tak bokserskich wyczynów Muchy i jej trenerów nie mam zamiaru oglądać

nie tylko nie Mucha...
Soszke lubie.Bobek ok.
Majke ogladałam z przyzwyczajenia i szczerze to fajnie że sie kończy

wielbiam Sochę i Filipa, świetnie grali w "Brzyduli"

no ..byle MUszka nie zabrzyczała i serial nie zasr...
jak niegdyś Teraz albo nigdy...
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#7 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 16 grudnia 2010 - 15:58

widziłam wczoraj reklame . kombinowali i wykombinowali gdzie muche wrzucic :-) bobek , socha ??? czy nie ma w tym kraju innych aktorów , jest tyle mlodych fajnych , zdolnych osób. ile mozna ogrywac te same osoby <bezradny></span>

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#8 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 16 grudnia 2010 - 16:07

jest tyle mlodych fajnych , zdolnych osób. ile mozna ogrywac te same osoby <bezradny></span>

Jestem takiego samego zdania.Wszędzie te same twarze,do znudzenia. <bezradny></span>

#9 ewelina344

ewelina344
  • Użytkownik
  • 694 postów

Napisano 16 grudnia 2010 - 16:20

a ten serial z Natalia orierio jak się dziewczyny nazywa?????????????
Dołączona grafika
Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą.. :D
Dołączona grafika

#10 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 16 grudnia 2010 - 16:34

Jestem takiego samego zdania.Wszędzie te same twarze,do znudzenia

no szkoda, że jeszcze Dereszowskiej i Karolaka tam nie wsadzili, a przecież w "Majce" i "Brzyduli" występowali całkiem nieznani aktorzy i jakoś ( nie wiem jak jeśli chodzi o "Majkę") odniosły te seriale sukces...

nie mam pojęcia o co Ci chodzi... możesz zadać normalnie pytanie (chodzi mi o szyk, jakieś przecinki i brak miliarda znaków zapytania?)
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#11 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 16 grudnia 2010 - 17:05

Jesteś moim życiem.

Ja jestem ciekawa mimo wszystko, tylko podejrzewam, ze przez tą nieszczęsną Muchę nie dam rady oglądać :roll: Z Madzią z MjM będzie mi się dozgonnie kojarzyć, co by nie robiła. Ta sama mimika, intonacja....

http://www.youtube.com/watch?v=ULzmG50F5tg

#12 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 16 grudnia 2010 - 17:10

Ja jestem ciekawa mimo wszystko, tylko podejrzewam, ze przez tą nieszczęsną Muchę nie dam rady oglądać :roll:

właśnie,ale oryginał z Natalią był rewelacyjny.Podejrzewam ,że Pani Mucha nie będzie tak dobra jak Natalia.

#13 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 17 grudnia 2010 - 19:26

właśnie,ale oryginał z Natalią był rewelacyjny.Podejrzewam ,że Pani Mucha nie będzie tak dobra jak Natalia

Oryginał zawsze jest najlepszy ;-)

Bobek

Szufladka serialowego "amanta" tvnu chyba mu przylgnie :-P

"Majki" łącznie obejrzałam zaledwie parę odcinków i nigdy w całości :lol: Tu pewnie będzie podobnie <bezradny></span>

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#14 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 17 grudnia 2010 - 22:28

Jak tylko przeczytalam opis tego serialu wiedzialam ze to bedzie podrobka oryginalu z natalia oreiro i facundo arana. Zobaczymy co to bedzie :-/ twarze oklepane nic nowego
jak dla mnie

201407101662.png

#15 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 17 grudnia 2010 - 23:16

Hmm... czemu takie zdziwienie, że "podróba", przecież od samego początku było wiadomo, jak ten serial będzie wyglądał <lol></span> Przecież połowa jego promocji oparta jest na tym, że w oryginale grała oreiro ;-)

A co do obsady... Bobek nie, bo mi sie kojarzy (z brzydulą oczywiście) ,socha nie, bo jest tak sztuczna, jedyna rola w jakiej mi się podobała, to violki, ale tam musiała przekoloryzować ;-) , mucha niech wraca do m jak miłość najlepiej :P Świeżości nam potrzeba w telewizji ;-)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#16 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 18 grudnia 2010 - 08:53

to violki, ale tam musiała przekoloryzować

wsumie racja... widziałam Soche tylko w tej roli wiec trudno mówić że jest dobra..

#17 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 19 grudnia 2010 - 19:49

Obsada może nie jest szałowa, ale ze wzgledu na tematykę (boks) na pewno się skuszę choc na jeden odcinek :-P Mnie Mucha też cały czas kojarzy się z Madzia z "M jak...", a Bobek przejadl mi sie w tych wszystkich serialach >.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#18 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 23 grudnia 2010 - 18:51

obejrzałam fragment - KOSZMAR
nudny i żałosne..eh

#19 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 23 grudnia 2010 - 19:29

Ja obejrzałam pierwszy odcinek... i ciężko na podstawie jednego coś powiedzieć a czy będę oglądać to się zobaczy... :-P Ale za to czerwona sukienka muchy tak mi się podobała, żę aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! Coś w stylu mojej szarej tylko czeeeeeerwona :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: i rękawki 3/4 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: CUUUDO :mrgreen:
szczęście ma smak truskawek :D :D

#20 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 23 grudnia 2010 - 19:32

nudny

no dokładnie, po reklamie splajtowałam :lol:
A podobno pierwszy odcinek ma wciągać z reguły, szczególnie, że od początku nie byłam aż tak anty nastawiona na ten serial, a tu nic takiego <bezradny></span> Poza tym sam początek jakiś taki, piosenka taka smętna, ja tu się jakiegoś energicznego wejścia spodziewałam :roll:
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...